Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Tomicina bujna masta ne jenjava vremenom. Covek dokazuje Ajnstajnovu teoremu da je glupost beskonachna :lol:

Malo je razocaravajuc cinizam ljudi oko te kradje izbora. OK, mozda se nije desila kradja, ali sama cinjenica da neko rastura glasacke listice po ulici u zemlji u kojoj je poslednja zabelezena izborna kradja bila pre samo 12 godina, bi trebalo da bude razlog da se takvi navodi brzo i efikasno ispitaju. Svi ti ljudi koji su ranije ucestvovali u kradjama izbora garant sede po birackim odborima i mesnim zajednicama i dalje.
A uopste ne mislim da je DSu ispod casti da malo kraducne. Sad ili u buducnosti.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379810#p2379810]unic0rn napisao:[/url]Tomicina bujna masta ne jenjava vremenom. Covek dokazuje Ajnstajnovu teoremu da je glupost beskonachna :lol:

Malo je razocaravajuc cinizam ljudi oko te kradje izbora. OK, mozda se nije desila kradja, ali sama cinjenica da neko rastura glasacke listice po ulici u zemlji u kojoj je poslednja zabelezena izborna kradja bila pre samo 12 godina, bi trebalo da bude razlog da se takvi navodi brzo i efikasno ispitaju. Svi ti ljudi koji su ranije ucestvovali u kradjama izbora garant sede po birackim odborima i mesnim zajednicama i dalje.
A uopste ne mislim da je DSu ispod casti da malo kraducne. Sad ili u buducnosti.
:fancyklap:
Toma sere, samo laju po televiziji, nesto cekaju, kalkulisu da li da izadju na ulice ili ne, znaci traze neku korist. Dveri jedine od prvog dana rade na tome, bez dlake na jeziku, opletu po svima. Najbolji pokret sa najcasnijim ljudima u skorijoj istoriji srpskog naroda!

Slika
Boško Obradović, član Upravnog odbora Dveri
Bojkotovati drugi krug!

Ako su naprednjaci iskreni u svemu što pričaju poslednjih dana u vezi s krađom na izborima, onda nema drugog kruga izbora! A ako preko naših leđa žele da zbiraju poene za predsedničke izbore, to im neće proći!

http://www.alo.rs/politika/49114/Bojkotovati_drugi_krug_" target="_blank

Bez kompromisa, bez ijedne mrlje, Dveri!
Korisnikov avatar
By Herald
Српска војска, модерна, добро наоружана и јака, мора да се врати на своје историјске традиције, да у одбрани својих ближњих и целе српске територије покаже одлучност, спремност и витешку част.

Залажемо се за укидање аутономија и региона.

Саберимо Србе, све и свуда – модел је националног организовања за који се боримо.

Време је да се са новим националним одушевљењем бавимо науком, образовањем, културом, спортом

Светосавље (српско православље) је историјско искуство српског народа...............................

Slika
Откривени нови детаљи о изборним крађама!

Тим Двери за испитивање бирачког материјала открио нове доказе.

Настављен је преглед бирачког материјала са додатних 26 општина са укупним узорком од 412 бирачких места. Другог и трећег дана прегледа материјала потврђено је да су технике крађе које су уочене првог дана масовно коришћене на великом броју бирачких места из узорка у готово свим општинама. Међутим откривене су и нове технике и неправилности:
• Незапечаћен и неправилно спакован бирачки материјал. У готово свим општинама на бирачким местима које смо прегледали нађено је веома мали број прописно спакованог и запечаћеног бирачког материјала.

• Замена оригиналног записника. Пример бирачко место Врачар 17. На овом бирачком месту очигледно је извршена замена изборних резултата јер постоје значајне разлике између оригинално добијеног записника и оног у који смо имали увид у РИК-у. Број неважећих листића порастао је са 41 на 51, број листића за листу СРС смањен је са 26 на 12 а број листића за Двери смањен је са 42 на 37. Са друге стране постоји и одређене мање разлике између стања у кутији и новог – фризираног записника. Претпоставља се да је замена одрађена у општинској изборној комисији Врачар или у згради Службеног гласника.

