Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
bravo ljudi :klap:

elem, to ne znači da nećemo naći ko je pisao :trep:
Korisnikov avatar
By Dominion
potvrdjujem

Le blog a été supprimé

Nous sommes désolés, le blog à l’adresse pederskiproblem.blogspot.com a été supprimé. Cette adresse n’est pas disponible pour de nouveaux blogs.

Pensiez-vous voir votre blog ici ? Consultez l'article Mon blog n'apparaît pas sur le Web, où puis-je le trouver ? dans l'aide de Blogger.
By Kragi
antonio ima print screen pa ... :smeh:
Korisnikov avatar
By Berserker
Oću i ja EXIBIT A

Btw, ovo je mnogo odvratno... Voleo bih da se ozvaniči ko je to uradio...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hvala vam sto ste se angazovali.

ja stvarno ne znam ko je to, niti naslucujem. stvarno ste ispali drugari, majkemi!

mislim da je iris u pravu - nemamo dokaze ni za sta, pa 'ajd da ne napadamo ljude dok ne saznamo nesto.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371601#p2371601]Dominion napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371598#p2371598]Sixto napisao:[/url]Uh sva si mi bitna s tim provansalskim naglaskom! :P
teraj se u kurac, znash i sama da google sam podeshava jebene regione sto me izludjuje. moram svaki put da kucam http://www.google.com/search?q=" target="_blank%s ili /ncr

sta sam ti ja, kurcozderacica renoirka? :awesome: :P

zavisi od toga koliko balavis dok........ :)

on topic: drago mi je da ovako (relativno brzo) uklanjaju prijavljeni sadrzaj
Korisnikov avatar
By V25
Saznah da me ta persona već jedno dva meseca prati na twitteru, kakav sam, verovatno me ima i na feju. Ode blog, ali kažem vam, sutra ćemo zateći novi. Ko pouzdano sazna ko je u pitanju, voleo bih da mi javi putem poruke.
Korisnikov avatar
By bern
pa kako da znamo? ja sam pretraživao ključne riječi iz teksta, ali nisam otkrio ništa značajno.

inače me je izenadila jedna stvar: osoba je iz rukava izdeklamovala "tabore" kako ih ta osoba vidi. pretpostavljam da je čitala ili pisala na temama na kojima se pojavljuju svi korisnici iz "tabora".
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371620#p2371620]Mali-Princ19 napisao:[/url]Izgleda da sam zakasnio da procitam blog.
Kakvi su to nastavci koji se spominju_

i ja. nisam josh bio navratio danas u Kafic, sad jesam, chitam temu i vec chujem da je blog skinut.

@ za one koji pominju istochnohercegovachki dijalekat zbog "takodjer", nije to istochnohercegovachki, u istochnohercegovachkom je "takodje", u zapadnohercegovachkom je "takodjer", no, tasa je i sama bila, ako se ne varam, rekla da je poreklom iz Hrvatske. sve navodi da je luda tasa.

p.s. antonio, mogu li i ja print tog ludjakluka na U2U? :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ovo nije blog nekog ko je juce dosao na forum
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
pri tom, po cenu da ja zvucim psihoticno - Ellenin i tasin IP se poklapaju, a jasno je da bi takva osoba zelela da vidi reakcije na forumu...
Korisnikov avatar
By Vel boy
mene to zbunjuje, pravo da kazem, shto neko reche da se tasin i Ellenin IP poklapaju. to mi je nekako neobjashnjivo jer ipak i dalje nekako mislim da Ellen nije tasa, sem ako to nije tasin alter ego (u sukobu s njom u glavi :smeh: ).
neki rs krajinski Psycho :lol:
Korisnikov avatar
By V25
Ja mislim da je ta jekavica namerno umetnuta da, što bi narod rekao, "zavara trag"!!!!
Korisnikov avatar
By V25
Sad se nešto setih, kako se zvao onaj što je pisao za Kurir-Saša Segedinski? Ili tako nešto...
Korisnikov avatar
By V25
Forumaški Cluedo!!!!!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne verujem da bi barni bio sposoban da pocini toliki greh.............zar ne, barni? Dozivljavas li i ti ovo kao greh?
Verujem da cemo sacekati odgovor na ovo pianje s obzirom na to da je barni uzeo odmor za uskrsnje praznike.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!