Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

konacno neko zlobniji i od mene :love:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371854#p2371854]Kragi napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371848#p2371848]Mali-Princ19 napisao:[/url]Aha, razumem.
Da li ce se sad sprovesti sankcije, tipa da registrovani korisnici sa preko npr 100 postova smeju da ulaze u temu sa fotkama?
Ne, jer se fotke postavljaju na sopstvenu odgovornost.
Koji kurac ih kacite ako imate problem sa tim da to neko (van foruma) moze da vidi?
Jeste ova situacija sa blogom jako neprijatna, ali bi bilo lepo da se ne drami previse. Uostalom, mislim, da hlef. fotka nije skinuta odavde vec sa facea, a secam se i da je jednom rekla da su svi useri na netu, sa tim nickom, njeni. Dakle, nije je tesko naci.

Imas jedino opciju da ne iznosis privatne podatke o sebi i o nekim stvarima sam povedes racuna. Zbog onih koji ce i dalje kaciti fotke pod sadasnjim uslovima (npr. viktor ima fotku i na avataru) svako sankcionisanje tog tipa, odnosno njegovog 'outovanja', bi bila podrska homofobiji. :sudija:
Samo sam pitao. Covece... Cemu taj napadni ton? Nekad se stvarno zapitam da li si u prirodi tezak mrgud koji voli da bicuje?
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Oni koji hoće i kojima ne smeta i koji vole, imaju toliko mesta na Internetu da pokažu svoje fotke i izjasne se da su gay. Nije ovaj forum primarno mesto za to, niti je baza autovanih LGBT osoba.
Ta fora - moraš da se registruješ da bi video slike - nije ništa drugo nego fora za povećanje broja članova na boardu, da se razmemo. Nema veze sa zaštitom. Zaštita je, kao na svim većim/ozbiljnijim forumima, kad ti možeš da šalješ u2u, postavljaš oglase ili vidiš slike, tek nakon 20, 50, 100 poruka.

Ovaj forum ljudima daje malo drugačiju atmosferu, ljudi ga doživljavaju kao "našu malu kafanicu," tako nekako, i obzirom da nije forum o cvećarstvu, logčno je da neki ljudi imaju potrebu za proverom novopridošlih. Uz to, na ovom forumu se previše ljudi međusobno lično poznaje, tako da ga i to izuzima od ostalih foruma, na kojima to u 99% slučajeva nije tako. Uostalom, verujem da su baš zbog tog osećaja neki ljudi i podelili sa nama svoje fotke, dok ih recimo nikada ne bi stavili na FB ili u Picasa album. Dok oni koji bi - to sigurno već i jesu uradili.
I to nije za osudu, naravno, niti za sažaljevanje, kad lepo piše da se slike stavljaju na sopstvenu odgovornost. Ali ja jesam za neku vrstu... referenduma, po tom pitanju. Da se korisnici foruma izjasne o forumu.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371858#p2371858]Synesthesia napisao:[/url]Oni koji hoće i kojima ne smeta i koji vole, imaju toliko mesta na Internetu da pokažu svoje fotke i izjasne se da su gay. Nije ovaj forum primarno mesto za to, niti je baza autovanih LGBT osoba.
Ta fora - moraš da se registruješ da bi video slike - nije ništa drugo nego fora za povećanje broja članova na boardu, da se razmemo. Nema veze sa zaštitom. Zaštita je, kao na svim većim/ozbiljnijim forumima, kad ti možeš da šalješ u2u, postavljaš oglase ili vidiš slike, tek nakon 20, 50, 100 poruka.

