[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379708#p2379708]Vel boy napisao:[/url]barni011, nisi li ti prvi rekao anhe-u ove stvari, citiram te: "Mislim da si ti neprihvacena osoba od onih kojima ti tezis pa si utehu nasao u onome sto je tebi slicno a zapravo ti to prezires ali neces da pokazes jer bi tada bio neprihvacen na obe strane i ostao potpuno sam."
pa ti je on rekao shto ti je rekao, pa ti njemu, izmedju ostalih stvari, ovo, citiram te: "Ja nemam potrebu da idem po ulici i govorim bilo sta o meni, kazem to onome i onda kada mi je bitno.
Nikada necu razumeti tvoju potrebu da svima pricas istu pricu.Kada shvatis sta je hrabrost i sta je zivot onda ces drugacije i ziveti."
pa ja rekoh zar Anhe ide po ulici i samo govori ja sam gej, ja sam peder...., pa si ti rekao, izmedju ostalih stvari, citiram te "napravio sam poredjenje...on je rekao kako ja treba da pricam to po crkvi...to bi bilo isto kao kada bi on isao fakultetom recimo i prilazio ljudima i govorio "cao ja sam Nikola i ja sam gej"
niti ja idem u crkvu da promovisem sebe niti on na faks radi toga...."
pa sam te ja podsetio na tvoja pisanja pre nekoliko meseci gde ti zaista jesi prichao o tvom ispovedanju sveshteniku da si gej. ne kazem nuzno da to znachi da si ti ishao po crkvi i govorio da si gej, ali da jesi obznanio tom sveshteniku kome se ispovedash, jesi, kako reche.
mozda se Anhe nije ispovedio, tako da kazem, nikome, mozda Anhea hostility of okoline sprechava plasheci se da se ispovedi ikome. je li to Anheova krivica ili pak netolerantne okoline? shta ti mislish, barni011?
i sad od mene trazish da ti linkujem ono gde si prichao da si se ispovedio sveshteniku i preneo nama shto taj sveshtenik reche (a to shto je on rekao bash i nije bilo, ako se dobro secam, podrshka ni razumevanje tebi vec vishe "pokaj se, ne radi to vishe i Bog ce ti oprostiti, blablabla..." ) a ti tog sveshtenika predstavljash kao odlichan primer kakav treba biti. nije li to nekako zavrnuto?
no, dobro, potrudicu se da prvo pronadjem onaj tvoj post te cu ga linkovati.
joooj
ajd ovako zamisli da je taj pop i moj prijatelj i kao sto je tvoj prijatelj neki fudbaler recimo.Ti imas potrebu da nekome kazes, ja imam potrebu da nekome kazem.Zasto?
Zato sto je tvoj prijatelj fudbaler okruzen huliganima koji ne vole pedere i zato sto je moj prijatelj okruzen vernicima koji ne vole gejeve.
Mi volimo nase prijatelje i zelimo da pred njima budemo ono sto jesmo.
Prijatelji ne sude i ni ti ni ja nismo isli kod njih da nam oni nesto oproste vec da nas jos bolje upoznaju.Tako se gradi prijateljstvo, istinom i iskrenoscu.
Mene je svestenik prihvatio i bio je iskren.
Ja sam napisao sta je on meni tom prilikom rekao, to nije nikako to sto si ti napisao."znas li ti da to ne valja?" to je rekao.
Evo dodacu jos, tada nisam.
Pricali smo o mom seksualnom zivotu, o seksu sa devojkama o tome sta me uzbudjuje.
Drzao me je za ruke pa potom zagrlio i krenuli smo da pricamo o sasvim desetim stvarima.Nikada od njega nisam dobio reci,"bices kaznjen, gresan si i tome slicno"