Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Ako je rec o poznanicima takve osobe smatram nekulturnim i ne zelim ih u mom okruzenju. Onoliko koliko sticajem okolnosti moram da ih imam okrenem na neku salu ili tome slicno. Ne pada mi na pamet da se nepoznatom svetu pravdam, niti im objasnjavam je li nesto sto misle o meni istina ili "istina". Sto se bliskih ljudi tice, ne smeta mi da mi kazu sta misle ali i tu postoji vreme i mesto, tj ukoliko im se obratim za neki savet ili slicno.
By Kragi
Ne, sta vise uvek volim da cujem.
Takodje nemam problem ni da kazem.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1188214#p1188214]Dina napisao:[/url]Ako je rec o poznanicima takve osobe smatram nekulturnim i ne zelim ih u mom okruzenju. Onoliko koliko sticajem okolnosti moram da ih imam okrenem na neku salu ili tome slicno. Ne pada mi na pamet da se nepoznatom svetu pravdam, niti im objasnjavam je li nesto sto misle o meni istina ili "istina". Sto se bliskih ljudi tice, ne smeta mi da mi kazu sta misle ali i tu postoji vreme i mesto, tj ukoliko im se obratim za neki savet ili slicno.

e bas tako. meni to nije neka "hrabrost" nekome "skresati u lice". okruzena sam ljudima koji ne umotavaju misli preterano i govore ono sto misle.

ali, valjda, kada osobe malo sazre, pokapiraju da je vreme i mesto bitan faktor.

ne zato sto se neko PLASI da ti to kaze nego zato sto zbog tebe zeli da njegov komentar ima najefikasniju mogucu funkciju. i jer nije debil.

a da mi neko tamo levi iz cista mira drzi predavanje, sa sve uvodom "ja nemam dlake na jeziku"....ma da.
By ...Sitnicava...
Plašila bih se takvih osoba da negujem u sebi veliku laž koju bi mi neko drugi mogao pljunuti u lice kao istinu. Zato gledam da budem otvorena sa sobom pre nego se plašim otvorenih ljudi.
By ...Sitnicava...
Inače ne volim kad sam u ulozi onog koji mora, treba ili valja nekome reći nešto za njegovo dobro, tj.otvoriti mu oči. Nemam živaca za otpor koji se tada pruži.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
i u glavi mi je "ma ko sam ja tebi da pricam to"...ali 'ajde. mislim da treba to da radim
Korisnikov avatar
By Mia123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373521#p2373521]...Sitnicava... napisao:[/url]Inače ne volim kad sam u ulozi onog koji mora, treba ili valja nekome reći nešto za njegovo dobro, tj.otvoriti mu oči. Nemam živaca za otpor koji se tada pruži.
Sa mnom ti prilicno dobro ide, ne znam osobu koja mi vise drzi pridike od tebe. :lol:
hlaefdige napisao:

a da mi neko tamo levi iz cista mira drzi predavanje, sa sve uvodom "ja nemam dlake na jeziku"....ma da.
Posto se ja gotovo bez izuzetka (osim Sitnicave, je l' :lol: ) srecem sa ovakvima, onda ne, ne volim takve ljude.
By ...Sitnicava...
Lažeš, vještice. :P

Šalu na stranu, meni su takvi ljudi pre svega nekulturni, pa onda sve ostalo.
Zna se ko je o čemu, kada i gde pozvan da komentariše.
Ostalo je nekultura i foliranje.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Volim da cujem sve u lice, lepo i iskreno. Ali isto tako nisu svi pozvani da me komentarisu, pogotovu osobe sa kojima sam bila 15min.
Sto se tice ljudi koji me poznaju, mogu mi reci apsolutno SVE. to sto se njima ne dopada ili smeta ili sta vec trece meni mnogo vise znaci da cujem, jer mi pomaze da radim na sebi. Opet, i tu treba imati asertivnosti i odmerenosti u saopstavanju i ne biti brutalna po svaku cenu, jer to kod ljudi izaziva suprotan efekat.
Korisnikov avatar
By Hys.
Slazem se sa dosta napisanog.

U svakom slucaju "surova" iskrenost je zaista retko neophodna, i svakako je necu uputiti nekome ko mi nije blizak i ko je na neki nacin ne trazi od mene.

Ne podnosim odsustvo takta i odmerenosti od ljudi u okruzenje i takvi ljudi ne mogu da mi budu prijatelji niti ja zelim da nekome budem takav prijatelj.

Uostalom, odakle nam pravo da tako postupamo sa nekim? obaska sto postoje razne istine i ta nasa "surova" ne mora ni da bude tacna.

Par puta su mi pojedini ljudi rekli neke stvari koje mi se nisu preterano svidele o meni, ali su to bile osobe koje imaju takta i razumevanja i mogu da primetim da je to uticalo da razmislim o nekim svojim postupcima, i hvala im na tome.
Korisnikov avatar
By Chutzpah
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373635#p2373635]Zwezdica napisao:[/url]Volim da cujem sve u lice, lepo i iskreno. Ali isto tako nisu svi pozvani da me komentarisu, pogotovu osobe sa kojima sam bila 15min.
Sto se tice ljudi koji me poznaju, mogu mi reci apsolutno SVE. to sto se njima ne dopada ili smeta ili sta vec trece meni mnogo vise znaci da cujem, jer mi pomaze da radim na sebi. Opet, i tu treba imati asertivnosti i odmerenosti u saopstavanju i ne biti brutalna po svaku cenu, jer to kod ljudi izaziva suprotan efekat.
Kad se sve sabere i oduzme.
Korisnikov avatar
By TauCeti
Ok mi je to sasvim, ali kad taj neko zna šta priča i poznaje me.

