Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

sad sam došo kući,u centru su brojači iliti seoska komisija,trenutno u ulozi lokatora... :smeh:

uglavnom,na svim nivoima su naprednjaci pobedili sa 40 i više posto,osim za predsednika-borko dobio 15 glasova više... :puzzle:

mislim,kojom se logikom ti ljudi vode-ds ne valja,menjajmo ga,ali ne i borisa...

ič mi nije jasno... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By erkondisn
a ima li negdje onako, posteno detaljno rezultati, po gradovima/opcinama, po mogucnosti s grafikonima, kako i prilici... svi prenose isto

CESID i RIK na svojim sajtovima imaju samo saopstenja :drama:
Korisnikov avatar
By Herald
Nisu, kockica propagira dvrjane iako su ispod cenzusa :) Ali u Skupstini Novog Sada ce biti....juuuuuuuuuuuuu, bruuuuuuuukaaaaaaaaa i sramoootaaa!
Korisnikov avatar
By Herald
LDP nije prosao ni u BG ni u NS. To je zbog Ljuboje :)
Korisnikov avatar
By Herald
Sigurno da ima vise faktora. Ja sam hteo za LDP na republickim i predsednickim al` zbog Ljuboje nisam :) Pritom ne mislim bukvalno na Ljuboju. Godinu dana su imali da ga izbace. Ne znam sta toliko dugo ima da se razmislja o teskom fasisti. Da ne pricam sto su ga istakli u prve redove.
Korisnikov avatar
By Burak
Jedino dobro kod Dveri je što su odvlačenjem glasača vjerovatno kumovali tome da Radikali ne pređu cenzus.. Loša stvar je u tome što su gori od Radikala... :burka:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!