Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
ima još jedna intrigantna ž. osoba na forumu sada :) tj. bila je prije 3 min. takođe radikalna.
Korisnikov avatar
By Stripi
meni oće. Žali se što su mu šugavi pederi prijavili blog.
Korisnikov avatar
By antonio
Sugavi pederi mi prijavili blog
a taman sam nekako sebe ubedio da ce, nekim cudom,
biti zreli za diskusiju sa nama

Naravno ja necu nikada odustati kao sto oni nikada
nece shvatiti da nas je mnogo koji brinemo o nasoj Srbiji
i da ce Srbija biti ociscena od pedera, lezbejki, trandzi, biseksualaca i ostale gamadi.

Najsmesnije je kako ih je lako navesti na pogresan trag
i dok oni ganjaju svoje nasih je nekoliko desetina uvek prisutno na tom forumu i svako radi istu stvar CISTIMO SRBIJU!

Inace u blogu je predstavljen forumas Gordan Duhacek (Popeye)
aktivista i vodeci u hrvatskom lobiju na forumu koji velica ndh i svaki zlocin protiv Srba i Srbije.
Zatim je predstavljena forumasica Katarina Hlaefdige. Uciteljica iz Rume kojoj je dozvoljen dodir sa nasom decom jer ne znaju koliko je bolesti u njoj a ko bude citao njene postove neka bude spreman na visok stepen odvratnosti i poremecenosti.
Sledeci je trebao biti predstavljen forumas velboy, bosanac koji zivi u Kanadi i odande pljuje sve sto je srpsko. Vredja nase zrtve na jako ruzan nacin kao i Popeye.
I trebao je da bude predstavljen forumas i moderator Stripi koji je takodjer zadojen ndh idejom.
Zatim je trebalo da predstavim one koje sam pomenuo u blogu a za koje ne znam sta da kazem;
ili ako smem da kazem da mi ih je ponekad malo zao ali ipak i oni su smece koje treba ocistiti.
Rec je o forumasima Sheytan, Hans, barni011, speedygonsales i jos nekolicina njima slicnih pedera i lezbejki koje kazu da veruju u naseg Boga i brane veru nasu svetu od ostale olosi.
Mene to zbunjuje ali ipak zauzimam stav da ih samo treba iskoristiti tj prljavi ves koji oni izvlace iz svojih a treba ih jednako na kraju tretirati kao ostale bolesnike.
Nadam se vasoj podrsci i angazovanju u poseti tom bolesnom forumu
pa da ih naucimo pameti i gde im je mesto.

Za krst casti
vas HaosIAntiHaos

p.s. pratim ih ceo dan otkad su mi ugasili blog
i pratim ih i ovog casa i svo vreme nisam ulogovan
a oni raglabaju da li sam bot ili lezbejka
ja sam anonymous i gledacu vas dok ne ocistimo nasu Srbiju
---
Korisnikov avatar
By Vel boy
meni kaze h406 not acceptable neshto tako

znachi, tasa se zali stormfrontovcima. pa, zalim taso jedino ako im dash one stvari, prihvatice te :lol:

tasa u mushkom rodu a ja saznadoh da sam bosanac :smeh:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371746#p2371746]Vel boy napisao:[/url]antonio, ne da link da se otvori

Sugavi pederi mi prijavili blog
a taman sam nekako sebe ubedio da ce, nekim cudom,
biti zreli za diskusiju sa nama

Naravno ja necu nikada odustati kao sto oni nikada
nece shvatiti da nas je mnogo koji brinemo o nasoj Srbiji
i da ce Srbija biti ociscena od pedera, lezbejki, trandzi, biseksualaca i ostale gamadi.

Najsmesnije je kako ih je lako navesti na pogresan trag
i dok oni ganjaju svoje nasih je nekoliko desetina uvek prisutno na tom forumu i svako radi istu stvar CISTIMO SRBIJU!

