Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378106#p2378106]Sixto napisao:[/url]Ne znam ja sta ce oni da pokrenu, ali cinjenica je da su tebi pomerili dupe i da sizis i na pomen Nikolica i Vucica, a orgazmicke visine dozivljavas pri pomen Lige koja je u ljubavnom zagrljaju sa Ivicom vec cetiri godine vlade Cvetkovic-Dacek! :lol:
da l' da kazem gospi od histerije da cu da glasam za nikolica :awesome: :giggle:
za vela-šta pišu hrvati,recimo...:

Tadić je samo umiveni "Toma Grobar"

Politika Borisa Tadića i Tomislava Nikolića prema Hrvatskoj, kao i prema Bosni i Hercegovini, u svojoj osnovi je identična. Demokratska stranka je, baš poput Nikolićeve Srpske napredne stranke, prožeta snažnom nacionalističkom crtom. No, Tadić je, u usporedbi s "Tomom Grobarom", tek umiveno lice tog nacionalizma.

index
Korisnikov avatar
By deran
elem,došao sa glasovanja-peder iz komisije nije dao da glasam bez lične karte (ono,selo,svi se znamo doslovce)... :lol:

vrno se kući,ponjo ličnu i cenjenom gospon preCedniku komisije dao dvajes dinara za revnos... :smeh:
Al posto nema tema konkretno vezana za izbore vec za kampanju i za predsednicke da postujem ovde.

Redovi su ogromni. Ljudi su motivisani da glasaju opasno. Da li zbog krsne slave ili zbog interesa za rezultat izbora, al su motivisani. Stoje u redu i po dva, dva i po sata.

Bojim se da se Tadic zajebao kad je razmisljao 'verski praznik, manje ortodoksnih biraca'. Kontam da bi ovo moglo da se obije o glavu DS-u.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378207#p2378207]brankokockica napisao:[/url]Jos i pre izbora je isla prica da zuti i lsv placaju za glas. Drago mi je da su uhvaceni na delu, da se vidi koji je to sljam.

Nudili 2.500 za glas, pa privedeni
http://www.b92.net/info/izbori2012/vest ... _id=606774" target="_blank
Kolko ja vidim ne pise koje stranke su kupovale glasove.
Korisnikov avatar
By Blady
Meni su nudili 2000 da romi udju u parlament.
No, nisam izasla na izbore, niti planiram.
Moja komsinica je otisla i dobila 2000. :)
Uhvacen na licu mesta aktivista Demokratske Stranke gospodin Zafirovic u kupovini glasova na izbornom mestu broj 30 u Kikindi!!!
Na opstini Cukarica u birackom mestu 66 otkriveno je u materijalu 11 listica sa vec zaokruzenim Draganom Djilasom, i sve je to uneto u zapisnik!
Objavljeno je na vestima da je uhvacena aktivistkinja DS-a sa 1500 eura u torbi kako kupuje glasove!
Slika
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja sam jos uvek u soku koliko zapravo ljudi sedi na tim birackim mestima. Nisam brojala, ali moja slobodna procena je da ih je oko 40! I naravno, proces nikad sporiji, al dnevnice lezu pa lezu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378203#p2378203]Sixto napisao:[/url]Al posto nema tema konkretno vezana za izbore vec za kampanju i za predsednicke da postujem ovde.

Redovi su ogromni. Ljudi su motivisani da glasaju opasno. Da li zbog krsne slave ili zbog interesa za rezultat izbora, al su motivisani. Stoje u redu i po dva, dva i po sata.

Bojim se da se Tadic zajebao kad je razmisljao 'verski praznik, manje ortodoksnih biraca'. Kontam da bi ovo moglo da se obije o glavu DS-u.
Ja sam glasao u 7:30, guzva nenormalna - i mlado i staro.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!