Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379118#p2379118]Wilhelmina napisao:[/url]
Ne. To je zbog Draskovica. Kompletna politicka scena Srbije ima ozbiljnih problema sa ideologijama, ali ravnogorci i liberali su vrhunac iditizma.
koliko puta treba reci da Drashkovicev SPO nije chetnichki vec samo zeli da se objektivni istorichari nauchnici pozabave chinjenicama u vezi JKVuO-i na jednoj strani te raznih chetnichkih bandi na drugoj strani, bez malicioznog revizionizma.... koliko samo notornih dogmatskih ultradesnicharskih-kgb-neochetnika-onih-tipa-spot-ja-sam-chetnik-majko..... mrzi SPO zbog ovog SPO-ovog centristichkog, ne ultradesnicharskog, stava.
jer, pripisivati Drashkovicevom SPO-u chetnishtvo je kao pripisivati Vesna Pusickinom, Mesicevom HNS-u ustashtvo. glupo i neistinito.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Draskovic je jos uvek cest posetilac Ravne Gore. I sve napisano stoji, ali je moje misljenje da je spou odavno mesto u politickoj istoriji.
Imao je Vuk svoju sansu, jos sa Djindjicem, pa je resio da je ne iskoristi. Takve greske se u politici tesko ispravljaju, sto on dokazuje stalnim lutanjem od jedne do druge partije i privezivanjem za njihove programe. Ne verujem da ce spo ikad doziveti neku renesansu tipa hdza ili snsa. I sto je najtragicnije, jedna takva stranka zahteva cak DVA javna preduzeca u Novom Sadu, jer su na lokalu na izbore izasli uz LSV koja je ostvarila izuzetan uspeh. A kompletnu kampanju su izneli Canak, Jerkovka i delimicno Jovanovic. Niko iz spoa se nije ni pojavio. Ali kada treba da se direktuje, tu su prvi.
izvini, Wilhelmina, ali chinjenica jeste da se na toj Ravnoj Gori podigao prvi antifashistichki, antinacistichki, slobodarski ustanak u Srbiji a mnogi relevantni veliki umovi kazu i u Evropi. voleo ili mrzeo to neko ili ne, to je chinjenica.
na shta se izoblichilo to i shta se sve izrodilo, nastalo od te Ravne Gore, je druga zalosna i tragichna pricha.

slazem se da je Vuk losh strateg u politici i da je chesto dosta besciljno i kontraproduktivno lutao po politichkoj sceni Srbije.

renesansa SPO-a ni ne pretenduje nit' treba da lichi na hdz ili sns, vec na npr. HNS, ako cemo porediti s npr. Hrvatskom.

za lokalne stvari, nisam upoznat....

sve shto zelim reci je da je SPO jedina uslovno i recimo nazovi desna stranka u Srbiji koja ima stvarnog potencijala da evoluira pozitivno kako su evoluirali Konzervativci pod Cameron-om u Velikoj Britaniji. a o toj potrebi stranaka s desnog politichkog spektra da evoluiraju na nachin kako su Konzervativci s Cameron-om Velike Britanije je pisao jedan chlanak gej aktiviste u sklopu kampanje Bitno Je!
Korisnikov avatar
By Stripi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379268#p2379268]Wilhelmina napisao:[/url]Draskovic je jos uvek cest posetilac Ravne Gore. I sve napisano stoji, ali je moje misljenje da je spou odavno mesto u politickoj istoriji.
Ma nemaš ti pojma.
Sve će Vel tebi da objasni kako treba da misliš.

Jel on bolje znade.
On pozna Vuka u dušu.
To što je Vuk imao početkom devedesetih najmanje antifašističke stavove, to njega ne jebe nimalo.
On sada podržava antifašističko-ćetničke stavove prvog antifašističkog pokreta u Europi (?) i to je jako bitno. I nalikuje na HNS.
E tako Wilhelmina.
I da se više nisi usudila da drugačije misliš, jerbo misliš krivo.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379233#p2379233]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379118#p2379118]Wilhelmina napisao:[/url]
Ne. To je zbog Draskovica. Kompletna politicka scena Srbije ima ozbiljnih problema sa ideologijama, ali ravnogorci i liberali su vrhunac iditizma.
koliko puta treba reci da Drashkovicev SPO nije chetnichki...
Očito još mnogo puta Vel boy. Jer stalno to ponavljaš, a i dalje nije postalo istina. :tetka:
Korisnikov avatar
By Stripi
još uvijek? :shok:

A u pičku materinu, ja već pomislio da je Drašković reinkarnacija Indire Gandhi.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379308#p2379308]Stripi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379268#p2379268]Wilhelmina napisao:[/url]Draskovic je jos uvek cest posetilac Ravne Gore. I sve napisano stoji, ali je moje misljenje da je spou odavno mesto u politickoj istoriji.
Ma nemaš ti pojma.
Sve će Vel tebi da objasni kako treba da misliš.