• Загубљен бирачки материјал. За бирачко место Врање 12 смо посредно добили информацију да бирачки материјал недостаје тј. да је загубљен. Затражили смо од РИК-а да добијемо бирачки материјал са овог бирачког места али смо добили информацију да материјал још увек није стигао.

• Неважећи листићи приказани у записнику, а недостају у бирачком материјалу. На бирачком месту Зрењанин 59 у записнику је евидентирано 65 неважећих листића који се није могао пронаћи у бирачком материјалу.

• Број гласова за Двери у записнику једнак нули, а постоји у бирачком материјалу. Пример: На бирачком месту Палилула 63 где листа Двери није имала контролора због смртог случаја у записнику је забележено 0 гласова док се у бирачком материјалу налази 34 гласова за нашу листу.

• Листић са кутије убачен у важеће листиће. За разлику од јучерашњег случаја где је листић са кутије убачен међу неважеће листиће имали смо прилике да видимо посебан безобразлук на бирачком месту Нови Сад 14 на коме је заокружена листа Преокрет на листићу који је скинут са кутије тј. који је очигледно био залепљен по рубовима селотејпом.

Неправилности на Косову и Метохији:

• Грађани на Косову и Метохији неуписани у бирачки списак. Веома велики број грађана са Косова и Метохије није био убачен у бирачки списак. У записницима је пронађено доста примедби које јасно указују на масовну спречавање грађана да гласају.

Примери:
o Примедба из записника са бирачког места Пећ - 2 (Гораждевац – Дом Културе): „Око 150 бирача се није налазило на бирачком списку, па се некима није омогућило гласање“
o Примедба из записника са бирачког места Клина - 3 : „Велики број бирача није уписан у бирачки списак због чега нису гласали. Гласачи тврде да су проверавали и да су били на бирачком списку. Бирачке кутије нису биле запечаћене поптребним воском, јер га није било у материјалу“
o Примедба из записника са бирачког места Лепосавић - 7: „Око 200 људи није уписано“

У многим записницима није наведен овај проблем, али се по нашим информацијама то дешавало и на готово свим бирачким местима на Косову и Метохији. Карактеристичан пример је на бирачком месту Липљан 3 где укупно 76 грађана није могло да искористи своје бирачко право јер није уписано у бирачки списак.

Са друге стране на бирачком месту Врачар 59 у бирачки списак је уписано 20 Албанаца који су по иформацијама које смо добили од грађана некада живели на адресама са тог бирачког места али су се одселили пре око двадесет година.

• Међу двојезичним листићима намењеним изборима на КиМ пронађени и једнојезични. Пример: Бирачко место Косовска Каменица – 4. Међу двојезичним гласачким листићима пронађено у кутији и десетак употребљених стандардних једнојезичних листића заокружених углавном за УРС.

• Грађани спремни да изјавом оповргну преправљани изборни резултат за Двери. Увидом у бирачки материјал и записнике са бирачких места Витина 1 и Витина 2 установљено је да је за листу Двери гласало 20 и 11 тј. укупно 31 грађана. Овај резултат не одговара истини и чињеничном стању. Двери у Витини имају веома јако повереништво и знатно јачу подршку. По интерним информаијама за листу Двери је гласало најмање 80 грађана од који је 49 спремно да под материјалном и кривичном одговорношћу потпише да је гласало за нашу листу.

Двери - Покрет за живот Србије
Korisnikov avatar
By smaug
Kockice da te pitam nesto? 
Vi Dverjani verujete u Boga? Verujete da je on tvorac svega. Svega vidljivog i nevidljivog. Neba i zemlje. Tvorac vode, vazduha, demokratije, ljudi, glasackih listica i Ledi Gage i Svetog Save? I verujete da je od kroz njega i od njega, Boga , postao Isus Hrist? U koga takodje verujete?
Je li tako?
I verujete da posle zemaljskog zivota svega, apsolutno svega, sve i svi odlazimo pred Boga. Njemu se vracamo. Vracamo se tvorcu. 
Te mi onda nikako nije jasno cemu tolika srdzba , toliko nekarakteristicna za pravoslavnu pastvu, u vezi sa izborima i glasovima. Pa oni, glasovi, su se nakon zavrsetka svog ovozemaljskog zivota, dakle posto su upotrebljeni na glasackim mestima, vratili vasem tvorcu. Bogu Borisu Tadicu. I njegovim bezgresno zacetom sinu Draganu Djilasu.
U cemu je problem? 