Inace u blogu je predstavljen forumas Gordan Duhacek (Popeye)
aktivista i vodeci u hrvatskom lobiju na forumu koji velica ndh i svaki zlocin protiv Srba i Srbije.
Zatim je predstavljena forumasica Katarina Hlaefdige. Uciteljica iz Rume kojoj je dozvoljen dodir sa nasom decom jer ne znaju koliko je bolesti u njoj a ko bude citao njene postove neka bude spreman na visok stepen odvratnosti i poremecenosti.
Sledeci je trebao biti predstavljen forumas velboy, bosanac koji zivi u Kanadi i odande pljuje sve sto je srpsko. Vredja nase zrtve na jako ruzan nacin kao i Popeye.
I trebao je da bude predstavljen forumas i moderator Stripi koji je takodjer zadojen ndh idejom.
Zatim je trebalo da predstavim one koje sam pomenuo u blogu a za koje ne znam sta da kazem;
ili ako smem da kazem da mi ih je ponekad malo zao ali ipak i oni su smece koje treba ocistiti.
Rec je o forumasima Sheytan, Hans, barni011, speedygonsales i jos nekolicina njima slicnih pedera i lezbejki koje kazu da veruju u naseg Boga i brane veru nasu svetu od ostale olosi.
Mene to zbunjuje ali ipak zauzimam stav da ih samo treba iskoristiti tj prljavi ves koji oni izvlace iz svojih a treba ih jednako na kraju tretirati kao ostale bolesnike.
Nadam se vasoj podrsci i angazovanju u poseti tom bolesnom forumu
pa da ih naucimo pameti i gde im je mesto.

Za krst casti
vas HaosIAntiHaos
Korisnikov avatar
By Stripi
pretekao si me :-)
Bilo kako bilo, uskoro bih i ja imao premijeru! :happy::bounce:
Simpatičan mi je ovaj preokret pred kraj gdje spominje barnija i Shekya. Baš - baš onako pravo simpatičan mi je taj dio.

U svakom slučaju, kolegama sa stormfornta želim poručiti -
DOK JE SRBA BIT ĆE I PEDERA.

također, želim poručiti i hrvatskim nacošima-

DOK JE RVATA BIT ĆE I PEDERA.

Deal with it.
Korisnikov avatar
By antonio
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371750#p2371750]Vel boy napisao:[/url]meni kaze h406 not acceptable neshto tako

znachi, tasa se zali stormfrontovcima. pa, zalim taso jedino ako im dash one stvari, prihvatice te :lol:

ja ne znam da li je konkretno autor bloga tasa ili nije, ali znam da je forum prepun kamufliranih nacista / kvazipatriotskih homoseksualaca, koji kradu slike iz teme za slike. bio sam u pravu kad sam rekao da doticne treba banovati. recimo brzi gonzales je obrazovac
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371756#p2371756]antonio napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371750#p2371750]Vel boy napisao:[/url]meni kaze h406 not acceptable neshto tako

ja ne znam da li je konkretno autor bloga tasa ili nije, ali znam da je forum prepun kamufliranih nacista / kvazipatriotskih homoseksualaca, koji kradu slike iz teme za slike. bio sam u pravu kad sam rekao da doticne treba banovati. recimo brzi gonzales je obrazovac

drugo, na forumu su prisutne i agenture BIA-e :smokin:

yep, svega toga sam se ja bio pribojavao da moze vrlo lako biti tako i govorio da se neshto ako ikako moze preduzme u pravcu efektnog pooshtravanja pristupu i nadzoru foruma, ali.... slabo ko slusha....
Korisnikov avatar
By Stripi
a kako, konkretno, nadzirati thread "moja fotka"? Ako si regan, imaš pristup.
I to je to.
Osim toga, već i ptice na grani znaju da svoje slike kače dobrovoljno.
Kao i sve svoje privatne informacije.
Ne štanca ih ovdje niko drugi osim nas.
Korisnikov avatar
By antonio
veruj mi da jeste. on je jedan od kamufliranih
Korisnikov avatar
By Vel boy
call me paranoid, ali ja se slazem s antoniom. kamo srece da smo/ste vishe paranoidni tj. oprezni u gej zajednici prema onima koji zasluzuju da imamo/te nepoverenje u njih.
Korisnikov avatar
By Vel boy
@ Ulix, ja stvarno nisam spreman za shokantne twists and turns, ne na ovaj ovako stresan dan.... ANYMORE :uplasen: nooooooooooooooooooooo....... no waaay, :screeeching: .... :drama:
Korisnikov avatar
By deran
hvala za prinnt...

pretpostavljam da ste javili popaju,no,opet-javite mu znam da ga boli kurac i slično,ali red je da zna... ^^

ja sam se registrovao na zagreb pride,al mi ne da da pošaljem privatnu poruku...
Korisnikov avatar
By V25
Ovo je neko ko očigledno najviše pikira na Hlaefdige. Izneo je Popeye-ove detalje, koji nisu nešto o čemu dotični nije diskutovao. Preko ostalih forumaša se uz obilje fake informacija "preletelo", ali je posebna pažnja usmerena
ka njoj. Kako mi je ona višegodišnja drugarica, imam potrebu da je zaštitim, kao i većina vas-nadam se. Moramo da saznamo ko je ovo, jer stvar uopšte nije naivna.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!