Jel on bolje znade.
On pozna Vuka u dušu.
To što je Vuk imao početkom devedesetih najmanje antifašističke stavove, to njega ne jebe nimalo.
On sada podržava antifašističko-ćetničke stavove prvog antifašističkog pokreta u Europi (?) i to je jako bitno. I nalikuje na HNS.
E tako Wilhelmina.
I da se više nisi usudila da drugačije misliš, jerbo misliš krivo.
fenomen Vuka u Srbiji isti kao fenomen Mesica u Hrvatskoj.
s tim shto ovaj prvi nazalost nije (bio) :predsednik: u Srbiji a ovaj drugi srecom jeste u Hrvatskoj.
stoga, bavi se ti Mesicem, Stripi.
Korisnikov avatar
By Stripi
pa ja se neš ne sjećam da je Mesić organizirao neku dobrovoljačku gardu da se ide fajtat po Srbiji. Ili, ajde de, po Bosni.
Čisto sumnjam da ti se to omaklo u zadaći.
Osim toga, ja se sigurno nisam bacao ođekarce u vatru poradi Mesića kao što se ti ovdje trudiš svima dokazati neke "činjenice" oko Vuka Draškovića koje nisu poznate čak ni Vuku, nego samo tebi.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379397#p2379397]Stripi napisao:[/url]pa ja se neš ne sjećam da je Mesić organizirao neku dobrovoljačku gardu da se ide fajtat po Srbiji. Ili, ajde de, po Bosni.
Čisto sumnjam da ti se to omaklo u zadaći.
a koju je to Vuk dobrovoljachku gardu slao da se fajta po Bosni???
izvini Stripi ali chinjenice su ove- Vuk je bio vidio opasnost od neoustashkih koljacha nevinog srpskog civilnog zivlja u Hrvatskoj pa je bio poslao Srpsku Gardu da shtiti to srpsko civilno zivlje u Hrvatskoj a ni u Hrvatskoj nije nikada ubijao ni tjerao sa svojih ognjishta takodje nevino hrvatsko civilno zivlje. zelio je suzivot Srba i Hrvata i mijeshanih i u Hrvatskoj!
shto se tiche BiH, Vuk je vjerovao u ravnopravno-multinacionalnu, proevropsku, progradjansku, otvorenu prema susjedima BiH pa nije ni slao Srpsku Gardu u BiH.

a Mesic jeste bio govorio isprva pred ultradesnicharskom hrvatskom emigracijom u npr. Australiji kako je "Hrvatska pobijedila u oba rata" misleci i na ndh i bio je ustashki pozdravljao.
istina, Mesic se srecom popravio na vrijeme 1993-e, ali prije tog popravljanja 1993-e, Mesic je bio losh.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379397#p2379397]Stripi napisao:[/url]
Osim toga, ja se sigurno nisam bacao ođekarce u vatru poradi Mesića kao što se ti ovdje trudiš svima dokazati neke "činjenice" oko Vuka Draškovića koje nisu poznate čak ni Vuku, nego samo tebi.
ja samo ustajem u odbranu nekoga koga se tako chesto i po dogmatskoj navici klevece i napada bez razloga. nikad ne velicham Vuka k'o sumanut bez razloga vec samo ga shtitim od preuvelichavanja njegovih greshaka i dogmatskih napada.
Medjunarodna Zajednica sve zna. Pitaj njih. Da su Vukovi chinili zlochine, bili bi i oni i on vec u Haag-u ali NIT' JE ON NIT' SU ONI!

uostalom, kada i ako ustashki koljachi k'o u endehaziji stvarno prete i jurishaju (k'o shto jesu i devedesetih) da kolju nevino srpsko zivlje, zar da to srpsko zivlje stoji k'o ovce pred klanje i chekaju bez SAMOODBRANE??? O chistoj SAMOODBRANI govorim!

edit p.s. Vuk i SPO nikada nisu imali problem s osamostaljenjem Hrvatske dok god je ta Hrvatska civilizovano evropska i vrednuje suzivot raznih etnichkih zajednica, samo nisu mogli da dozvole ponavljanje endehazijskog genocida nad nevinim srpskim zivljem!
Korisnikov avatar
By scout_finch
meni se uvek cinilo da je vuk neuracunljiv tip. tacnije, da je lud ko zvono.
07:35 - Tadić: Nemojte da vam ja objašnjavam kako se rađaju deca

Kandidat za predsednika Srbije Boris Tadić poručio je večeras Leskovčanima da se žene i da "pomognu svojim damama da rađaju decu".

