Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ma kakvi.
To je prica o babicama i deci. Kad se uvalio ko je stigao, a stigao je sve moj do mojega, naravno da ce biti naucna fantastika pronaci jednu osobu na PET spiskova, na kojima je jedna osoba zavedena pod razlicitim brojevima. Super ako imas isecak za glasanje, a ako nemas - e, onda si zajebo one iza tebe.
Opet ce izlaznost biti oko 5otak%, samo su postupak zasrali.

Edit: bravo ja, izlaznost 51, 5%
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378124#p2378124]deran napisao:[/url]za vela-šta pišu hrvati,recimo...:

Tadić je samo umiveni "Toma Grobar"

Politika Borisa Tadića i Tomislava Nikolića prema Hrvatskoj, kao i prema Bosni i Hercegovini, u svojoj osnovi je identična. Demokratska stranka je, baš poput Nikolićeve Srpske napredne stranke, prožeta snažnom nacionalističkom crtom. No, Tadić je, u usporedbi s "Tomom Grobarom", tek umiveno lice tog nacionalizma.

index
shta mene briga shta pishu maliciozni od Hrvata o Tadicu? i shta bi to trebalo biti briga demokratske umerene Srbe?
neka Josipovic i Pusicka reknu bash to isto shto je neko nazvrljao u Index.hr-u, pa cemo tek onda prichati i tek onda cu brinuti. do tad, bilo koji drugi maliciozni Hrvat moze kakat' shta hoce iz jeda da komshiji crkne krava i shto su i Bugarska i Rumunija skoro dekadu pre Hrvatske primljeni u EU......
ono shto je bitno je to shta Medjunarodna Zajednica, Evropska Unija, Savet Evrope, NATO, Amerika, Fondacija Friedrich Ebert i ostali medjunarodni i zapadni faktori koji se bave procenama procesa pomirenja i vaspostave evropskih civilizacijskih vrednosti u zemljama ex-Yu ..... imaju da kazu o Tadicu. a to shto ti bitni faktori imaju reci o Tadicu su velikom vecinom samo najpozitivnije i najbolje stvari o tom kao i nagrade koje je upravo Tadic dobio za sve to od NJIH tj. bitnih zapadnih faktora! to su jednostavno chinjenice!! :)
Korisnikov avatar
By deran
index nije maliciozan,naprotiv...
By Ulix
Ovo je izašlo pre minut. Sad je CeSID završio konferenciju za štampu.
Korisnikov avatar
By Tungi
Sad ih slučam na B92. Ipak Tadić vodi.
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378349#p2378349]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378344#p2378344]deran napisao:[/url]index nije maliciozan,naprotiv...

ja ni nisam rekao da je Index.hr maliciozan vec taj lichno pardon osobno koji je nazvrljao shto je nazvrljao. e, jedino, ukoliko taj lichno pardon osobno ne predstavlja mozak celog Index.hr-a....... :lol:
da,ali ga je index objavio,dakle stoji iza tog članka...

ovde mi je intersanatno to što je ulix postavio-naprednjaci bede kao stranka,nikolić gubi od tadića,te mi na pamet pada pitanje koje stripi često postavlja-parafraziram-zašto se srbi toliko vežu za ličnost...
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378354#p2378354]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378349#p2378349]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378344#p2378344]deran napisao:[/url]index nije maliciozan,naprotiv...

ja ni nisam rekao da je Index.hr maliciozan vec taj lichno pardon osobno koji je nazvrljao shto je nazvrljao. e, jedino, ukoliko taj lichno pardon osobno ne predstavlja mozak celog Index.hr-a....... :lol:
da,ali ga je index objavio,dakle stoji iza tog članka...[
u svakim ozbiljnim relevantnim medijima postoji disclaimer da izrazena mishljenja u chlancima nisu nuzno mishljenja urednishtva i redakcije. pa, :neznam:
eno Stripi reche u drugoj temi da je Index.hr bio objavio i HDZ, pa hocemo li reci da je Index.hr hadezeovski?......
Korisnikov avatar
By deran
kazao je za reklamu bre ... :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja bih voleo da mesto premijera i predsednika ne drži ista partija... podela vlasti bi trebalo tome i da služi.

Kada bi se vlada formirala pre drugog kruga predsedničkih izbora, znao bih za koga da glasam... ovako, moraću da rizikujem pretpostavljajući da će DS formirati vladu, a u skladu sa tim bih glasao za Nikolića.

Inače sam podržao LDP na svim glasačkim listićima, nadam se da će ući u vlast.
Korisnikov avatar
By deran
aaaaaaaaa,evo ga na konferenciji sa odvratnim samozadovoljstvom... :povez:
By Kragi
Kome se u ovoj 'frci' u prvih nekoliko sati jebe za nevazece listice? Mislim kome od njih? Imacete taj podatak u zvanicnom saopstenju RIK-a, a iskreno ne verujem da ce ih procentualno biti mnogo vise/manje nego inace.
Korisnikov avatar
By svejedno
@deran
posebno prokleti slobin portparol.

on je uradio ono cemu se ldp nadao - digao se mnogo. pokupio i ds-ove razocarane i radikale 'realiste' i razocarane novim radikalima.

..

sps je glavni trenutno. zlo.

i prokleti ivica je, cini se, mnogo namazan igrac. najozbiljniji medj nasom bulumentom idiota.
iskoristio ds-ovu sansu pruzenu pre 4 dine fenome-fuckin'-nalno.

i vodio je, po onome sto nisam uspeo da izbegnem od predizbornih gluposti - razumniju (u smislu -- pametniju, premazaniju) kampanju od svih ostalih goveda.

..

lm - od njega zavisi.

zamenio je cedu. najbukvalnije. sad moze da mu preuzme i slogan.

..

@ kragi - meni.

a za njih....meni se jebe za njih. njima za mene. i tako to ide.
al mene interesuje dal su nevazeci presli cenzus.
Čestitke za Demokratsku stranku i Socijalističku partiju Srbije! U trenutku kada vlade i predsednici u Evropi padaju zbog svetske ekonomske krize i njihove nesposobnosti da se izbore sa njom, u Srbiji se nesposobnost i koruptivnost nagrađuju. OK, dobili smo status quo pa nam ostaje da i naredne četiri godine uživamo u blagodetima koje će nam spremati Boris Tadić, Dragan Đilas i Ivica Dačić.

P.S. Da ne bude zabune, ja ću i u drugom krugu predsedničkih izbora glasati za Tomislava Nikolića, ali uopšte ne sumnjam da će građani Srbije znati da prepoznaju sve vrednosti institucionalnog urušavanja i da će svojim glasom nagraditi Borisa Tadića i dati mu legitimitet da nastavi sa tim poslom još dugo. Ako ne dugo kao Tito, onda barem onoliko dugo koliko Milošević. Srbi vole da im predsednici traju večno!

:marinac:
Korisnikov avatar
By deran
aauuuuuuu,dačić... :wow:

vrlo vrlo jasno tvrdi pazar-"možda se ne zna ko će biti predesdnik,ali se zna ko će biti premijer" je bo te!!!
By Glasnik
^

Zar taj nije skoro bio osuđen na godinu dana zatvora? :hmm:

Pride uopšte ne znam u koga da gledam na slici jer nemam pojma kako dotični izgleda. :D
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!