- 08 Maj 2012, 15:02
Bez pokušaja da se prave bilo kakvi prototipovi bilo čega, bez približavanja, pričanja o razumevanju i tim touchy-feely stvarima. Insistirati bez kompromisa na jednakim pravima i gotovo. Ne mora niko da nas voli i razume, samo neka nas ostave na miru. To je retorika koju bi čak i Dragan Đilas mogao da skapira.
Ali verujem ti da i ovakav pristup donosi rezultate. Mislim da je bitno imati nekakav pristup, za početak. Bilo kakav.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378875#p2378875]Popeye napisao:[/url]yep, no donosi rezultat - narocito u situaciji u kojoj ides iz minus pozicije - ako je prototip pravi. neka to onda kasnije queer teorija rastače i podriva svojom fluidnoscu.Ne znam... Meni se čini da je aktivizam praktičnije usmeriti u pravcu podizanja svesti o građanskim pravima, i sl. Ono, danas će nas da ugnjetavaju, sutra će nekog drugog, prekosutra vas.
Bez pokušaja da se prave bilo kakvi prototipovi bilo čega, bez približavanja, pričanja o razumevanju i tim touchy-feely stvarima. Insistirati bez kompromisa na jednakim pravima i gotovo. Ne mora niko da nas voli i razume, samo neka nas ostave na miru. To je retorika koju bi čak i Dragan Đilas mogao da skapira.
Ali verujem ti da i ovakav pristup donosi rezultate. Mislim da je bitno imati nekakav pristup, za početak. Bilo kakav.