Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dominion
prema poslednjim informacijama, run-time ce da bude 119min, + postoji druga verzija sa extra 17min. da li ce to biti extras na dvd/blu-ray-u ili ce da bude deo director's cut-a tek treba da se vidi :yay:
Korisnikov avatar
By V25
Ok, Dominione, sada ću zvanično umreti!!!! Svi ovi spoileri nateraju čoveka da prečešlja director's cut verzije over and over again!!! Još 56 dana. Ili, ako budemo u skladu sa većinom evropskih zemalja, 49 dana.
Korisnikov avatar
By Dominion
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371455#p2371455]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Ok, Dominione, sada ću zvanično umreti!!!! Svi ovi spoileri nateraju čoveka da prečešlja director's cut verzije over and over again!!! Još 56 dana. Ili, ako budemo u skladu sa većinom evropskih zemalja, 49 dana.
:hug: ja i muz definitivno uzimamo vishe karata i cim se zavrshi jedna projekcija, pravac na ulaz bioskopa na drugu...trecu i tako dok ne ocoravimo :hyper:

@ constantine, rado ali ja uskoro dolazim sa srbiju, bicu tu nedelju dve i vracam se nazad za fr pre premijere u srbiji...

ps. ovde je premijera 30tog maja - da li da ista prenosim ovde kad izadjem iz bioskopa ili da stavim u post samo :up: / :down: ? :shmi:
By Sixto
Za prometeja imas vremena, a blu rej gospodara da mi doneses nema! U raspala nakazo!
Korisnikov avatar
By Dominion
surely with my (fazoniranom) beard you meant 'count' :awesome: ...and don't call me shirley

@ deran, yup, srbija je 7 jun a francuska je 30 maj :hyper: opet se kezim sam sebi od pomisli na film :dance: :lood:
Korisnikov avatar
By V25
Volim kad Scott poriče da je prequel "Aliena". Od čega strahuje? Mislim, znam od čega. Ako dobije R rating, neće zaraditi 200 miliona u USA, kako on i FOX očekuju, ali avaj. Ja ovog puta očekujem, kako da kažem, fino upakovanu "komercijalnu umetnost" i povratak u najzanimljiviju galaksiju u istoriji kinematografije, po meni.
Korisnikov avatar
By Misfit
koliko se ja sećam, 'prometej' je prvobitno bio zamišljen kao 'alien' prequel, ali je u jednom trenutku odlučeno da se odustane od ovoga, pošto je priča počela da se sve više razvija i poprima sopstveni život. iako naravno i dalje (labavo) ostaje u tom univerzumu.

mislim da bi im povezivanje sa 'alien' franšizom više pomoglo nego odmoglo.

takođe, poznato je da skot kuburi sa foxom oko rejtinga, jer on je taj koji traži R, a ovi oće PG-13. nadam se da će biti R, premda znam da i ako ne bude - izbaciće tu R verziju kad-tad.
Korisnikov avatar
By Dominion
yup, zamisljeno kao prequel ali je prica otishla u totalno drugom pravcu.
Scott has previously mentioned that Alien fans will notice “strands” of Alien DNA within the film, a statement he's now expanded on.

"I mean, you could actually say, and there's a quote I did, a pretty good quote: By the end of the third act you start to realize there's a DNA of the very first alien, but none of the subsequent aliens.

"To tell you what that is is a pity, and I'm not going to tell you, because it's actually pretty good, pretty organic to the process and to the original. But we go back, we don't go forward."
ruku na srce malo je glupavo negirati termin 'prequel' ali sa druge strane verovatno 'oce da se distancira od nekih drugih alien 'sequela' pogotovo one nakaze od filmova avp1 i avp2 koje ni pas s maslom...