- Poštovani muškarci, pomozite svojim damama, radite svoj posao. Nemojte da vam ja objašnjavam, radite svoj posao - rekao je Tadić na predizbornom skupu na Širokoj Čaršiji u Leskovcu, uz buru oduševljenja i aplauze.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379234#p2379234]Vel boy napisao:[/url]@brankokockica, dokle ti? zashto zloupotrebljavash ime i nadimak Branka Kockice?
:giggle:

Inace, mislim da cu ovaj put i ja glasati za Tomu Grobara. Povraca mi se od Tadica i njegovog treceg kandidovanja i njegovog resetovanja vremena i racunanja istog od donosenja novog Ustava.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379234#p2379234]Vel boy napisao:[/url]@brankokockica, dokle ti? zashto zloupotrebljavash ime i nadimak Branka Kockice?
yankee fuck off

http://www.trojka.rs/vesti/27714-tadic-tomo-zacepi.html" target="_blank
Evo Tadic ovde npr prica o postenju. Kako njemu bilo ko moze da veruje, kada je ova drzava dala sluzbenu legitimaciju Aleksandru Vavicu (Gljivica se napravio lud naravno) i to nije nikakava tajna godinama, to je jedan od najvecih narko dilera koji ima ZNACKU. Npr ovo ubistvo je izvrsio Vavic http://www.naslovi.net/2009-01-17/press ... en/1000315. Ako on laze o borbi protiv kriminala, a Vavic je konkretan dokaz za te njegove lazi, naravno ima ih jos, ali ovaj im je izleteo u javnost neplanirano, zasto bih mu ja verovao da govori istinu o ostalim aspektima zivota(korupcija, nezaposlenost, privatizacija)?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379541#p2379541]Stripi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379422#p2379422]Vel boy napisao:[/url]Vel boy je rekao shta je imao: well, ako nije bio predlozen za Nobelovu, sigurno NIJE NI pod istragom a JOSH MANJE gonjenjem NI terecenjem Haashkog Tribunala. :)
A jel neko iz Arkanovih Tigrova pod istragom?
mislim da su arkanovi "tigrovi" razbijeni i likvidirani u njihovim medjusobnim zlochinachkim i mafijashkim obrachunima tako da Haag nema koga tu da vishe ni istrazuje ni goni, arkanovi "tigrovi" su leshevi ionako.
btw. a jel' neko od djapicevih hos-ovaca te sam djapic (do nedavno gradonachelnik bivsheg multinacionalnog panonskog grada Osijeka!) pod istragom?
@ scoutfinch, Drashkovic jeste bio neurachunljiv chesto u politichkim strategijama tj. shto se nije jasnije i na vreme bio prikljuchio Djindjicu kad je trebao 1997-e, to ne negiram. ali, kasnije se pokazao kao ipak razuman.
@brankokockica, shta kazu zveri :hyper: , shta kazu zveri :hyper:, samo ti kopi-pejstaj..... :ubise:
Korisnikov avatar
By Stripi
To ti misliš ili znaš?
Ono što ja znam da pripadnika Tigorva koji su radili zločine svakako ima, na kraj krajeva Šljivančanin je sav teret zločina prebacio na njih a gle čuda - niko nije osuđen. Iz jednostavnog razloga - Haag traži velike i zvučne zvjerke, pripadnike regularnijih vojnih jedinica. Tako da ti ta fora oko toga šta niko iz Vukove dobrovoljačke garde nije osuđen baš i ne drži vodu.
Vel boy napisao:tw. a jel' neko od djapicevih hos-ovaca te sam djapic (do nedavno gradonachelnik bivsheg multinacionalnog panonskog grada Osijeka!) pod istragom
:mazi:
I ovim si upravo zabio autogol sam sebi.
Ja nisam raspravljao o ničijoj odgovornosti, nego o tvojoj ideji ako-Haag-ne-traži-on-je-nevin.
Po tome ispada da eto i Đapić ne snosi nikakve odgovornosti. Nit Glavaš, njega smo mi ukebali (doduše, ne radi brige oko njegovih ratnih zločina, nego se zamjerio Sanaderu, pa ko reko, da mu ispitaju te zločine) a ne Haag.
Da nastavim dalje?
Oćemol i njih, kao ti Draškovića prozvat razumnim antifašistima?
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379710#p2379710]Stripi napisao:[/url]To ti misliš ili znaš?
