Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By barni011
Ima mnogo strana pa bi puno vremena trebalo sve procitati, koliko sam shvatio pojavio se neki blog o forumasima od NN lica za koje se sumnja da je korisnik sa foruma Tasa.Nije Tasa to sam hteo da kazem.
Blog ne znam gde da procitam u celosti, deo sam video ovde neko ga je prekopirao, i mogu samo da kazem da to nije Tasa.Kako znam?Znam.
I da znate da Tasa nije nikakav 'ormarusa" vec je u ozbiljnoj dugogodisnjoj vezi koju podrzavaju roditelji obe devojke.
Nadam se se Tasa nece ljutiti sto pisem ovo.

Uzgred ja sam vam rekao da vi pravite negativnu sliku o gej populaciji i navlacite gnev za sledecu paradu svojim neprimerenim izjavama, i vase postovanje nije nista drugacije do forma tog istog bloga.Mrznja.

Jeste li svesni da ljudi citajuci takve blogove dobijaju inspiraciju da mlate neduznog nekog pedera koji nije ni krocio na ovaj forum a kamoli Srbiju nazvao smrdulja itd, itd...Povod za blog je vasa mrznja.

Ovo ne vazi za sve forumase.Znaju oni na oje se odnosi ovo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ti si budala... Kako znam? Znam.

(Iako se slažem da je donekle neprimereno toliko netrpeljivosti na ovoj temi.)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nigde ja nisam rekao koliko sam imao partnera... možda sam svo raznoliko iskustvo koje sam navodio na forumu, imao sa nekolicinom.

Budalo.
Korisnikov avatar
By barni011
Pa naravno da nisi rekao ovde, ovde glumis instaliranog sociologa, a nazivas mene glupim, budalom, majmunom i sta sve nije bilo tu po raznim temama.
I sve to meni i ne smeta jer ja znam ko si ti a ti ne znam ko sam ja, ali evo danas recimo nije moj dan tj. u ovom slucaju tvoj nije dan pa cu malo da se raspisem o tebi.
Da bio si sa gomilom momaka, i posto ne biras sa kim ces eto neki pricaju.I to je bilo ihaha kad jos ko zna sta je do danasnjeg dana bilo.
Ovoga sam se setio, ja se tobom ne bavim.
Ali jedan buduci sociolog kome je uzor besmislena poava Britni S i koji tetovira po telu nekakve kic gluposti treba da se zapita da li on takav da se upusta u disusiju sa bilo kim i cim kome nije ni do kolena.
Oces li me i dalje nazivati pogrdnim imenima i da obustavis da mi se tako obracas?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Glupim i budalom da... majmunom te nikada nisam nazvao, to nije moj stil izražavanja.

Oh no you didn't... Britney?!
Nijedna pevaljka mi nije uzor, već izvor zabave, ako znaš šta je to.

Što se tiče tetovaža, toliko su male i na intimnim mestima, da to apsolutno ne može uticati na nečiju predstavu o meni, čak i da je zatucan poput tebe, jer ih neće videti... pokazujem ih samo odabranima.

Pa da ti ih i pokažem, sumnjam da bi ih video, koliko si ograničenih vidika.

Ne brini se, neću ti se obraćati, niti ulaziti u rasprave s tobom... jednom sam i to mi je bilo previše. Samo sam izneo očigledno stanje, onako usput.
By Kragi
pa garant pricaju da je bio nezasticen. :smeh:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373228#p2373228]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373212#p2373212]barni011 napisao:[/url]A ti si imao seks sa XXX momaka....Kako znam? Znam!

Mada to ovde i nije novost i cudo, ti se i hvalis time.
ako je tako, cemu to "i"?

postoji nesto lose u /dobrovoljnom, zasticenom/ seksu sa xxx momaka?
Thats my girl!!! :bananica: :lezba:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373199#p2373199]barni011 napisao:[/url]Ima mnogo strana pa bi puno vremena trebalo sve procitati, koliko sam shvatio pojavio se neki blog o forumasima od NN lica za koje se sumnja da je korisnik sa foruma Tasa.Nije Tasa to sam hteo da kazem.
Blog ne znam gde da procitam u celosti, deo sam video ovde neko ga je prekopirao, i mogu samo da kazem da to nije Tasa.Kako znam?Znam.
I da znate da Tasa nije nikakav 'ormarusa" vec je u ozbiljnoj dugogodisnjoj vezi koju podrzavaju roditelji obe devojke.
Nadam se se Tasa nece ljutiti sto pisem ovo.