A evo i molitve za pomoc u prevazilazenju  srdzbe: Vladare Gospode Bože moj, u Tvojim je rukama život moj, zaštiti me po milosti svojoj, i ne dopusti da propadnem sa bezakonjima svojim, niti da idem za voljom tela koje pohotom vojuje protiv duha. Tvoje sam stvorenje; ne prezri delo ruku svojih, Nemoj se odvratiti od mene; sažali se, a ne ponizi. Slab sam, nemoj me prezreti, Gospode, jer Tebi pribegoh zaštitiniku svome Bogu: isceli dušu moju, jer sagreših Tebi, spasi me radi milosti Tvoje, jer sam Ti odan od mladosti svoje; neka se postide oni što traže da me odgurnu od Tebe pomoću nečistih dela, ružnih pomisli, nekorisnih sećanja; udalji od mene svaku nečistotu, svako zlo, jer si Ti jedini besmrtan, u svemu besprimerno moćan, i svima daješ silu za borbu protiv đavola i njegovih vojski. Jer Tebi priliči svaka slava, čast i poklonjenje, Ocu i Sinu i Svetome Duhu, sada i uvek i u vekove vekova. Amin.

I jos me zanima da mi kazes otkud ti ovde? To jest zasto ti je stalo da te ova zajednica razume i saglasi se sa tobom obzirom da vas razumeju drzava, crkva, dijaspora, mediji, gradjani i gradjanke braca i sestre. Mislim, sta ce ti pederi i lezbejke? Osim ako i ti nisi 'nas'. 
A ako jesi, zanima me kako Dveri gledaju na to?

Tatatatira!

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Juce sam, igrom slucaja, a povodom odlaska na aerobik, prosla bulevarom kojim se kretala i protestna voznja tzv. narodnog pokreta Dveri. Nisam strucnjak za automobile, ali svi behu inostrane izrade. Nijedan jugic. Vidite, ja nemam ni jugica. Radim za 14 000 mesecno po osam sati dnevno, a ni to ne dobijam na vreme. Prekinuli su finansiranje projekta na kome sam saradjivala za dodatne prihode. Kada ja budem imala bmw dzip kakav se nasao u toj koloni, mozda porazmislim o onome sto zahtevaju i tvrde. Do tada oni su za mene ne samo fasisti i lopovi u rangu onih koje prozivaju, nego i licemeri pride.
By Simor
To što su Dveri klerofašisti nikako ne znači da nije bilo krađe na izborima niti znači da Dveri, ukoliko su osvojili dovoljno glasova, ne treba da uđu u republički parlament. Skroz je bezveze od Dragana Đilasa što je prvo stvorio Dveri, a onda ih pustio niz vodu, ali OK. Tako je kada se sa DS družiš - sada im trebaš, pa te onda tetoše (kao što su ponovili izbore na nekoliko biračkih mesta u Beogradu, e ne bi li LDP ušao u gradsku skupštinu; zaslužili su ljudi, toliko su se udvarali Tadiću i Đilasu da bi bilo šteta da ne budu nagrađeni) ili im više ne trebaš pa te puste niz vodu (kao što su izveli kosovske Srbe na barikade pa ih onda napustili ili od klerofašista napravili političku partiju pa ih ostavili ispod cenzusa).

Tek, ova lakrdija od izbora je pokazala u kakvom kršu od društva živimo. Još kada se socijalista Veljko Odalović, ispred RIK-a, kune kako nisu pokrali izbore, onda shvatite koliko je Boris Tadić unizio ovo društvo i kako će, na žalost, očigledno nastaviti u svojoj autokratskoj samovolji to i nadalje da radi.
Korisnikov avatar
By Stripi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379848#p2379848]brankokockica napisao:[/url]Ovde se govori o kradji, ko god da govori prenosim, samo sto Dveri to rade najstudioznije, jer su najcasniji ljudi u modernoj politickoj istoriji i nesto najbolje sto nam se moglo desiti.

