Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Barni je sektas, uklapa se. Zaboravio sam sta je bloger rekao za H. tacnije nisam ni procitao. Ali kako se okomio na P. meni lici na Sejtana.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
pa i ja kao vernik zateknem svakakve linkove i cidesa, ali je ovo pitanje zaista na mestu.

Iskreno se nadam da ni u jednoj situaciji nisam nametala ljudima svoju verujucu komponentu, iako mi je ona vrlo svojstvena i vazna. Verujem u Jednog Gospoda i Njegov drugi dolazak. I sve to, je li.

I jos jedno zelim da napisem:
barnijevi postovi mogu se uciniti s pravom preteranim u kontekstu zbivanja na opvom forumu. Ipak, nemojte biti pokolebani u tome da su oni zaista low-profile u odnosu na razmisljanja i procenjivanja dobrog dela Internetom zaludjenih (oksimoron?) radikalnijih hriscana.

Stoga bi trebalo blaze da postupate prema tekstu Biblije, jer je tekst zaista low prosile u odnosu na interpretacije teksta koje mozete zateci.
Hvala na paznji.

P.S.@Herald: Barni je zilotista.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
poznaje li neko forumasa pod nickom antonio?

just asking...
Korisnikov avatar
By V25
May I ask, who the fuck Taša is?
Korisnikov avatar
By bas bleu
da li mogu i ja da dobijem taj printskrin, pls?
Korisnikov avatar
By V25
I ja bih, ako neko želi, neka mi šibne na pm:)
Korisnikov avatar
By Sunce
Nisam uspeo da pogledam blogove, samo nekakav nacionalisticki forum.

Najezio sam se kad sam video nekakvu kartu Srbije iz ko zna kog veka itd. Strasno.

Cime se bave ljudi. Umesto da se jebu, kace neke slike i masu zastavama.

I meni posaljite da citam gluposti. :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Herald
Nemojte da saljete printskrinove, samo usmeno prenosite informacije!
Korisnikov avatar
By V25
Ja barem priznajem da domaću, pa generalno-regionalnu, istoriju ne poznajem dobro. Možda je i sramota koliko NE ZNAM, ali u poređenju sa troprstaškim patriotama, mogu da je predajem i u višim razredima srednje. Jezivo je koliko je taj lažni nacionalizam kod nas uzeo maha, a koliko su ti isti ljudi koji ga zagovaraju nepismeni i neobrazovani, po pitanju svog jezika i svoje zemlje (istorije, geografije itd.).
Korisnikov avatar
By bas bleu
jebote.

btw, to je tasa. to je ista ona osoba koja je popeya vec prozivala na stormfrontu.
a ovo za hlef stvarno zasluzuje veeeelike batine.
Korisnikov avatar
By V25
Jebo vas ovaj što je na današnji dan razapet, ko je ta persona? Gdeživi i kako doći do nje?
Korisnikov avatar
By IriS
ljudi, ja razumem da je većina vas besno, sa razlogom, ali ako nije problem da se ostavite prozivanja barnija.

dečko možda jeste iritantan trol, ali ne morate da vređati i dovoditi u vezu sa ovim stvarima.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Daaaaa, vanredno nepismen blog. TasO, nadam se da citas sve ovo, sweety :sweet: . Jos malo pa neces moci. ;)

P.S. I kako to da ja ne spadam u pozitivne+ forumase?! Pa pravoslavka sam, i nacionalistkinja, i sveslovenka (doduse ne od skora), ali uklapam se u modul raskovnika, cudotvorne biljke. Galateja moze, a ja ne, pa not fair! :(
Korisnikov avatar
By Vel boy
@IriS, da, i ja sam mislio tj. Boga molio da nije/ne bude barni011, ali dok nisam prochitao printscreen nije mi bio iskljuchen iz mogucnosti.... sad vidim da izgleda da je tasa...

@OtL, preslaba si :njanja: , kaze tj. misli tasa :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jednog dana cu se u belom sakou ljubiti sa Popajem. Ima to da svane na tom blogu!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ma to je zbog mog engleskog,

pismenijeg no sto je njen srpski.

Sestru joj pomazim dole!
Korisnikov avatar
By V25
hahahahaha

Nije nestao profil, nego me je "otpratio". :lol: osoba, dakle, prati događanja na forumu. Ko god da je-eto nam autora bloga.
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa ja sam prilicno sigurna da jeste ona. jel, te sve analize teksta i stila (and lack thereof)...
Korisnikov avatar
By V25
Da, i ja konstatovah da je obrisala. Da ubijemo kučku, a?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!