Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ali "..to su uglavnom mladi do 30 godina.." znaci kroz 5 godina ce priroda uraditi svoje i bicu opet deo heteroseksualizma :balerina:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
i svi se cude kako jos nisam polozila knjizevnost.. pa naravno da ne mogu zbog ovog glupog homoseksualizma izmedju romantizma i sturm und drang-a :sigh:
By Ulix
Da li se to meni učinilo ili je voditelj rekao da je to u Nušićevoj? Hoćete da svratimo, da popričamo sa cenjenim geologom Petrovićem? :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
:cheer: pa to je reportaža u nastajanju :hypno:

btw, eto vilotijeviću ideja za blog - to bi bila super priča, da ode tamo i opiše šta se pričalo. ^^
By Ulix
Objavljivanje je lak deo, imam pristup jednom (mnogo sam sebi bitan). Suzdržati se od toga da polomim nos geologu Petroviću - težak deo. Pobediti gađenje i otići tamo - najteži deo. :drama: :lol:

Edit: Kad malo bolje razmislim, Viktor ima tu prednot da je mnogo komunikativniji od mene, a valjda je na tom FDU naučio da se folira bar malo. :awesome:
By Ulix
Naravno da nismo. To su naučnici rekli zato što rade za pare! :awesome:
Korisnikov avatar
By Blady
Bhahahahah, treba ga tuziti.
Jeziv je.
Skontaj ti njega sta on bulazni :barf:
Korisnikov avatar
By Tungi
Mišljenja sam da ovome i ovakvima ne treba davati medijski prostor, u već ionako homofobično zagriženom društvu. Samo još više mogu da podstaknu diskriminaciju.
Korisnikov avatar
By Stripi
Tokyo je ove godine imao prvi Gay PRide? :shok:

Pa meni oni djeluju da su u tome odmakli jedno 100 godina od ostatka svijeta.

Dobro, možda je meni percepcija malo iskrivita.
By Glasnik
I meni je palo napamet da bi bilo dobro da neko ode s skrivenom kamerom i snimi ceo taj cirkus.

Ja sam jako loš u glumi i vrlo verovatno bih bio provaljen odmah. Previše bih pametovao nešto pa bi me ovaj samo ispratio van... :sigh:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
meni samo nije jasna izjava ove drage nam srbije kako je sve u redu i kul dok se ne zale gradjani. dafuq? od aktivista se niko nije zalio vec dve godine?
Korisnikov avatar
By Srklet
success breeds success. :party:
odnosno, miroljub petrović je očito ogroman šarlatan i budaletina, bez nekakve snažne pozadine. laka je meta u osnovi, što znači da ga treba sravniti sa zemljom. ako već srbijanski aktivisti nisu u stanju sjebat dveri ili bilo koga drugog, pa valjda mogu jebenog miroljuba fakin petrovića. :roll: od njega treba napraviti primjer a cijelu stvar razglasiti po svim medijima.
jer ako te ljudi mrze, onda je bolje da te se plaše. ^^
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Ja hocu da idem tamo. Nadjite mi neku mikro kameru da bih sve snimio i da napokon imamo dokaz da ovog moramo da strpamo u ludnicu.
Ako treba, izdrzacu i da me tuce po guzi ili muva.
Za takvu zrtvu sam spreman za gej zajednicu.
P.S. A i hocu da vidim taj spajz koji on prodaje kao Centar za lecenje, pa makar umro od smeha.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!