Aleksandar Vucic, konkretni dokazi o kradji, izborno mesto i broj ukradenih glasova
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... fyyfFxHWL4" target="_blank
A ja mislio da sam ja lud.
Korisnikov avatar
By Vel boy
eto Stripi imash novog pajdasha dverjanina. njemu si dopustio da radi shta hoce a meni ochi kopash maltene zbog evropskog Vuka Drashkovica.
fuj u shta se izoblichio ovaj forum i DiP, chast izuzecima.......
Korisnikov avatar
By Stripi
Pardon, ispravak mog prethodnog posta.
Trebao je glasiti:
A ja mislio da je Vel boy lud.
Slika
Zvanicni zapisnik druga strana bir.mesto 36 Arhiv S.Palaqnka, na strani na kojoj su
rezultati glasanja nema nijednog potpisa niti ijednog imena i prezimena clanova birackog odbora.
Zapisnik napravljen oko 23.30h u prostoriji Opstine, a zapisnik sa birackog mesta sklonjen-bacen. Zasto je falsifikovan novi zapisnik? pa da bi se i Palanka uklopila u CESIDOVE rezultate. A zasto nema potpisnika ovog novog zapisnika. Pa ispisan je blizu ponoci, nema smisla da umorne ljude ponovo dizu iz kreveta da potpisu ponovo falsifikovan zapisnik. Uostalom u opstoj borbi sa vremenom predali su nepotpisan zapisnik. Ovakav falsifikovan zapisnik Opstinska izborna komisija iz S.Palanke je priznala kao zvanican i sa jos bezbroj falsifikovanih zapisnika proglasila izborne rezultate.
Slika
Zvanicni zapisnik prva strana sa bir. mesta br.36 Arhiv
Sm.Palanka
Slika
vanicni zapisnik druga strana sa bir. mesta br.34 Kolonija,
Sm.Palanka
Zapisnik napravljen u kancelariji Opstine, pravi sklonjen-bacen, a ovaj falsifikovan predat Opstinskoj izbornoj komisiji, bez imena i prezimena i bez ijednog potpisa.
Na osnovu ovog falsifikovanog zapisnika Ops.izborna komisija proglasila je izborne rezultate.
Slika
Zvanicni zapisnik prva strana sa bir. mesta br.34 Kolonija
Sm.Palanka
Slika
Zapisnik druga strana Bir.mesto br.45 Osn.skola HIM S.Palanka upisan broj glasova a niko od clanova bir. odbora nije potpisao.
Zapisnik-falsifikovan napravljen naknadno u kancelariji Opstine Palanka sa falsifikovanim rezultatima, a zapisnik sa birackog mesta sklonjen-bacen
Ovo je zvanican zapisnik Opstinske izborne komisije i na osnovu ovog falsifikata proglasili su izborne rezultate.
Slika
Zapisnik prva strana sa bir. mesta br.45 Osn. Skola Heroj Ivan Muker
Sm.Palanka
Slika
Uvecan falsifikovan zapisnik bez ijednog potpisa clanova birackog odbora, napravljen u kancelariji Opstine pre predaje Opstinskoj izbornoj komisiji.
Na osnovu ovakvih falsifikovanih zapisnika Opstinska izborna komisija S.Palanke je proglasila rezultate izbora.
Slika
Zapisnik prva strana sa bir. mesta br.30 Cerovac (S.Palanka)
Slika
Uvecani "potpisi" drugog lista zapisnika
Drugi list zvanicnog zapisnika sa lokalnih izbora u Palanci, broj osvojenih glasova

