[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2375552#p2375552]bern napisao:[/url][url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2375515#p2375515]Vel boy napisao:[/url]
svako je slobodan da ima kakav god hoce lichni stav o meni, ali smatram i Pravilnik sigurno podrazumeva da se to NE SME odrazavati u uopshtenom tretiranju mene kao korisnika.
ti se, dakle, žališ na pristrasnost i moderatorsku neprofesionalnost?
a o kakvim se uvijedljivim avatarima radi?
da, od strane jednog do dva moderatora. moderator Marvin (za kog nisam ni znao da je uzeo da moderishe Aktivizam) je bio dopustio sixto-u i onom s njim njihova vredjanja mene na lichnoj osnovi DANIMA pa je tek onda bio konachno zaustavio to. a, prvom prilikom kada sam ja pocheo da se branim shto mi je jedino i preostalo, shalje mi opomene i vezuje mi ruke tako.
koliko puta moram reci da ja NECU NIKADA BITI NICHIJA BOKSERSKA VRECA ZA STALNE NAPADE I UVREDE bez da uzvratim? zar je to tako teshko s hvatiti??
@deni, ne izvrci! i sam se prepoznajesh u delu koji govori o konstantnoj istoj godinama istoj grupi provokatora prema meni pa si uzeo da izvrcesh kao da ja hocu neke privilegije. Ne, mili, samo ISTI TRETMAN!!! btw. ko je Verica sada? :puzzled: ima li podrugljivog i uvredljivog imena vishe kojim me niste zvali?
te Velbuljana, te Velbojlerka, te Verica, te Veliborka, te Velinka.....( i ovo su samo imenichne konstrukcije, a da ne pominjem sve totalne uvrede i psovke koje mi godinama konstantno shaljete, vi ista grupa trolova) mislite li da je to duhovito i smeshno?
p.s. a otkud imam utisak da Marvin odavno gaji neke personalne antipatije prema meni pa mu se to odrazava u moderatorskom tretmanu mene je odavde-
pre 6-7 godina dok josh nisam nisam ni znao ko je i shta je Marvin, ja sam se bio slozio s jednim njegovim postom i naivno, prijateljski sam mu podrzao post. od njega odmah dobih shamarchinu s unizavajucim, paternalistichkim, intimidirajucim rechima, neshto "samo mi ti ne daji podrshku" s nekim odvratnim smajlijem, totalno iznebuha. video sam da taj entitet ima neki neobjashnjivi, personalni problem u glavi u vezi tretiranja mene. i, pokazuje se to ochito i sada.....