[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379710#p2379710]Stripi napisao:[/url]To ti misliš ili znaš?
Ono što ja znam da pripadnika Tigorva koji su radili zločine svakako ima, na kraj krajeva Šljivančanin je sav teret zločina prebacio na njih a gle čuda - niko nije osuđen. Iz jednostavnog razloga - Haag traži velike i zvučne zvjerke, pripadnike regularnijih vojnih jedinica. Tako da ti ta fora oko toga šta niko iz Vukove dobrovoljačke garde nije osuđen baš i ne drži vodu.
ali, kakve veze s svim tim imaju Vuk i Srpska Garda? shljivanchanin je pokushao da sve terete zlochina baci na bilo koga ko mu je pao na pamet, pa i tigrove (koji zaista jesu vjerovatno bili chinili zlochine, ali zajedno s shljivanchaninom i cijelom smiloshevic-martic-jna-rkaradzic bulumentom). sve u svemu, opet, gdje su tu u Haashkom istrazivanju i terecenju Vuk i Srpska Garda? Nigdje! jer, Vuk i Srpska Garda chak nisu bili ni povezani s onim nabrojanim srpskim zlikovcima vec su im oni imenovani srpski zlikovci pravili svakakve smicalice i eliminisali ih gdje god i kad god su stigli samo zato shto Vukova ideologija i praksa se ne slaze s ideologijama i praksama onih imenovanih srpskih zlochinaca.
Jer, cijela Medjunarodna Zajednica pa i Haashki Tribunal znaju da su jedinice lojalne Vuku bile samoodbranbena i NIKAD nepotrebno agresivno-urbicidno-zlochinachko-genocidna formacija ni u planu ni u praksi, zapravo Vuku lojalne jedinice su djelovale na nachin kako je Jugoslovenska Narodna Armija trebala (a nije) djelovati- odbraniti nevino srpsko civilno stanovnishtvo od ustashkih koljacha, a BEZ chinjenja ikakvih zlochina prema isto tako nevinom hrvatskom (ili boshnjachkom) civilnom stanovnishtvu. tako se je trebala JNA postaviti, no, ona je dogmatsko-kgb-ovsko-staljinistichko-udbashki se stavila potpuno na stranu smiloshevic-sheshelj-arkan-shljivanchanin-martic-rkaradzic zlikovaca u kombinaciji s njihovim velikosrpskim agresivnim nacifashizmom a sve u glavnom cilju perpetuiranja konflikta izmedju Zapada i Srba i homogenizovanju srpskog naroda na tim antizapadnim pozicijama- jer, tako se najbolje glupi narod drzi u shaci.
Vukove jedinice, s druge strane, sigurno jesu shtiteci nevino srpsko civilno stanovnishtvo ubijali ustashe dakle bilo hv, bilo hos, bilo zenga, bilo hvo.... od vojnika koji su stvarno bili ustashki jurishali da kolju nevino srpsko civilno stanovnishtvo. ako je taj otpor ustashama tebi Stripi zlochin, onda, reci, izjasni se, micko. no, za Medjunarodnu Zajednicu i Haashki Tribunal to nije zlochin vec legitimni nachin gole samoodbrane, shto je posve razlichito i suprotno od onog shto su shljivanchanin, tigrovi, smiloshevic sheshelj martic jna radili.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379710#p2379710]Stripi napisao:[/url]
I ovim si upravo zabio autogol sam sebi.
Ja nisam raspravljao o ničijoj odgovornosti, nego o tvojoj ideji ako-Haag-ne-traži-on-je-nevin.
Po tome ispada da eto i Đapić ne snosi nikakve odgovornosti. Nit Glavaš, njega smo mi ukebali (doduše, ne radi brige oko njegovih ratnih zločina, nego se zamjerio Sanaderu, pa ko reko, da mu ispitaju te zločine) a ne Haag.
Da nastavim dalje?
Oćemol i njih, kao ti Draškovića prozvat razumnim antifašistima?
ali, tu jesu chinjenice da Haag grijeshi shto slabije dosljedno goni hrvatske zlochince od srpskih. izvini, tu ima razloga za kritikovati Haashki Tribunal shto je pomalo previshe lenient prema zlochincima iz nesrpskih naroda.
No, sve to opet nema veze s Vukom ni SPO-om ni Vuku lojalnim jedinicama koje NISU radile stvari koje djapicev hos i glavash jesu.
stoga, nije to moj autogol, vec bojim se nechiji drugi.