Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Naravno a onog casa kada su umrli apostoli umrla je i svaka isusova rec i zamisao vere u smislu i oblicju ljudske ljubavi
sve dalje je zlocin kojem je samo covek podlozan i kakvog samo ljudsko NEbice
moze smisliti
cemu je opet Bog kriv jer je ljudima dao mogucnost da budu misaona bica
nadam se da ce nam jednog dana na isti nacin sve to oduzeti jer drugacijeg
nacina da se NEcovek promeni NEMA
Korisnikov avatar
By Dirrty
NE HRANITI MAJMUNE U ZOO VRTU!
Korisnikov avatar
By Stripi
nije ovo ništa.
Ja sam saznao da na youtubeu postoji snimak gdje se iznad jedne džamije koja je izgrađena na mjestu porušene katoličke crkve vidi lice svetog Ilije.
Tak da je ovo sa freskama go kurac.
Sveti Ilija rulz.
Korisnikov avatar
By Blady
hahahahhaha, jbte koja evolucija ove teme, haos :lol:
Necemo se prepirati na danasnji dan, odmarajte danas svi pa kuckamo od nedelje posle Uskrsa.
Ostao sam duzan tu par odgovora po od nedelje...

Taso pozdrav :)

Pozdrav i lep dan svima sa foruma, i mogla je neka tema da se pokrene za izbor najlepseg uskrnjeg jaja pa da postavljamo slike neke. Bilo bi zanimljivo gledati to sarenilo
Korisnikov avatar
By Herald
Moja vera ukazuje na gresnost paganskoga rituala farbanja jaja i povezivanja sa onim koji jeste jer sektastvo je greh a gresnik je slep pred sobom. Na uskrs se farbaju jagnjad kao simbol istine za koju je krv prolivena, i zato se janje vija od nekrstenih dok je zivo, da se istina prolije na sve njih koji ce da idu putem istine. Krsteni se potom farbaju u crveno i uzdizu na shtule, jednino je tu opravdanost simbola upotrebe jaja - onaj koji biva pogodjen jajetom mora da padne, jer ko se bude unizio taj ce se uzdici.

pozdrav sima i da vidimo kako su se ofarbala jagnjad, mogli bi smo slike da prilozimo. Cujem da je crkva po zakonu svojemu uobicajila koristenje i drugih boja osim crvene ali samo za farbanje i ispunjavanje ociju jagnjadi kako bi se uvidela istina, a i shik je gledati to sarenilo :awesome:
Za par dana tema je dosla na 4 strane, rekao bi covek ima sta da se procita i da forumase zanima ova pojava.
Ali nije tako...Trudim se da se ne latim alata kakvim se vi lacete kada su ovakve teme, a mogao bih jer neke od vas ja poznajem i nije sve tako kao sto izgleda na ovom forumu.

Sto se mene tice ni na ovoj ni na bilo koj drugoj temi necu pominjati vise veru i religiju.Neci dozvoliti da na tome iskaljujete vas bes, pozivate o blatite nesto sto je sveto nekima koji nisu deo ovog foruma.Te neke vi direktno pozivate na sukob, ali batine necete dobiti vi neko neki drugi gej kao sto to uvek i bude tako.
Pa svako koga bude znaimalo da vidi kakvi su to gej ljudi i da se informise, citajuci ovo sta vi pisete shvatice da ste vi fobisti.
Ovaj forum bi trebalo skroz zakljucati da ne bi nanosio stetu gej populaciji u smislu nalacenja gneva onih koji su hetero.
Sto se tice moderatora ovog dela foruma, treba da ga je sramota i da oseca odgovornost sto ne upozorava i ne iskljucuje sa foruma one koji vredjaju religiju, vernike, neistomisljenike, druge nacionalnosti itd, itd.
barni011, bezobrazno generalizujesh i namerno necesh da izdvojish one (kolikogod da smo recimo u manjini ovde) od nas koji se ne ponashamo kao shto se a(nti)teisti ponashaju i koje smo kritikovali ali ne prezamo ni od kritika konzervativistichko-heteroseksistichkog ljudskog preduzeca zvano crkva i njen kle(i)r- a to je bash ono shto tebi smeta, too bad. a ti barni011 samo izigravaj uvredjenu seku peku......
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373209#p2373209]barni011 napisao:[/url]
Ovaj forum bi trebalo skroz zakljucati da ne bi nanosio stetu gej populaciji u smislu nalacenja gneva onih koji su hetero.
e bravo ti ga barni, bravo ti ga do u beskonačno. homofobu! najobičniji zatucani preplašeni homofobu!

pa bio ti hriščanin, budista, hare krišna ili adventista, ti si prije svega toga: homofob! odatle polaziš i tome se vraćaš! homofobiji! good fucking luck with that shit!
@Derane

Cemu te slike?
Okaci sliku gde devojka iz parade pokazuje srednji prst, to je bila jedna iz te povorke
Okaci sliku debelog Amerikanca pa ce svi biti takvi
Okaci sliku geja od 60 godina kako se vacari sa nekim od 15
pa ce svi biti pedofili
itd.itd

