@sixto,
![:roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
kad je Djindjic nepotrebno "vola na raznju jeo...." s rkaradzicem, ja sam s celom mi porodicom te ostalim Srbima i meshanim s kojima smo delili istu sudbinu nastavio da pre(o)zivljavam u Mostaru shto rkaradzicevu agresiju i urbicid na taj moj bivshi grad Mostar shto hvo-hos-ABiH medjusobne bitke i klanja bash u Mostaru.
stoga, kakve veze imam ja i moja porodica s Djindjicevim postupkom a koji nije ni bio nishta gori od postupaka Owens-a, Carrington-a, Holbrooke-a, Carter-a, pa chak i hrvatsko-boshnjachkih politikosa koji su se takodje sastajali s rkaradzicem bash na Palama i jeli i mezili kad su se sastajali??? zashto i u chemu je to Djindjicevo bilo neshto puno gore od Owens, Carrington, Holbrooke, Carter.... postupaka?
![:nesiguran:](./images/smilies/unsure.gif)
jer Djindjic sigurno nije ishao da hushka rkaradzica da nastavi nit' da bude gori (ako je ikako i moguce biti gori nego shto je rkaradzic vec i bio....), vec je Djindjic sigurno bio govorio rkaradzicu da se smiri vec jednom i umeri. to shto ga onaj zlochinac nije poslushao, nije Djindjiceva krivica.
a gde i shta si ti sixto i tvoja porodica bili i radili tada i za koga i kako ste navijali, je vasha stvar da o tom dumate.
selja ilic je vrlo brzo pokazao da je koshtunichinovac dakle, sem zajednichke zelje da se srushi smiloshevic diktatura, s Djindjicem nikakve druge veze nije imao niti hvala Bogu Djindjic s njim.