Ovaj forum ljudima daje malo drugačiju atmosferu, ljudi ga doživljavaju kao "našu malu kafanicu," tako nekako, i obzirom da nije forum o cvećarstvu, logčno je da neki ljudi imaju potrebu za proverom novopridošlih. Uz to, na ovom forumu se previše ljudi međusobno lično poznaje, tako da ga i to izuzima od ostalih foruma, na kojima to u 99% slučajeva nije tako. Uostalom, verujem da su baš zbog tog osećaja neki ljudi i podelili sa nama svoje fotke, dok ih recimo nikada ne bi stavili na FB ili u Picasa album. Dok oni koji bi - to sigurno već i jesu uradili.
I to nije za osudu, naravno, niti za sažaljevanje, kad lepo piše da se slike stavljaju na sopstvenu odgovornost. Ali ja jesam za neku vrstu... referenduma, po tom pitanju. Da se korisnici foruma izjasne o forumu.
Da, skroz si u pravu. Uglavnom vi koji nikada niste okacili ni jednu, najvise brinete za (u svoje ime) moju bezbednost. ;)
Logika kojom si dosao do toga da se ti i tebi slicni pitate ko mene moze da vidi i da u celoj prici imas prava glasa je? :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371860#p2371860]Kragi napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371858#p2371858]Synesthesia napisao:[/url]Oni koji hoće i kojima ne smeta i koji vole, imaju toliko mesta na Internetu da pokažu svoje fotke i izjasne se da su gay. Nije ovaj forum primarno mesto za to, niti je baza autovanih LGBT osoba.

Da, skroz si u pravu. Uglavnom vi koji nikada niste okacili ni jednu, najvise brinete za (u svoje ime) moju bezbednost. ;)
Logika kojom si dosao do toga da se ti i tebi slicni pitate ko mene moze da vidi i da u celoj prici imas prava glasa je? :D
I dont see where u see a big deal in this? :D
By Kragi
^ Zezam se bre sixto!

@synesthesia

Ali, svake godine se pravi problem oko teme 'MOJA FOTKA', narocito u terminima oko prideA. I isto tako, svake godine vam objasne da ih postavljate na sopstvenu odgovornost. Cak i kada bi se uvele sankcije u vidu postova (min. 100), neki pacenik, koji bi da vidi i zloupotrebi to, ne bi imao problem da se igra po trash zoni kaladonta i q/a i za 2 sata nagura tih 100 postova.
Onda biste opet dramili kako to nije dovoljno, dok ne bismo stigli do cifre kada bi mogli da vas vide samo nas nekoliko, ukljucujuci i moderatore. E onda bi ti kukao sto MaliPrinc ne moze da te vidi, nego samo ja a zapravo ste slike mogli da menjate i na drugom mestu.
Sve bi se svelo, i svodi se zapravo na to da onaj ko zeli i hoce da okaci sliku kacice je pod bilo kojom okolnostima , odnosno onaj ko ne zeli ili ne sme - nece.
Svaka diskusija na tu temu je prevazidjena.
Mucni malo tom glavom draga :D

Laku noc.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Podforumi u kojima bi se računale napisane poruke mogu da se odrede... i ovo nema nikakve veze sa prajdom, bar sada, i bar po meni.

Meni je svejedno. Laka ti noć.
Korisnikov avatar
By *deni*
Gledam onaj sramni fašistički forum na kojem se ozbiljno ( ! ) raspravlja o čišćenju Srbije od svega štetnog.
Pa su na listi štetočina pederi, lezbejke, Šiptari, Hrvati, svi oni koji se zalažu za evropske integracije... I ne samo oni, već i neke figure, za koje sam mislio da među fašistima koji sebe nazivaju patriotama postoji jednodušan stav da su heroji.
Pa se onda kaže i za Arkana da je bio šljam, a za Cecu da je kurva. I od takvih, kažu '' patriote '', treba očistiti Srbiju.
Pa se opravdano pitam - Kad se Srbija očisti od svog tog šljama, ko će u njoj ostati ? Dve dobre babe u tri sela.
:njuska:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
kad sam ja sajt prelistala po prvi put, prvo sto mi je palo na pamet jeste balkanski patentirano prenosenje porodicnog "blaga" sa koleno na koleno..
ja sam tek pri kraju srednje (i to najvise preko interneta) pocela da kapiram da uopste postoji toliki stepen diskriminacije i netrpeljivosti u srbiji. dobro, jeste homoseksualnost u zatucanoj sredini bila tabu tema o kojoj se uopste nije pricalo, ali nacionalizam i taj napumpani kvazi patriotizam mislim da nikada necu u potpunosti shvatiti.. kako npr srpski klinac od 15 godina moze da mrzi hrvate? naravno da su mu to usadili tata i mama :srpska:

