Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Nisam proveravao gs mail mesecima...
-----

From: Haos Haos gayserbiahaos@rocketmail.com" target="_blank
Apr 11 (4 days ago)
to unic0rn, forum

?????????????????????????????????
Po kojoj osnovi ban
da nije slucajno po onoj po kojoj banujete ceo provajder na chat-u
imam mobilni net, dalje bi bogovi forumski i chaterski trebali da znaju sta to znaci
a ne da nas maltretirate na ovom sajtu takvim glupostima.
Drugi razlog mi ne pada na pamet a ovo je zaista slika i prilika lgbt lica i nalicja.
Divni ste!!!!!!!! Zahvaljujuci vama ovako nam je kako nam je a lepo nam je nema sta!!!!!
Razvlaci vas onaj grozni Kurir a tome su krivi samo moderatori foruma poput Iris i aktiviste koje tek imaju moc da nam svima sjebavaju zivot vise od svih Dveri, SPC i Obrazovaca na ovom svetu.
Nadam se da ste srecni zbog toga i da cete dobiti sto pre zelenu kartu pa da odete i pruzite sansu
lgbt populaciji jadne Srbije da mozda imaju bar kakva takva prava.
Jos jednom bravo Iris, bravo GS, bravo za ceo tim. Bravo za svako zlo koje nam svake sekunde cinite!!!
Argumenti kojih nemate ni za jedan nas problem govore u prilog svega sto sam napisala i opet
to sto radite mozete raditi jedino i jedino u Srbiji, na nasu zalost.
Toliko od mene. Ima drugih koji ce se baviti vasim "radom", vasim sajtom i vasim zlom koje nigde ne postoji na svetu. Ima drugih!!! A vama ugodno pisanje uz vetar u tom privatnom forumu za koji nisam verovala da je privatan
i da pustate novajlije samo da bi se izdrkavali na njima. Nisam verovala!!!!!!!!!!!! Moja greska, jbg.
Dacu sve od sebe da upoznam javnost sa problemom i postedim buduce novajlije. Vreme je da se cuje za vas!!!
A da je vec pocelo, pocelo je!!! :))))))

----- Forwarded Message -----
From: Haos Haos <gayserbiahaos@rocketmail.com>
To: forum@gay-serbia.com" target="_blank
Sent: Wednesday, April 11, 2012 5:36 PM
Subject: Fw: Pristigla je nova privatna poruka

Malopre sam dobila ovaj mail
i ovu poruku kad pokusam uci na forum
Zabranjen vam je pristup ovom boardu sve do 11 Maj 2012, 17:23.

Molimo vas da kontaktirate Administratora za više informacija.

Ovo je dodeljeno zbog vašeg korisnigkog imena.

Zanima me zasto sam banovana? Tacno zbog kojeg slova i od strane koga?
Mislim da nisam ucinila nista sto povredjuje pravilnik foruma.
Napisala sam 10 postova sinoc i danas ban????????
Da li je na gs iznosenje sopstvenog misljenja razlog za ban ili je nesto drugo?
Moderatorka Iris je potpisana u ovom mail-u pa pretpostavljam da me je ona banovala.
Bilo bi lepo od nje da mi objasni zasto i sa kojim pravom i ako je gs privatni forum
u vlasnistvu moderatora onda bi bilo lepo da ukinete opciju registracije a mi koji nismo
na gs nacicemo nacin na napravimo sajt sa sve forumom i chatom. To bar nije problem
a i cini mi se da je ozbiljna potreba lgbt populacije ovog regiona.
Narodskim jezikom receno - ne valja vam pos'o...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ellen L ellenbanovana@gmail.com" target="_blank

Apr 12 (3 days ago)

to forum
Neverovatno koliko si ti jadna a mlada osoba.
Moja je majka govorila da joj je najveca tuga kada je mlad covek dosadan, ovakav pacenik ili glup.
Upamti jednog ces dana otici odatle i to sto si danas moderator bice nesto cega ces se najvise stideti.
A o tome koliko si ista kao bilo koji obrazovac ili stormfrontovac o tome bi se moglo i o tome ce se tek diskutovati jer nas je vise, nas koje vi maltretirate i nad kojima demonstrujete "moc".
A onda idemo dalje da se zauvek tvoje ime obelezi i prenosi sa kolena na koleno da si mrziteljka lgbt populacije kojoj je bitnija mogucnost izivljavanja nego bilo sta sto je potrebno lgbt populaciji a sto je moguce promeniti time sto ces ti i tebi slicni nestati.
Ne napadajte onog barnija jer on je za tebe izmislio svet kao i za tvoje istomisljenike.
Niste prvi koji ganjate odlazak van i bas nas briga za to. Pomoci cemo vam svi ako treba
samo shvatite da za nasu populaciju nije nikakav obraz zlo nikakva crkva nam nije pretnja
niko nas od njih ne ugrozava nego to cinis TI i oni koji su potpisani u TIM GS + vasi dupeuvlakaci. VI STE JEDINA PRETNJA NASOJ POPULACIJI a nas koji smo protiv toga svakog je dana sve vise....
Korisnikov avatar
By Dominion
koja pateticna, jadna i bedna ludaja...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jeste za osudu, ali preterujete u nasilnim izjavama i mržnji.

