Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Pa nema na toj slici nista toliko senzacionalno, osim sto mislim da je ipak sredjivana i doterivana u fotosopu, a Boki je garant i napuderisan, tako da ne stoji tvrdnja da je bez sminke.
:down:
Korisnikov avatar
By Burak
Boki je po meni jako lijepo izgladeo i prava faca bio dok nije počeo da se botoksira, blajha i ide pod nož... Sada mi izgleda nešto kao kombinacija Milana Stankovića i Dare Bubamare + 100 kg! :burka:
Korisnikov avatar
By unic0rn
zbog tih usana hirurg koji ih je radio treba da izgubi licencu. covek koji veruje u Hipopotamusovu zakletvu ono cudo ne bi napravio.
Korisnikov avatar
By helsinki
Lekar uvek samo postuje zelju pacijenta.
U estetskoj hirurgiji a to je cist biznis,jako je diskutabilno sta je nekome lepo a sta nije.
Korisnikov avatar
By barni011
Grozan mi je taj covek sa ili bez sminke on je sinonim za snoba i prostaka najprimitivnije balkanske vrste.
Ne znam sto sam i napisao ovaj komentar..nema danas nekih tema na foruma izgleda
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!