Uzgred ja sam vam rekao da vi pravite negativnu sliku o gej populaciji i navlacite gnev za sledecu paradu svojim neprimerenim izjavama, i vase postovanje nije nista drugacije do forma tog istog bloga.Mrznja.

Jeste li svesni da ljudi citajuci takve blogove dobijaju inspiraciju da mlate neduznog nekog pedera koji nije ni krocio na ovaj forum a kamoli Srbiju nazvao smrdulja itd, itd...Povod za blog je vasa mrznja.

Ovo ne vazi za sve forumase.Znaju oni na oje se odnosi ovo.

niko ne kritikuje tasu shto je u dugogodishnjoj ozbiljnoj lez vezi, AKO JE TO ISTINA DA JE, shto u pitanju zvani tasa je jako dubiozno za uzeti za istinito, no, dobro, recimo da jeste i svaka joj chast za to!

No, monstrumica tasa je puna mrznje prema svemu shto nije ultradesnicharsko srpsko, puna je mrznje prema civilizacijskim vrednostima suzivota, puna je mrznje prema GLBTIQA populaciji koja ne zeli da robuje heteronormativnim okovima i POVRH SVEGA TOGA radi cyber-kriminalne rabote koje radi npr. prema hlaefdige, njenoj najvecoj zrtvi.

dalje, kako je korisnik barni011 tako siguran da ono nije bila tasa? poruchuje li ovo nama korisnik barni011 neshto shto on zna ali ne zeli da pojasni?
pa, onda, od njegovog "uzgred ja sam vam rekao...." pa do kraja mu posta, iz korisnika barni011 izbija josh veca i veca autohomofobija koju ja mislim da ovaj Forum nije duzan da vishe trpi, tim vishe jer korisnik barni011 hoce da tu autohomofobiju namece svima ovde! pa, dosta vishe i njega i sheytana!
Korisnikov avatar
By *deni*
Taj pretenciozni, a u suštini beznačajni argument da je u dugogodišnjoj, ozbiljnoj vezi je relevantan isto kao i onaj koji i dalje često čujemo u svom licemernom, primitivnom okruženju - '' On je porodičan čovek, oženjen, otac dvoje dece.. ''
A to što je hohštapler, bitanga, varalica, lopurda i zločinac - nikom ništa.
Bitno da je porodičan čovek. To ga vadi.
:njuska:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Naravno deni, al ja bih da se i na takve žene malo obrati pažnja... :merlinka:
Korisnikov avatar
By Vel boy
^ pa bash, onim njegovim danas postom samo je dao materijala da se zapitamo da nije mozda barni011 u pitanju, iako je IriS u petak bila zamolila da se njega ne uplice u teorije ko je ono, a on bash dade materijala da se zamislimo opet........
Korisnikov avatar
By smaug
Koji je ovo uzas...
Kako bih volela da uhvatim jedan zivi primerak ovih umobolnika tipa tasa i ostalih sto se okupljaju na pojilu stormfront.
Korisnikov avatar
By Herald
Meni je od svega najcudnije da neko pravda onog koji tendenciozno pravda nasilnike i nasilje, diskriminaciju nad LGBT. Pravda ih u ovoj temi a i u ostalim. I to naziva ljubavlju i verom. Brine se za nasilnike, a ne za zrtvu.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
=> Dirrty je nekad u proslosti iskulirao barnija :mazi:

:lol:

tako suvisno i nepotrebno barni, taaaako suvisna informacija :doh:
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373199#p2373199]barni011 napisao:[/url]