Sex leči (skoro) sve... :frojd:
Korisnikov avatar
By deran
to je normalna ljudska reakcija na njen gest-pogotovu što vidim da dosta ljudi pozna hlae...

tasa nije svoja,al opet...
Korisnikov avatar
By deran
ipak unekoliko ima-pogledaj postove viktora,svejedna itd...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
da, ali eto npr ja hlae ne poznajem licno pa cim sam videla odmah sam prijavila i 100% sam sigurna da nisam bila jedina.
mislim da je ovo prva tema na kojoj se vidi da ma kolika netrpeljivost medju pojedincima bila i banalnih izjava, da u kriticnim situacijama ipak se drzimo jedni drugih. zbog ovakvih tema mi je drago sto sam deo forumske ekipe, a ne klanova.
to je slucajnost da je ova debilka izabrala hlae, mogla je biti bilo koja osoba i znam da bi situacija bila slicna i da bi svi osudili taj postupak.
Korisnikov avatar
By V25
Jebo te bog, lepo ja rekoh, najjezivije je kad ti se na vrat navali luuuuuda žena. Kao ta Taša, recimo.
By Kragi
Za kaznu da mu svi razbijemo jaja! Uskrsnja.
Korisnikov avatar
By Herald
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372150#p2372150]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372113#p2372113]bas bleu napisao:[/url]dakle jeste tasa.
da. i izgleda dokazano da Ellen jeste tasa. sad se tek' vidi dodatno kolika je tasa bolesnica kada je onako manijakalno negirala da je Ellen.....

@unic0rn, ne zelim da popujem ali izgleda da si trebao malo cheshce proveravati poruke ti, da jesi, josh bi ranije mozda sve bilo razjashnjeno i sprecheno....
Slika
Korisnikov avatar
By Synesthesia
To sam tražio!!! :) i u momentu ga više "nije bilo" nigde... gde si ga iskopao? :)

Awesome... :shmi:
Korisnikov avatar
By Herald
Uslikao sam ga dok je jos postojao. Imam jos nesto. Citira kurir i prati/tvituje, ili kako se vec kaze, na tviteru jednog forumasa.
Korisnikov avatar
By acid drop
Sad je jasno zašto je strašni stormfrontovac izbrisao twitter profil. :smeh:
Korisnikov avatar
By bas bleu
a stormfrontovci su je skroz iskulirali. sirotica.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372157#p2372157]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]okrivimo unija za sve :protest:

:lol:
:lol: ma, ne, samo rekoh.... da je mogao malo azurnije da prati stvari.....

a u vezi toga da se tasa nije proslavila medju stormfrontovcima, pa, znao sam ja to da nece, ona je za njih samo "josh jedna lezba" koja, ako ne da one stvari "pravim" mushkima, bice i ostace "samo lezba i neprijateljica tradicionalnih porodichnih vrednosti". da je pozvala mushkarchine stormfrontove na bar jednu redaljku na njoj, e tad bi bila "pravo korigovana" a poshto nije - ne valja josh uvek. :)
Korisnikov avatar
By V25
E to je komedija-kada te na stormfontu pored tolikog truda iskuliraju. Mislim, hello, buljuk dokoličara je nije udostojio odgovora na njima najzanimljiviju temu, ako ne rak ranu. Fail.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372434#p2372434]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372157#p2372157]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]okrivimo unija za sve :protest:

:lol:
:lol: ma, ne, samo rekoh.... da je mogao malo azurnije da prati stvari.....

a u vezi toga da se tasa nije proslavila medju stormfrontovcima, pa, znao sam ja to da nece, ona je za njih samo "josh jedna lezba" koja, ako ne da one stvari "pravim" mushkima, bice i ostace "samo lezba i neprijateljica tradicionalnih porodichnih vrednosti". da je pozvala mushkarchine stormfrontove na bar jednu redaljku na njoj, e tad bi bila "pravo korigovana" a poshto nije - ne valja josh uvek. :)
a ne, tamo pise u muskom rodu :)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!