Ono što ja znam da pripadnika Tigorva koji su radili zločine svakako ima, na kraj krajeva Šljivančanin je sav teret zločina prebacio na njih a gle čuda - niko nije osuđen. Iz jednostavnog razloga - Haag traži velike i zvučne zvjerke, pripadnike regularnijih vojnih jedinica. Tako da ti ta fora oko toga šta niko iz Vukove dobrovoljačke garde nije osuđen baš i ne drži vodu.
ali, kakve veze s svim tim imaju Vuk i Srpska Garda? shljivanchanin je pokushao da sve terete zlochina baci na bilo koga ko mu je pao na pamet, pa i tigrove (koji zaista jesu vjerovatno bili chinili zlochine, ali zajedno s shljivanchaninom i cijelom smiloshevic-martic-jna-rkaradzic bulumentom). sve u svemu, opet, gdje su tu u Haashkom istrazivanju i terecenju Vuk i Srpska Garda? Nigdje! jer, Vuk i Srpska Garda chak nisu bili ni povezani s onim nabrojanim srpskim zlikovcima vec su im oni imenovani srpski zlikovci pravili svakakve smicalice i eliminisali ih gdje god i kad god su stigli samo zato shto Vukova ideologija i praksa se ne slaze s ideologijama i praksama onih imenovanih srpskih zlochinaca.
Jer, cijela Medjunarodna Zajednica pa i Haashki Tribunal znaju da su jedinice lojalne Vuku bile samoodbranbena i NIKAD nepotrebno agresivno-urbicidno-zlochinachko-genocidna formacija ni u planu ni u praksi, zapravo Vuku lojalne jedinice su djelovale na nachin kako je Jugoslovenska Narodna Armija trebala (a nije) djelovati- odbraniti nevino srpsko civilno stanovnishtvo od ustashkih koljacha, a BEZ chinjenja ikakvih zlochina prema isto tako nevinom hrvatskom (ili boshnjachkom) civilnom stanovnishtvu. tako se je trebala JNA postaviti, no, ona je dogmatsko-kgb-ovsko-staljinistichko-udbashki se stavila potpuno na stranu smiloshevic-sheshelj-arkan-shljivanchanin-martic-rkaradzic zlikovaca u kombinaciji s njihovim velikosrpskim agresivnim nacifashizmom a sve u glavnom cilju perpetuiranja konflikta izmedju Zapada i Srba i homogenizovanju srpskog naroda na tim antizapadnim pozicijama- jer, tako se najbolje glupi narod drzi u shaci.
Vukove jedinice, s druge strane, sigurno jesu shtiteci nevino srpsko civilno stanovnishtvo ubijali ustashe dakle bilo hv, bilo hos, bilo zenga, bilo hvo.... od vojnika koji su stvarno bili ustashki jurishali da kolju nevino srpsko civilno stanovnishtvo. ako je taj otpor ustashama tebi Stripi zlochin, onda, reci, izjasni se, micko. no, za Medjunarodnu Zajednicu i Haashki Tribunal to nije zlochin vec legitimni nachin gole samoodbrane, shto je posve razlichito i suprotno od onog shto su shljivanchanin, tigrovi, smiloshevic sheshelj martic jna radili.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379710#p2379710]Stripi napisao:[/url]
:mazi:
I ovim si upravo zabio autogol sam sebi.
Ja nisam raspravljao o ničijoj odgovornosti, nego o tvojoj ideji ako-Haag-ne-traži-on-je-nevin.
Po tome ispada da eto i Đapić ne snosi nikakve odgovornosti. Nit Glavaš, njega smo mi ukebali (doduše, ne radi brige oko njegovih ratnih zločina, nego se zamjerio Sanaderu, pa ko reko, da mu ispitaju te zločine) a ne Haag.
Da nastavim dalje?
Oćemol i njih, kao ti Draškovića prozvat razumnim antifašistima?
ali, tu jesu chinjenice da Haag grijeshi shto slabije dosljedno goni hrvatske zlochince od srpskih. izvini, tu ima razloga za kritikovati Haashki Tribunal shto je pomalo previshe lenient prema zlochincima iz nesrpskih naroda.
No, sve to opet nema veze s Vukom ni SPO-om ni Vuku lojalnim jedinicama koje NISU radile stvari koje djapicev hos i glavash jesu.
stoga, nije to moj autogol, vec bojim se nechiji drugi.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!