+ sto puta je naglasheno da nece biti nigde facehugger-a, chestburster-a, alien-a (xeno) i sto se prica realno bavi space jockey rasom....tj valjda, k'o zna sta ce jos naci na toj planeti :giggle:

tako da sam :puzzle: sa tim celim jeste/nije prequel.

a za rejting, prica se da ce za ameriku biti verzija od 119min (verovatno pg-13) a za evropu i ostatak sveta verzija u koju su ukljuceni 17 minuta koje fale u americkoj verziji tj 'R'.

sa jedne strane voleo bih da svi vide taj film na isti nacin kao i prvi '79 alien - hardkor sci-fi horor triler gde ljudi masovn beze iz bio skopa vec kod facehugger scene a kod chestburster povracaju (courtesy of alien bonus dvd :shmi: ) a opet, voleo bih da film vidi sto vishe ljudi i da bude boxoffice uspeh, jer su i scott, ekipa i film zasluzili + to ce dati josh vishe prostora za manevrisanje (ako je to ikako moguce posle citave njegove karijere i svih uspeha - u alienu se uvek borio sa fox-om oko budzeta i zamalo da izbace 'derelict' i 'space jockey' scenu) kad je u pitanju prometheus 2 :klap:
Korisnikov avatar
By Dominion
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372969#p2372969]constantine napisao:[/url]domin jel avatar isto iz Prometheus?
ne zna se :shmi: hocu reci, giger je napravio skulpturu. trazi na google-u 'hr giger biomechanoid 2002' pa ce da ti izbaci fotke raznih rezolucija i poza.

@sixtella, ti debela idi pozderi bananu da ne lipsesh od gladi i dijete :njanjanja: besides, nema glupih pitanja, popizdim na 'matter of fact' izjave a nema se argumenata. tako da je constantine-ovo pitanje sasvim ok i na mestu :D
Korisnikov avatar
By V25
Pa ovako - sa 250 miliona $ budžeta, Ridley sigurno ne želi R rating. Fox bi ga ubio kada bi im priredio još jedan fijasko a la "Kingdom of Heaven" ili još gore "A Good Year". Warneru je zbog "Robina Hooda" već na listi za odstrel. Mada, volim ja njega.

Eh sada, da se samo on pita, on bi pustio R rated verziju, i ja bih to najviše voleo na svetu. Ali Fox hoće letnji blockbuster koji će voleti i publika i kritika. To će i dobiti, u vidu jedne "omekšane" PG-13 verzije. U tom slučaju, ja računam na nekih 150 miliona $ u USA.

No, da se manem toga. Film je 100% prequel, to je i više nego jasno. Pa i glumci su krenuli da se ispaljuju, uključujući Charlize i Noomi. A i po traileru je to tako evidentno.

I ja mislim da bi mu koristilo da ovo ozvaniči kao prequel "Aliena", jer mu je to pored "Blade Runnera" ionako najbolji film u karijeri. I svi oni do čijeg mišljenja mi je stalo smatraju isto. Da ne govorim o kritičarima.

U svakom slučaju, trailer je uzburkao strasti svuda. Viral kampanja nailazi na super odziv. Svi su se zalepili za poster, koji je vidim izmamio zaslužene "uzdahe". I da, ona muzika iz, prvo teasera, a potom trailera. Savršenstvo!

More, Ridley, šta god da si snimio, čekam kao ozeb'o sunce! Još Cameron da uzme i snimi nastavak, pa to bi bila milina!
Korisnikov avatar
By V25
Fotka 4 je Giger aaaaaall the way!!!
By Sixto
Jebo vas SF film kad vam taj dzip, transporter, terensko vozilo, stalivec, ima BRISACE na sofersajbni! :lol:
Korisnikov avatar
By Misfit
viktore, iako bi im zapravo koristilo da ga tako predstave, meni se čini da ima smisla što nisu hteli eksplicitno da ga povežu kao prequel. ne toliko zbog rejtinga, koliko zbog toga što ih je sam kreativni proces odveo dalje od 'aliena' - a lepljenje etikete prequel bi samo zbunilo gledaoce i njihova očekivanja, budući da je 'prometej' dosta šireg (hm, epskog) opsega od donekle klaustrofobičnog 'aliena'.

muzika je odlična. sviđa mi se što su pokupili zvuk iz 'aliena'.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!