Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
@Vel boy[align=][/align]
Pa ako ovo pisanje nema veze sa Gay, ponavljam, Gay forumom, što si se ti upustio u off?
Jer zapravo je i krenuo od tebe a onda si sam naketao dalji tempo pa je došlo čak dotle da odredjuješ imali nešto veze sa forumom ili ne.
I onda je još moja moderacija kriva.
By Glasnik
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380094#p2380094]Glasnik napisao:[/url]Upitan da li će ako bude predsednik Srbije stati na čelo Parade ponosa, Nikolić je kazao da bi to mogao da uradi samo u slučaju opasnosti da njeni učesnici budu premlaćeni.
"Moja porodica će biti kod kuće. Očekujem od svih koji im ne pripadaju da ostanu kod kuće", kazao je Nikolić i naveo da pripadnici LGBT populacije imaju svoja prava koja treba da budu zaštićena.

:drama:

A evo i šta je Tadić imao da kaže po pitanju LGBT populacije i Parade ponosa.

Od pet minuta odgovaranja na ovo pitanje, pola nije bilo o LGBT populaciji i Paradi. :roll:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Najgore u svemu ovome je zapravo sto Tomica, posle toliko godina u politici, apsolutno nije ni izdaleka spreman da se uhvati neke bitnije funkcije. Ako je nekome ok da izmislja i drami kako su izbori pokradeni umesto da prihvati odgovornost za los rezultat, taj ne bi trebalo da bude ni sekretar mesne zajednice, kamo li predsednik.

U tome i jeste najveca tragedija, sa jedne strane tajkun BoTa, sa druge strane retard Tomica, pa sad ti izadji na izbore i zaokruzi ako smesh.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380795#p2380795]Glasnik napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380094#p2380094]Glasnik napisao:[/url]Upitan da li će ako bude predsednik Srbije stati na čelo Parade ponosa, Nikolić je kazao da bi to mogao da uradi samo u slučaju opasnosti da njeni učesnici budu premlaćeni.
"Moja porodica će biti kod kuće. Očekujem od svih koji im ne pripadaju da ostanu kod kuće", kazao je Nikolić i naveo da pripadnici LGBT populacije imaju svoja prava koja treba da budu zaštićena.

:drama:

A evo i šta je Tadić imao da kaže po pitanju LGBT populacije i Parade ponosa.

Od pet minuta odgovaranja na ovo pitanje, pola nije bilo o LGBT populaciji i Paradi. :roll:
ipak, neuporedivo BOLJE od tomevuchica.
Korisnikov avatar
By scout_finch
edit:
@unicorn
bas to, sve i da sam htela da glasam za tomu zbog borisa tadica, covek mi vezuje ruke svojim ponasanjem. prosto ne mogu da glasam za totalnog idiota, coveka koji kao da je totalno bez ideje i strategije, ma njemu fali promisljenost koju cini mi se svako od nas ima u ranim dvadesetim.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mislio sam da ću moći glasati za Tomu, da bude makar simbolična protivteža u inat DSovoj vladi, ali ne bih to mogao da nosim na savesti... moj glasački listić će biti nevažeći.
By Ulix
Ako budem popio malo, onda da. Inače nisam siguran da ih obojicu mogu podneti odjednom.
Vesna Pešić: Glasaću za Nikolića, Tadić je veliki štrumpf

Vesna Pešić, sociološkinja i nekadašnja članica LDP-a koji je napustila prošle godine, pozvala je građane da 20. maja u drugom krugu predsedničkih izbora glasaju za Tomislava Nikolića.
U intervjuu za Radio Slobona Evropa, Pešićeva je svoj, za mnoge neočekivan i čudan izbor, okarakterisala kao "strateško glasanje" koje će doneti promene, tačnije smenu vlasti.
- Ja to upravo kao građanka predlažem jer hoću da sprečim da se nastavi ovakva vlast, da sprečim slepljivanje te predsedničke funkcije sa partijskom funkcijom i sa Vladom jer se tako nastavilja ova uzurpacija i urušavanje sistema, što nikako ne ide na dobro – i dodala da ta "engleska kraljica" može da bude i Nikolić a ne "veliki štrumpf" kako je nazvala Borisa Tadića.
Pešićeva je dodala da joj ne bi bilo čudno da je DS zaista "pokrao izbore" jer su "odlučni da dobiju po svaku cenu".
- Ne bih odbacila bilo šta jer slušajući koliko je demokratama stalo da pobede, spremna sam da verujem da su odlučni da izbore dobiju po svaku cenu. Ne mogu o Nikolićevim optužbama o tim glasovima ništa da tvrdim jer sama nemam dokaze, ali sudeći po onome što jesam proveravala, moram reći da stvari smrde – zaključuje sociološkinja.
Kako bi dodatno naglasila svoj izbor u drugom krugu glasanja, na koji je pozvala i sve građane Srbije, Pešićeva je istakla sličnosti između Tadića i Miloševića i zaključila da smo se nakon 12 godina vratili na isto mesto.
- Zato što imate novog Miloševića, što imate nekoga ko je stavio sve pod svoju kontrolu. Čitava ta piramida vlasti je napravljena, a glavni "štrumf", šef te piramide, jeste Boris Tadić. Kada se ta piramida sruši, ne zna se šta će da bude jer, kao što je iskustvo sa rušenjem Miloševića pokazalo, kada srušite centar moći, srušićete celokupnu vlast. Mi smo, dakle, posle 12 godina došli praktično na istu tačku da ponovo imamo vlast jednoga čoveka koji je stavio sve pod svoju kontrolu, a to je Boris Tadić. – rekla je ona.
http://www.trojka.rs/vesti/27979-vesna- ... rumpf.html" target="_blank
Korisnikov avatar
By smaug
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381048#p2381048]Ulix napisao:[/url]Ako budem popio malo, onda da. Inače nisam siguran da ih obojicu mogu podneti odjednom.
:love:

Vratio si me u detinjstvo, sad cu jos i da se rasplacem kao uciteljica u penziji na svadbi sina jedinca. Godinama sam slusala coveka mog zivota kako tvrdi da samo pijan moze to da slusa.

I htela sam da veceras budem mazohista, ali mi je srecom onemoguceno da skidam realplayer i ta pomocna sredstva te necu moci.

Ali cu sa zadovoljstvom citati ovde, narocito ako *deni* bude prenosio.

:)
Korisnikov avatar
By Tungi
Beli listić je najmanje zlo.
By Ulix
Nikolić je samo potvrdio da je političar bez i jedne jedine originalne (ili bilo kakve druge) ideje u svojoj glavi.
By Ulix
Nikolić je toliko jedan ograničen čovek da je to tužno za gledati. Tako da Tadić uopšte nije morao da se trudi. Dovoljno je bilo da makar otprilike izgleda kao da zna o čemu priča.
By Glasnik
Nisam gledao emisiju. :shrug:

(Možda i bolje što nisam? :drama: )

Je li bilo ikakvih pitanja o LGBT ljudima ili Prajdu?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nikolić je nokautirao Tadića već u prvoj temi :)

Ko je odvratniji, ne znam, ali ko je nedvosmisleni pobednik debate, to je jasno ko dan.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!