[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373985#p2373985]*deni* napisao:[/url]Konzervativni ljudi i puritanci kao barni imaju svoj sistem vrednosti i u njemu se promiskuitet vrlo loše rangira.
Nemam ja ništa protiv toga što barni promiskuitet ističe kao lošu osobinu, to je njegova stvar, ali ne vidim od kakvog je to značaja za aktivnosti na Forumu ?
Ovde se pojavljujemo kao čitaoci i pisci i to da li se i koliko Drti jebe ne utiče na to da li ću pročitati šta on piše po različitim temama i kako ću vrednovati njegova pisanija.
Bezveze.
Deni, Dirtty je buduci sociolog....dakle ako meni profesor muzike slusa Cecu Raznatovic svakako cu se zapitam sa kim ja to polemisem.I ne vidim mesta tvom komentaru, kakve koristi ima za forum prica o promiskuitetu?!Vec sam sve objasnio...citaj ovo ispod..
@Blady
To zvuci kao da ja generalizujem, u om slucaju meni se to nikada nije desilo sa str8 ljudima, sto ne znaci da nekome nije.Pisem o sebi.
......Svakako ja ne podrzavam promiskuitet ali to ne znaci da bih ja odbacio nekog prijatelja, osobu sklonu takvom ponasanju.Ja nisam sam sebi najbitniji.Ne poznajes ti mene...
Lepo sam objasnio problem Dirrtyja,on mene drugacijeg u ovom slucaju religioznog naziva majmunom, glupi itd, svasta je tu bilo.Takvim prozivkama ja sam odgovorio adekvatno.On sebe smatra pametni,tolerantnim, zanimljivim, sociologom itd.Naveo sam stvari koje demantuju sve te njegove samoprozvane vrline.
Dodacu jos da je izrazito glup.Eto pored Popaja on je drugi.
Ja sam los za vecinu vas
I pokusao sam da promenim vase misljenje ali nije uspelo, i odustao sam, ionako se mi ne druzimo i ovo je samo forum
@Bern
jesi ti postavio svoju sliku lica na forum?