bir.mest0 br.32 Osn.skola Vuk Karadzic Palanka
1.Тадић Саша, ул.Цр.Армије бр.60 испред ЗЕС (????) не постоји
2.Мирјана Булатовић, ул.Г.Принципа 9 испред Двери за живот Србије
3Саша Милетић, ул.Р.Гачића 21, испред УРС
4.Жарко Грчић, ул.Балканска 10 ОГ 1 испред ЗЕС (???) не постоји
5.Надежда Јовановић, ул.Цр.Армије 36 испред Избор за бољи живот
6Сњежана Регоје, ул.Кр.Петра првог 119, испред Двери
7.Зоран Прокић, из Грчца, испред Покрет радника и сељака
8.Зоран Станојковић, ул.Златиборска 83, Сви заједно
9.Јасна Миличић, ул.20 јули 1/49, испред Реформистићке странке
10.Маја Каљевић, ул. Славујска 11, испред ЗЕС(????) не постоји
11.Лејла Васиљевић, ул. А.П.Шумског 12, испред Преокрет
12.Милан Милић, из Глибовца, испред Савез Војвођанских Мађара
Од 8 чланова и 8 заменика (дакле укупно 16) сталног састава, на горњем списку су само, САША ТАДИЋ, као предс. Жарко Грчић као члан и Маја Каљевић као члан. Дакле троје од 16 сталних чланова и заменика бирачког одбора.
На записнику је рубрика, Име и презиме, па потпис.
Предс. Бирачког одбора Саша Тадић, није потписао записник, већ је његово име исписано штампаним словима.
Маја Каљевић такође није потписала записник, већ је њено име исписано штампаним словима.
Питаћемо да ли је оно потпис Жарка Грчића, или је неко други исписао и његово име.
Такође је велико питање да ли је ово трије људи уопште било присутно иу недељу на бирачком месту. Ми им овим путем упућујемо то питање, а тажићемо од Полиције да то испита.
Такође сви остали који су уписани, а нису потписали записник мораће да дају изјаву у вези тога, и да ли су уопште били тог 6 маја на бирачком месту.
У запицник је обавезно унети податак (тачка 20) ко је однео Записник у Општинску изборну комисију.
На овом записнику тог податка нема, дакле могао је било ко, и да успут или у самој згради Општине сачини овакав ФАЛСИФИКОВАНИ ЗАПИНИК.
У Запинику стоји да је бирачки одбор завршио рад у 23.20час. А на РТС-у су резултати објављени већ у 21час а скоро коначни већ у 21.30ч
itd itd

sve regularno
Korisnikov avatar
By smaug
brankokockica = Hermes 21. veka. Glasnik bogova i zastitnik lopova.

Ups...vidi stvarno.
Korisnikov avatar
By Madonna
ne znam ljudi, ja se uzdam u taj dvaesneki decembar :/
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379768#p2379768]Glasnik napisao:[/url]http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... stima.html

Nikolić preti da će odustati od drugog kruga izbora i organizovati proteste koje poredi s 5. oktobrom.

:drama:
koja drama kvin bokte. to se on nama dodvorava :lol:

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379757#p2379757]Dante napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379754#p2379754]Dzelajza Rouz napisao:[/url]brankokockica u venu se bockica
:rotflmao:
Пронађите разлику између Демократске странке и Мире Марковић!

Упоређујући изјаве Мире Марковић и чланова Демократске странке поводом изборних крађа и протеста, дошли смо до занимљивих, пардон, истих резултата! Чини се као да ДС преписује саопштења ЈУЛ-а...

Копирање ЈУЛ-а, бр. 1
Мира Марковић: „ДОС је очигледно одлучио да не призна изборни пораз који је доживео. То показује да је спреман да учини све да дестабилизује Србију и да не поштује изборну вољу...“.

Драган Шутановац: Они знају да Тадић побеђује. Идеја је да зато дестабилизују државу, д а инвесититори кажу нећу ту да улажем јер ње то је земља у којој се краде на изборима

Копирање ЈУЛ-а, бр. 2
Мира Марковић: „И РИК и Цесид и ОЕБС и тужилаштво, које испитује овај случај, морају да кажу своју завршну реч и ја апелујем да се то учини и да све правне институтуције буду укључене у откривање истине о овом случају“

Борис Тадић: „Имамо међународне посматраче. Надлежне институције анализирају да ли је било неправилности"… “"Ја слушам међународне и домаће институије у томе и добио сам информацију да су избори протекли у реду, а о томе су говорили и РИК и ОЕБС”

Копирање ЈУЛ-а, бр. 3
Мира Марковић: „Чињеница је да је 20 000 посматрача ДОС-а, баш као и ОЕБС, потписало записнике и тиме потврдило да су избори легални.“

Драган Шутановац: „СНС је имала 20.000 представника у бирачким одборима широм Србије и сви су они потписали записник у коме се констатује да нису имали примедбе.”