Povod za blog je necija mrznja.
Niko od nas nije otvorio blog i napljuvao tasu ili tebe.
A neko je to uradio, ja sam ubedjena da je tasa.
I boli me q sta ti mislis i sta ti tvrdis.
Taj ko je pisao blog je napravio negativnu sliku o nama, a pritom je pripadnik LGBT populacije.
Sramota :pljuje:
I da povod za blog je necija mrznja, ljubomora i frustracija.
Korisnikov avatar
By smaug
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373816#p2373816]Blady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373199#p2373199]barni011 napisao:[/url]

Niko od nas nije otvorio blog i napljuvao tasu ili tebe.
I u tome je nasa najveca greska.

:wink:
Korisnikov avatar
By Blady
^

Frustracije su cudo !
A tek ta dvolicnost "nemojte dirati druge pedere i lezbejke samo ove koji su losi i zli"

:pljuje:
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373765#p2373765]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]=> Dirrty je nekad u proslosti iskulirao barnija :mazi:

:lol:

tako suvisno i nepotrebno barni, taaaako suvisna informacija :doh:
ma nije tako bilo Sanjice :)

upoznao ga jesam ali muvanja nije bilo, bar sa moje strane, do ovoga foruma nisma ja bas znao kakav je on niti me zanimalo, ali taj sto nas je upoznao ga dobro poznaje tj. kad moram da kazem imali su seks....
Ne bi ja nista to ovde napisao ali Dirtty je prosto bezobrazan i vec nekoliko puta me naziva pogrdnim recima pa sam ja odgovorio na nacin na koji jesam.
To je istina sto sam napisao.

@ostali

blog ne morate da otvarate vi to pisete na svakoj temi gde ja nesto napise
ne branim niti podrzavam taj blog, objektivan sam
da Blady vecina pedera i lezbejki koje sam ja imao prilike upoznati u nekom drustvu su losi ljudi, to je zato sto zive promasene zivote a nisu u stanju sebi to priznati pa onda svom silinom vuku druge u to.Ko se opire uljez je.
Provereno nekolio puta je bilo tako, i ne samo meni, vec i dva drugara su tako prosla sa kojima sma ja prijatelj i jedan lez cura.Isto mislimo.

@Vel Boy

paranoican si
Korisnikov avatar
By bas bleu
svasta mi ovde tolerisemo. a stvarno ne vidim zasto.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ja sam umrela morah oma da bačim u najsmesniji post :lol:
By Glasnik
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373839#p2373839]barni011 napisao:[/url]
da Blady vecina pedera i lezbejki koje sam ja imao prilike upoznati u nekom drustvu su losi ljudi, to je zato sto zive promasene zivote a nisu u stanju sebi to priznati pa onda svom silinom vuku druge u to.Ko se opire uljez je.
Imao bih svašta da kažem, ali se plašim da počnem jer mi se ne raspravlja s tobom.

Samo jedna stvar: Ovo što si napisao možeš IDENTIČNO da preslikaš i kažeš za većinu ljudi. Bez obzira na njihovu seksualnu orijentaciju!

I usudio bih se ovde da citiram Dalai Lamu: ''Ljudi traže različite puteve ka ispunjenosti i sreći. To što se ne nalaze na tvom putu ne znači da su se izgubili.''

Misao nije iz okvira pravoslavlja te ću razumeti ako je ne uzmeš za relevantnu.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373839#p2373839]barni011 napisao:
tj. kad moram da kazem ..
:doh:

ajmo opet..

ovo nije ni mesto da iznosis bilo kakve licne informacije o forumasima. brate, i ja trolujem, ali ubacim bar po jednu recenicu ili makar smiley vezan za temu.
a to sto si izneo o doticnom forumasu su informacije koje .. pa recimo da je rec o zenskoj osobi, dobila bi u2u od mene. ne kazem da Dirrty nije dobro parce, ali.. :sise: mada.. :zavera:

anyway, smem da se kladim i da ne poznajes tasu, eventualno ako ste razmenili par u2u-a. i time sto branis nju argumentom da je ona vezi :doh:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!