meni je sve to samo tuzno.. sta li se izdesavalo tim ljudima u glavi, tj sta se i dalje desava pa svesno zele da ugroze karijere i zivote drugih..
Korisnikov avatar
By nsc
naleteo sam na ovu temu u momentu ked je tek izasla, preleteo preko texta, a da ga nisam pazljivo procitao, i prijavio blog
sad videh i da se diskusija zahuktala i da sam spominjan u blogu
ko su vetrenjace?
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371875#p2371875]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]^
kad sam ja sajt prelistala po prvi put, prvo sto mi je palo na pamet jeste balkanski patentirano prenosenje porodicnog "blaga" sa koleno na koleno..
ja sam tek pri kraju srednje (i to najvise preko interneta) pocela da kapiram da uopste postoji toliki stepen diskriminacije i netrpeljivosti u srbiji. dobro, jeste homoseksualnost u zatucanoj sredini bila tabu tema o kojoj se uopste nije pricalo, ali nacionalizam i taj napumpani kvazi patriotizam mislim da nikada necu u potpunosti shvatiti.. kako npr srpski klinac od 15 godina moze da mrzi hrvate? naravno da su mu to usadili tata i mama :srpska:

meni je sve to samo tuzno.. sta li se izdesavalo tim ljudima u glavi, tj sta se i dalje desava pa svesno zele da ugroze karijere i zivote drugih..
Deo te užasne, duboko patološke slike Srbije je i praksa nekadašnjih '' velikih patriota '', kao što je Arkan, da se danas slikaju u crkvi kako ljube popu u ruke, zatim da gostuju porodično u '' Maksoviziji '' sa tek rođenim sinom u naručju, a sutra već da izdaju naređenja za izvršavanje najkrvoločnijih zločina, ili da ih i sami čine.
:ozbiljan:
To je najbrutalniji primer tog licemerja, ciničnog zla i užasa, koje se u svom blažem obliku danas pojavljuje i izobličeno kezi i sa tog fašističkog foruma. U blažem obliku, samo zato što članovi tog foruma nemaju realnu moć i priliku da čine zločine na koje su očigledno spremni kao zapete puške. Zato teško ljudima koji su prinuđeni da provode vreme u zajednici sa članovima tog foruma. Oni pojedinačno svoju mržnju moraju negde konkretno da realizuju. U skladu sa svojim značajem i moći koju imaju, tu verovatno stradaju njihove žene, deca - u kući, a na ulici - komšija, prolaznik koji ih je mrko pogledao, ili neko koga na ulici percipiraju kao pedera, Hrvata, ili Šiptara...
Korisnikov avatar
By V25
Navodno zlopička Taša.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371876#p2371876]nsc napisao:[/url]sad videh i da se diskusija zahuktala i da sam spominjan u blogu
ko su vetrenjace?
ti spadaš u grupu pedera koji se bore protiv ovih što grožavaju "sve srpsko", ali te ipak treba spaliti na lomači (jerbo si derpe, of course). u istu grupu, prema mišljenju autora bloga, spadaju i barni, galateja, šejtan, hans (nega nema odavno?), sppedy i paris, uz tri tačke, jer ih očito ima još.

please, nemojte više o temi "moja fotka" :drama:

btw, ne bih se suviše oslanjao na "anonymous" opciju jer je i ja nekad koristim.
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371884#p2371884]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371876#p2371876]nsc napisao:[/url]sad videh i da se diskusija zahuktala i da sam spominjan u blogu
ko su vetrenjace?
ti spadaš u grupu pedera koji se bore protiv ovih što grožavaju "sve srpsko", ali te ipak treba spaliti na lomači (jerbo si derpe, of course). u istu grupu, prema mišljenju autora bloga, spadaju i barni, galateja, šejtan, hans (nega nema odavno?), sppedy i paris, uz tri tačke, jer ih očito ima još.
ne-ovako stoji...:

