[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379736#p2379736]Stripi napisao:[/url]Ico miki, samo fali neka dramatična muzika u pozadini.
A u čemu je bila uloga JNA ako je Vuk morao slati paravojne postrojbe u Rvacku? I kako to da su te paravojne postorjbe vršile obranu civilnog stanovništva samo u okviru projekta Velika Srbije? Zar nije bilo ugroženog srpskog stanovništvaa van tih granica?
vec sam ti rekao. jna se u svojoj antizapadnoj histeriji i u dogmatsko tvrdoglavom nastojanju da sachuva SFRJ po svaku cenu (jer, jna birokratiji su se svidjale povlastice i privilegije koje su ubirali u SFRJ sistemu, slatko kojeg nisu hteli da ispuste) se potpuno stavila na stranu zlochinachkih od Srba tj. smiloshevic-sheshelj-martic-rkaradzic-shljivanchanin.
Vuk i SPO su znali i prihvatali da se SFRJ raspada i iako tuzna srca ali su prihvatili to kao neminovnost koja ne mora i ne treba da bude ratnichka, pogotovo ne zlochinachka, s bilo koje strane. medjutim, specifichno u Hrvatskoj je, uz dolazak tudjmana koji je, nakon shto se izrugao jasenovachkim zrtvama i odobravao ekstremno-nacistichko-shovinistichko-rasistichke simbole po Hrvatskoj "chisti hrvatski zrak, srbe na vrbe....", skupio i zdruzio svakojake ustashe od svakuda, bilo najozbiljnijeg povampirenja endehazioidnog ustashtva shto znachi da je srpsko civilno stanovnishtvo (koje se chak nije ni mijeshalo u politiku i koji su bili isprepadani i pitali se
se ovo deshava odjednom) bilo izlozeno direktnom ponavljanju genocida i holokausta iz endehazije nad njima.
Vuk i SPO su samo hteli, koliko su mogli i koliko im je bilo omoguceno, da spreche to jer jna ochito kurac nije bio boleo za to jer jna se stavila na stranu vec unapred pripremljene i bezobzirne agresije i urbicida na Hrvatsku i BiH a klanje nevinog srpskog civilnog stanovnishtva od strane ustasha bi takvoj jna samo odlichno posluzilo za propagandne rts-smiloshevicevske svrhe pa je jna zajedno s sheshelj-smiloshevic-martic-rkaradzic zlochincima zapravo sve i radila shto fizichki shto psiholoshki da hrvatski i kasnije boshnjachki ustashe/mudzahedini ubiju i kolju nevino srpsko civilno zivlje jer za smiloshevic-jna ratno-propagandnu mashineriju ubijeni nevini civilni Srbi su samo dobro-doshli i jedva dochekani materijal za "potvrdjivanje" njihovih teza.
Treba dubokoumno razmisliti o ovim stvarima i vidjet cesh da se sve pokazalo da je tako bilo!
sva poenta koju zelim reci je da su se smiloshevic i ftudjman igrali ratova PREKO LEDJA I NA SHTETU OBICHNIH CIVILA BILO KOJE NACIJE, s ultimativnim ciljem betoniranja njihovih diktatura u dotichnim im zemljama i narodima i otudjivanja dotichnih im drzava i naroda od savremenog Zapada. zar to josh nekom progresivno-mislecem nije jasno??
Vuk i SPO NISU NIKADA BILI DIO smiloshevic-ftudjman ratnih prljavih igara!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379736#p2379736]Stripi napisao:[/url]
A viš, ja se opće ne brinem. Kod mene nema ignoriranja ustašluka kada ga vidim.
Ili kad kod nekog proradi ta fina nota fašizma, baš kao kod tebe, sa vremena na vrijeme. Ja barem nisam kvazi demokrat koji ide okoli ispravlja ljude kada nešto kažu što nije trenutno in da se kaže, nego je to sada, po politički korektnoj modi potpuno out. Stripi je uvijek Stripi i Stripi će uvijek ostati Stripi.
ne, mico, vec si se u tvojoj antiVukovoj angaziranosti (bar da imash za shto...) sapleo te pokazao da si duplih standarda. a ti meni daj jednog medjunarodnog faktora koji kazu da je Vuk i SPO fashistichki (te eto po tvom i ja kroz to shto sam se, vidi molim te, usudio odbraniti ga ovdje ili bilo gdje u medijima zemalja ex-Yu od svakakvih kleveta), pa cemo prichati.
poshto tog filma nema nit' cesh/mo ga gledati, fino bih te upozorio da pazish na rjechnik!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379736#p2379736]Stripi napisao:[/url]
Vječite zavjere svjetskih proporcija uperene protiv srpskog stanovništva.
Ne, ja sam fino rekao, to i ponavljam:
no, ja to nikada NE preuvelichavam na nachin kako srpski antizapadnjaci i primarni pravi srpski nacifashisti rade koji jedva chekaju da imaju neshto da pljuju "antisrpski Zapad koji se urotio protiv nebeskog srpstva"
vec samo hladnokrvno realno konstatujem neke prilichno zalosne chinjenice o manjkavostima Haashkog Tribunala, no, s nadom da ce to biti uskoro korigirano.
Kako je ono naslov ove teme?
Mala lična ispovest iliti zašto ću glasati za Tomu Nikolića
Sad barem znamo kud je otišao tvoj glas.
moj, da sam u Srbiji, bi otishao ili DS-u ili Preokretu, ja to ne krijem, vec s ponosom kazem!
zar je moj problem shto je Simorov la-la-land hiperidealizam i irealizam njega odveo u pro-shesheljevski corsokak......