@sixto,
kad je Djindjic nepotrebno "vola na raznju jeo...." s rkaradzicem, ja sam s celom mi porodicom te ostalim Srbima i meshanim s kojima smo delili istu sudbinu nastavio da pre(o)zivljavam u Mostaru shto rkaradzicevu agresiju i urbicid na taj moj bivshi grad Mostar shto hvo-hos-ABiH medjusobne bitke i klanja bash u Mostaru.
stoga, kakve veze imam ja i moja porodica s Djindjicevim postupkom a koji nije ni bio nishta gori od postupaka Owens-a, Carrington-a, Holbrooke-a, Carter-a, pa chak i hrvatsko-boshnjachkih politikosa koji su se takodje sastajali s rkaradzicem bash na Palama i jeli i mezili kad su se sastajali??? zashto i u chemu je to Djindjicevo bilo neshto puno gore od Owens, Carrington, Holbrooke, Carter.... postupaka?
jer Djindjic sigurno nije ishao da hushka rkaradzica da nastavi nit' da bude gori (ako je ikako i moguce biti gori nego shto je rkaradzic vec i bio....), vec je Djindjic sigurno bio govorio rkaradzicu da se smiri vec jednom i umeri. to shto ga onaj zlochinac nije poslushao, nije Djindjiceva krivica.
a gde i shta si ti sixto i tvoja porodica bili i radili tada i za koga i kako ste navijali, je vasha stvar da o tom dumate.
selja ilic je vrlo brzo pokazao da je koshtunichinovac dakle, sem zajednichke zelje da se srushi smiloshevic diktatura, s Djindjicem nikakve druge veze nije imao niti hvala Bogu Djindjic s njim.