A mogu tri dana da pripovedam o nabeđenim "psiholozima" koji bi da dokažu svoju socio-intelektualnu nadmoć tako što će nekome da popuju a "poznaju se" pet minuta. Ili tri poruke na romeu :P
By loreenche
Ne plašim se takvih osoba jer sam i sam takva osoba. Da li je to u redu? Sa moje tačke gledišta, itekako jeste. Others hate me for that, no idea why, though.
By angelbelow
Ne plasim se takvih osoba. Nije uvek prijatno biti u njihovoj blizini ali znas na cemu si sa njima. Pod prijatnim mislim na to da ces cuti i ono sto ne zelis kako o sebi tako i o drugima i vrlo verovatno u vreme kada to nije prikladno..Plasim se onih koji su zatvoreni i vrlo uzdrzani.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1181354#p1181354]Machkodlak napisao:[/url]Danas sam pricao sa nekim drustvom, pa sam malo pod utiskom,
o tome da se ljudi plase osoba koje smeju sve da im kazu u lice.
Recimo meni se to dopada. Ma koliko se meni ne svideo komentar takve osobe, svidja mi se sto je neko iskren i moze da mi ukaze na neku gresku koju cinim ili neku moju manu na kojoj bih mogao da poradim.
Naravno, ako je neka osetljiva tacka logicno je da ce me zaboleti.
Ali kada se o'ladim i razmislim to moze da bude vrlo korisno.
Mnogi od nas cine neke greske nesvesno i dobro je kada im neko uputi na tu gresku...

Moje pitanje je, dakle:
Plasite li se ovakvih osoba?
Ako ne, zasto ne?
Ako da, zasto da? :jezik:
Ne plašim se takvih osoba, a i sama sam takva. Ne smatram za nešto loše to što mi neko ukaže da nešto radim pogrešno. Naravno te kritike razmotrim samo kad ih čujem od ljude koji me znaju, a ostali komentari, bilo dobri bilo loši, upućeni od strane ljudi koji me ne poznaju i koji ih upućuju na osnovu mišljenja stečenog nakon 10 min razgovora sa mnom, uopšte neće dobiti moju pažnju.
Ali svakako ljudima uvek više prija da čuju ono što žele, nego ono što je istina, tako da ja ne praktikujem iskrenost uvek i sa svima, jer je ne prihvataju svi na isti način.
Korisnikov avatar
By zdravomyslov
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1181354#p1181354]Machkodlak napisao:[/url]Danas sam pricao sa nekim drustvom, pa sam malo pod utiskom,
o tome da se ljudi plase osoba koje smeju sve da im kazu u lice.
Recimo meni se to dopada. Ma koliko se meni ne svideo komentar takve osobe, svidja mi se sto je neko iskren i moze da mi ukaze na neku gresku koju cinim ili neku moju manu na kojoj bih mogao da poradim.
Naravno, ako je neka osetljiva tacka logicno je da ce me zaboleti.
Ali kada se o'ladim i razmislim to moze da bude vrlo korisno.
Mnogi od nas cine neke greske nesvesno i dobro je kada im neko uputi na tu gresku...

Moje pitanje je, dakle:
Plasite li se ovakvih osoba?
Ako ne, zasto ne?
Ako da, zasto da? :jezik:
Не плашим се таквих и уствари ја сам исто - говорим директно. Али чини ми се да многи то не воле и за то, тешко је да има искрен разговор са људима уопште.
Korisnikov avatar
By bern
ne plašim ih se. ono malo osoba što mi je reklo "sve u lice" natjeralo me je u smijeh. naravno, ne radi se o bitnim personama.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne plašim se, generalno ignorišem takve osobe.
Obično su to neurotičari sa nekim kompleksima koje peglaju tako što o sebi razmišljaju kao o "iskrenim i beskompromisnim herojima". Za sve postoji vreme i mesto i način, u protivnom je prosto nevaspitanje i antisocijalno ponašanje.
Korisnikov avatar
By gossip
ne plashim se takvih osoba...stavishe brutalna iskrenost je za mene vrlina...ma koliko god se meni svidelo/ne svidelo to sto cujem od te osobe
By Ханс
Naravno da ne. Medjutim, postoje ljudi kojima ne vredi govoriti u lice, ne vredi trošiti vreme na te stvari.

U prošlom životu ovde ( :lol: ) uglavnom sam govorio kako jeste i to onima koji su donekle bili vredni mog vremena jer su, recimo, posedovali neke kvalitete koji su meni bili važni i još jesu.

Pobogu, nemam čega da se bojim. Pa nije to Nosferatu! :shok:

Priznajem, plašim se preranih orgazama. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!