"Unutar te grupacije ima normalnih,doduse u malom broju,bla bla bla,takvih normalnih homoseksualaca.
Ima svaTko od nas medju bliskim poznanicima,medju nasim lekarima ili clanovima porodice.
Ima ih ali ne znamo za njih.Njih ne treba niko da dira."

malo svaTko,malo neko i tako... :odbij:

(hans je banovan-valjda...)
Korisnikov avatar
By Delete
O meni ni reci, kao da nisam najbolje godine svog zivota dala forumu. :rida:

Mozda Hlaef moze pomoci pri identifikovanju neznanog forumasa...samo treba da se priseti koga je drsko ispalila za kres, pa se taj iZfrustrirao i stvar resena. :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
ja bih odbanovao tasu da vidimo sta ona ima da kaze na optuzbe.

majkemi.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371768#p2371768]antonio napisao:[/url]nisu stvari crno bele
Ко си, бре, ти и зашто уопште помињеш моје име?
Од педера клеветуша ми је искрено мука и кења ми се...

На тај блог сам наишао више пута и премда сам хтео да се региструјем да бих се свађао са њиховим екстремистичким олошем то никада нисам урадио јер за то просто немам времена.
А теби бих саветовао да се манеш тог Клеопатра фазона и гледаш своја посла...
Притом уопште не знам да сам те икада видео на форуму а дајеш себи за право да причаш о другим корисницима изодећи закључке из њихових ставова.
Како не бих био опет банован суздржавам се од простачког језика за који сам дубоко убеђен да је једини мера за тебе.

За оне који и даље сумњају да сам ја "одавао информације" препоручио бих да превазиђу комплекс Илије Чворовића.
Моји ставови су само и искључиво резервисани за овај форум. Дакле, кад год браним геј популацију - од своје куће па до улице ја сам увек и за параду и подржавам све акције ГЛБТ популације просто зато што је то став већине. А своја мишљења износим искључиво унутар заједнице и не пада ми на памет да престанем....
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371761#p2371761]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371756#p2371756]antonio napisao:[/url] recimo brzi gonzales je obrazovac
Jeste da su nam politički stavovi miljama udaljeni, ali stvarno ne mislim da bi se on učlanio u Obraz, pa nije (toliko) lud.

ХАХАХАХАХАА...
До сада сам мислио да тврдиш да сам регистрован на оном блогу а ти сматраш да сам ја члан ОБРАЗ-а....
УУУУУууууу дееееечкоооо... :)

Ако си ти стварно полицајац или, не дај Боже, инспектор ја бих ти топло препоручио пензију или промену каријере у смеру хигијеничара! :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
slazem se da ne bi trebalo napadati ljude ovde tek tako i bez jasnih informacija. svi znamo da nije preterano tesko doci do toga ko je ovo uradio, tako da nema razloga za nagadjanje i vredjanje.

slika koja je stavljenja tamo je slika preuzeta odavde. sama sam je stavila na forum i niko me nije terao to da radim.

meni je drago sto su se ljudi stvarno zauzeli za mene. svi moguci inboksi su mi puni pisama i poruka podrske (ako nekog zanima, i od strane mog direktora i poslodavca). tako da, hvala vam na brizi.

meni ovo ne skodi preterano jer sam u vecoj meri autovana. neprijatne situacije i napadi s tim u vezi nisu nista novo. mogli bi da se intenziviraju ovim, ali i to ce da prodje. nisam ni ja sama na svetu (kao sto ste se i sami potrudili da mi pokazete postovima i porukama).

jedini koji bi mogli da imaju realne stete od ovoga je nekoliko dece sa kojima individualno radim ukoliko bi oni ili njihovi roditelji izgubili poverenje u mene ili moj autoritet. mada cisto sumnjam. bilo bi mi malo zao, ali to je sve.

sve ostalo se da lako resiti sudskim putem.

(brate, zvucim kao da se kandidujem na izborima!)
Korisnikov avatar
By Azdaja
neko je zasluzio postene batine...
By Ulix
^Speedy, nemoj da gubiš živce. :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!