@Bern

Uzivaj ti u tvojoj svestranosti i pusti mene da umirem u svojoj zatucanosti i homofobiji

Za mene nema nikakve razlike izmedju tih popova koju su na slikama i vas sa foruma koji se ponasate apsolutno isto kao oni.Samozivost i mrznja sa obe strane.
tako da zatucani homofob mi najvise odgovara jer sve sto je kvalitetno sa obe strane je meni blisko, provereno da je tako.

ziv bio
Korisnikov avatar
By Tungi
Sve dok me ne dira, ne diram ga. Ni tog popa, patrijarha, crkvu, koga god.. Oni su se digli protiv mene i sad, zašto bih ja ili bilo ko očepljen od strane navedenih trebalo da ćuti? Pa zar nismo trpeli i ćutali dugo i dovoljno? Taj prst 'iz parade' je bezazlen u odnosu na 'smrad sodomski' i svakakva imena kojima nas nazivaju. Nemoj tu priču barni, nisi u pravu :peace:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Crkve treba okupirati i uciniti pravim duhovnim mestima, bez religije ...ili sve zajedno na jednom mestu. Ima puno posla koje bi svestenstvo & co mogli da rade, ali ne zele jer im je bolje da dobijaju kesh i zlato, a da ne placaju porez. Uz to, moc je jako slatka, nije tesko navici se na nju.

Ako su se stvarno desile neke promene na zidu crkve sv. Dimitrija 'same od sebe' onda super, divan povod da se to bolje ispita, ali ako je prevara onda im je toveliko sranje.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373835#p2373835]barni011 napisao:[/url]@Derane

Cemu te slike?

čitaš novi zavet,dakle znaš čemu slike...

i da ne ostane na slikama:

šta voze srpske vladike

i opet-da ne ostane samo na tome-živim u selu,i selo ko selo-sve zna i sve vidi...

imamo i katoličkog popa i pravoslavnog...

ovaj potonji ne izbija iz kafane,posrće,povraća i šta sve ne-pijan drži liturgiju,recimo...

onaj katolički nije hteo da zvoni ženi koja je umrla nekih mesec dana posle muža,jer nije platila ćlanarinu za JEDAN mesec-nije hteo ni na sahranu da dođe,nije dao litije-NIŠTA!

i ja treba da ga zovem oče,da mu ljubim ruku i da se ispovedim...?

i on je sveti čovek...?

preforulišem pitanje-šta ti misliš da bi isus rekao o današnjoj i katoličkoj i pravoslavnoj crkvi...?
Korisnikov avatar
By antibiotic
... i stvarno sramota sta napravise ono od centra Skoplja.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373851#p2373851]Tungi napisao:[/url]Sve dok me ne dira, ne diram ga. Ni tog popa, patrijarha, crkvu, koga god.. Oni su se digli protiv mene i sad, zašto bih ja ili bilo ko očepljen od strane navedenih trebalo da ćuti? Pa zar nismo trpeli i ćutali dugo i dovoljno? Taj prst 'iz parade' je bezazlen u odnosu na 'smrad sodomski' i svakakva imena kojima nas nazivaju. Nemoj tu priču barni, nisi u pravu :peace:

Sve odlichno recheno!

@barni011, Apsolutno je bitno ko shta prvi pochinje negativno prema nekome a antigejna crkva i njen kle(i)r su ti koji su i prvi pocheli i nazalost nastavljaju da se shtetno i shikanirajuce, ugrozavajuce i klevetnichki ponashaju i ophode prema GLBTIQA populaciji. koliko puta ti ovo treba reci, barni011?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373881#p2373881]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373835#p2373835]barni011 napisao:[/url]@Derane

Cemu te slike?

čitaš novi zavet,dakle znaš čemu slike...

i da ne ostane na slikama:

šta voze srpske vladike

i opet-da ne ostane samo na tome-živim u selu,i selo ko selo-sve zna i sve vidi...

imamo i katoličkog popa i pravoslavnog...

ovaj potonji ne izbija iz kafane,posrće,povraća i šta sve ne-pijan drži liturgiju,recimo...

onaj katolički nije hteo da zvoni ženi koja je umrla nekih mesec dana posle muža,jer nije platila ćlanarinu za JEDAN mesec-nije hteo ni na sahranu da dođe,nije dao litije-NIŠTA!

i ja treba da ga zovem oče,da mu ljubim ruku i da se ispovedim...?

i on je sveti čovek...?

preforulišem pitanje-šta ti misliš da bi isus rekao o današnjoj i katoličkoj i pravoslavnoj crkvi...?
I kakve sad to veze ima sa ovim cudom u Makedoniji?

Meni ovo gore izgleda kao kad neki homofob i neznalica kaze, pederi su bolesni sire sidu i pedofili su itd.

eto isto tako
Da se razumemo i u jednom i u drugom taburu ima istih.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!