[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379652#p2379652]brankokockica napisao:[/url]
Kao prvo protest je bio ZABRANJEN. Jel to u duhu demokratije?
Normalno da je trebao biti zabranjen
jer je protest em iz obesti em se radi o jednoj nacifashistichkoj falangi koju je trebalo zabraniti (a nazalost, josh nije) koja hoce iz obesti da protestuje.
i u Hrvatskoj se zabranjuju protesti hrvatske chiste stranke prava - vashi dverskizverski pandani- pa EU to pozdravlja kao shto se i u Nemachkoj zabranjuju nacisti! Normalno da sve vas djubrad treba zabranjivati!
ja sam samo na ono smaug-ino naivno rekao takodje naivno da protestujete ko vam brani, no, ako ima pametnijih i od nje i od mene da znaju tachno zashto vam zabranjuju, svaka chast, s tim se josh vishe slazem!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379652#p2379652]brankokockica napisao:[/url]
Dveri su pozvale ljude da zbog toga ne dolaze, da ce se samo rukovodstvo pojaviti i obratiti se novinarima, otkazani su i dolasci iz unutrasnjosti, medjutim pojavilo se 2-3 hiljade ljudi. Mislis da bi policija tada smela da pocne da bije i tada zada sebi najveci auto-gol i da sve bude kao 90-ih? Ovako mogu jos da pricaju kako su demokrate.
o, znachi dveri se prave kako eto poshtuju slova Zakona ali ljudi, ljudi eto hoce da se "narod desi"
i od svih tih vashih VELIKIH SRBENDI i to po vashim procenama- smeshnih 2-3 hiljade....
pa, eto, policija vas nije bila. shta sad ne valja? vajkate se shto vas nije bila da bi imali da govorite kako su vlasti sami sebi dali autogol. pa, eto vlasti nisu dali autogol, shta sad? ljuti ste shto ste nasamareni i glupi? vash problem.
Ko si ti da odredjujes ko sme da prica o tome? Jel dveri imaju narko bosove u svojim redovima? I ne vidim kako ce to Tadic najebati? I ti kazes "ako je to istina"? hahah Pa covece to se ne dovodi u pitanje. Vavic kad je ranjen u Urgenti ga je dovezao pripadnik BIA-e koji se "slucajno zatekao tu". CEO GRAD zna da je Vavic ubio i zapalio Darka Delica na Karaburmi, a potom ga bacio u kontejner. Vavic i Prelic su dva drugara, a Prelic je podseticu te u bekstvu zbog slucaja za "Taton" vec 2 ipo godina, a do juce se setao Beogradom i svi su to znali. I ti pricas da ce Tadic najebati AKO je to istina? Daj ne bud smesan. Beograd je mali grad, sve se zna! A ti to ne mozes znati udaljen hiljadama kilometara daleko. A zamisli koliko ima stvari koje mi smrtnici ne znamo? I posle treba da im verujem da se bore protiv kriminala, korupcije?
ko god da sam ja, ja ti samo ponavljam i uvek cu ti ponavljati:
ako je to istina, dverizveri su poslednji koji imaju prava i kredibiliteta o tom da prichaju. ako je to istina, Tadic ce najebati, a vi dverizveri ne brinite od koga ni kako!
a, ti eno drzi se sixto-a, on ti je valjda neko i neshto, pa se slagajte, a od mene cesh chuti uvek isto- necu ni da za merodavne ni uzimam vashe dverizverashke nebuloze. eno, drzi se onog ko ti ih uzima.......