Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Na kakvu korist mislis?
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa nije to svejedno.

Jer, recimo, ako ja od nekog vise nemam koristi u smislu prijateljstva to znaci da je jaje i nekorektna osoba te ja nemam koristi vise od te osobe u smislu da ne mogu da racunam na podrsku od njene strane npr.

Ili, nemas koristi od vise od osobe u vezi jer ti ne pruza ljubav i paznju koja ti treba.
By Kragi
Znas kako, i da i ne.
Osetim slobodu da se okrenem i odem onog momenta kad shvatim da dajem vise nego dobijam. Nije da vagam u gram, ali kad mi tas ode za ceo kg ne pravim pitanje oko toga.
Moja odgovornost je na prvom mestu i u takvim situacijama.
Ne moze niko da ima korist ako mu ja to ne dozvolim, te imas slobodu da me cenis zbog cega hoces ...
nemam nista protiv toga da neko ima koristi od mene i da me zato ceni,ako to istovremeno meni ne nanosi stetu. Od ljudi po sastavu njihovog bica ne ocekujem previse plemenitih pobuda,jedino ako primetim da pokusavaju da me zajebu,onda se razbesnim na njih,a ako uspeju da me zajebu,onda se razbesnim i na njih i na sebe.
By loreenche
Tačno je, naravno. Svi koji tvrdi drugačije lažu. Ili ih koriste.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Možda to i nije kompletna istina (toliko je divnih ljudi koji se u to ne uklapaju), ali dok imaju koristi od tebe moraju da te cene.
Korisnikov avatar
By bern
zavisi na koje ljude misliš :)
Korisnikov avatar
By bothways
Pa da, sve zavisi od osobe. Znam koristoljubive osobe koje bi da se "druze" samo kada im nesto treba, a ima i ljudi kojima to nije bitno, vec te cene zbog tebe. Dakle, generalizacija ne.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376365#p2376365]Hys. napisao:[/url]Pa nije to svejedno.

Jer, recimo, ako ja od nekog vise nemam koristi u smislu prijateljstva to znaci da je jaje i nekorektna osoba te ja nemam koristi vise od te osobe u smislu da ne mogu da racunam na podrsku od njene strane npr.

Ili, nemas koristi od vise od osobe u vezi jer ti ne pruza ljubav i paznju koja ti treba.
Ali opet se sve vrti oko koristi, sto ne kazem da je lose.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376448#p2376448]bothways napisao:[/url] a ima i ljudi kojima to nije bitno, vec te cene zbog tebe. Dakle, generalizacija ne.
A mene jako zanima ovaj deo "vec te cene zbog tebe" ... ali, sta sa tim?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376379#p2376379]mikeli napisao:[/url]Kak'a druga korist postoji, od finansijske ?
Postoji, evo Hys je pisala o tome..

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376370#p2376370]Kragi napisao:[/url]Znas kako, i da i ne.
Osetim slobodu da se okrenem i odem onog momenta kad shvatim da dajem vise nego dobijam..
Mislim da je sasvim korektno.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
tacno.. uvek je tako..
ajd da zanemarim ove sto su imali bilo kakav odnos sa mnom samo zato sto znaju da uvek imam kesha za jos jedno pivo ili da nikad ne dozvolim da devojka u mom drustvu plati pice..
od bilo kog odnosa (prijateljstva, veze, porodice) ocekujemo (valjda) uzimanje i davanje.
cesto mi se desava da nudim "pomoc" (iako mi je iskreno taj neko i ne potrazi, ali ako znam da je toj osobi tesko, a ja mogu da pomognem, sto da ne) ali mi je greska sto posle toga logikom dodjem do zakljucka da ce mi i ta osoba pomoci kada ja nisam ok.
jako je malo osoba na koje mogu 100% da racunam i u najboljim i najgorim trenutcima, ali jeste to da se svi ljudski odnosi zasnivaju na koristi.
samo sto je ta rec obelezena negativnom konotacijom. a u sustini evo npr. ja kad doprinesem tome da se neka meni draga osoba oseca dobro, to ce i meni doneti neku dozu satisfakcije.. znaci, i ja imam koristi od toga, iako sam pomogla tom nekome bez sebicnih namera :nerd:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376507#p2376507]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376463#p2376463]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]tacno.. uvek je tako..
ajd da zanemarim ove sto su imali bilo kakav odnos sa mnom samo zato sto znaju da uvek imam kesha za jos jedno pivo ili da nikad ne dozvolim da devojka u mom drustvu plati pice..
zašto to ne bi dozvolila?
ne znam.. nekako mi je to urodjeno, zaista.. ranije sam se zajebavala da je to moja muska strana i da sam kavaljer :sesir: kontam da sam to "nasledila" od tate. i da imam 200 din u djepu, ja cu naruciti obicnu vodu, a osobi pored sebe bih ponudila da platim pice :neznam:
Korisnikov avatar
By Blady
^ Jesi ti kavaljer mico, ali to ne znaci da trebas nekog finansirati :sesir:
Onako kako sam ja razumeo pitanje, odgovor je ne. Makar u mom slucaju.

Mogu ceniti nekog od koga nemam nikakve koristi. Mozda taj neko ima neku divnu osobinu kojoj i sam tezim, ili mi vraca veru u covecanstvo. Mozda mi je neko inspiracija, misterija, ili je uradio nesto sto mnogo postujem (ne za mene licno).

A sto se tice prijatelja, porodice, partnera, uvek postoji ta emocionalna korist. Sasvim je normalno i logicno (tj ne znam ni kako bi drugacije moglo) da budemo u drustvu onih ljudi pored kojih se osecamo dobro, iz kojih god razloga. Zasto bi cenio i ostao u drustvu nekog ko me cini da se osecam kao sranje?

I nema tu nista lose u sustini. Prosto je tako.
Korisnikov avatar
By IriS
pa, zavisi šta podrazumevaš pod tim "ceniti".
meni sam taj izraz zvuči kao da je baš direknto vezan za neku korist.
a ja volim naš jezik i pojedinačne reči koje umeju više da kažu nego pet smislenih rečenica.
Korisnikov avatar
By IriS
lm, u tom slučaju, nemam ništa protiv da me cene svi koji su strogo vezani za moj posao, čak naprotiv... samo nek cene :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!