Коначно, вест закључујемо Тадићевим коментаром: „"Све је то разумљиво у једном политичком изборном процесу. Било би само опасно када би прерасло у нешто друго, у неку врсту насиља и довођења у питање демократског карактера нашег друштва. Та времена су прошла и далеко су иза нас"
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379868#p2379868]Simor napisao:[/url]To što su Dveri klerofašisti nikako ne znači da nije bilo krađe na izborima niti znači da Dveri, ukoliko su osvojili dovoljno glasova, ne treba da uđu u republički parlament. Skroz je bezveze od Dragana Đilasa što je prvo stvorio Dveri, a onda ih pustio niz vodu, ali OK. Tako je kada se sa DS družiš - sada im trebaš, pa te onda tetoše (kao što su ponovili izbore na nekoliko biračkih mesta u Beogradu, e ne bi li LDP ušao u gradsku skupštinu; zaslužili su ljudi, toliko su se udvarali Tadiću i Đilasu da bi bilo šteta da ne budu nagrađeni) ili im više ne trebaš pa te puste niz vodu (kao što su izveli kosovske Srbe na barikade pa ih onda napustili ili od klerofašista napravili političku partiju pa ih ostavili ispod cenzusa).

Tek, ova lakrdija od izbora je pokazala u kakvom kršu od društva živimo. Još kada se socijalista Veljko Odalović, ispred RIK-a, kune kako nisu pokrali izbore, onda shvatite koliko je Boris Tadić unizio ovo društvo i kako će, na žalost, očigledno nastaviti u svojoj autokratskoj samovolji to i nadalje da radi.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379869#p2379869]Simor napisao:[/url]Sve u svemu, baviti se srbijanskom političkom zbiljom je stvarno mnogo gadno.

:katemoss:

in-fuckin'-deed.
By Sixto
U mojoj mesnoj zajednici dva biracka mesta. 23 i 24.
Dolaze dve 'prilicno preplanule' snajke sa dva mala deteta i preskacu red.
Blenu na jedna vrata, na druga pa im nista nije jasno.
Vicu ljudi iza 'alooo, na kraj reda...'!
Pita gospodicna koja propusta glasace da ne bude guzva 'Gde trebate?'
'Pa ne znam, da glasam... svekrva mi je tamo...'
'Na kojem birackom mestu? Koji broj?'
'Jedan i tri.'

Cela mesna zajednica patos! :lol:

PS. na kraju kad su snajke dosle do biracke komisije ispadne da su promenile mesto boravka bez promene dokumentacije.
Iz mase gromoglasno 'Jebiga snajka, sad treba vratit' pare'!

:lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Europska unija počinila je veliki gaf emitiravši čestitku Tomislavu Nikoliću na pobjedi u Srbiji i to čak tri sata prije zatvaranja birališta!

Europska unija zabunom je izdala priopćenje u kojemu je objavila da je na predsjedničkim izborima u Srbiji pobijedio Tomislav Nikolić. Zajedničko priopćenje predsjednika Europskog vijeća Hermana van Rompuya i Europske komisije Joséa Manuela Barrosa izdano je tri sata prije zatvaranja biračkih mjesta.

"Htjeli bismo čestitati gospodinu Nikoliću na izboru za predsjednika Srbije. Također bismo željeli čestitati srbijanskom narodu na izborima 6. i 20. svibnja koji su bili natjecateljski i mirni. Predsjedniku Nikoliću želimo uspjeh u suočavanju s izazovima i ispunjavanju ogromnih očekivanja srbijanskog naroda o gospodarskom rastu i blagostanju. Europska perspektiva Srbije vrlo je konkretna te se stoga nadamo da se možemo osloniti na osobnu posvećenost predsjednika Nikolića u postizanju tog cilja", stoji u izvornom priopćenju.

Priopćenje je povučeno nakon samo nekoliko trenutaka, a ispravak je stigao nakon pola sata.

:lol:

http://www.vecernji.hr/vijesti/eu-cesti ... nak-411742" target="_blank
Korisnikov avatar
By Hys.
^laaaaaaaaaaaaaaaaazeeeeeeeeeeeees!

ahahhahahahahhaha!

jebem ti spori net, pokusavam da otvorim tvoj izvor pa da trazim dalje :lol:

Ne mogu da verujem da nije nov. patka - ako nije - do jaja :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!