Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By scout_finch
svake godine dobijem po neki sporski rekvizit i to obicno sporta kojim se nikad nisam bavila niti planiram. i uvek se iznenadim.naravno uvek od iste osobe.:)
Korisnikov avatar
By Azdaja
kontrabas - zelela sam ga i eto dobih ga od drage...

antiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitalenat sam za sviranje, ali se trudim :tornado:
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Ja bih zelela da napravim off topic i da se beskrajno i od srca zahvalim jednoj osobi koja je najlepsim darovima - iskrenim pogledima, neznim dodirima i prelepim osmesima ucinila da se osecam posebno, jedinstveno i nezamenjivo (iako mozda to i nisam)...poklonila mi je mnogo toga, neizmerno mnogo toga, i sve to ima svoju ogromnu vrednost, ali samo ona, licno ta osoba je bila najlepsi poklon.... ikada!
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
P.S. Naucite da dajete...mnogo da dajete, i verujte jednom cete mnogo i dobiti.
Korisnikov avatar
By sapa09
-Knjiga koju mnogo volim i koja mi zaista znaci od drugarice.
-Maska iz Venecije od brata.
-Deo opreme za streljastvo od roditelja.
-Lance od najboljeg druga.
Korisnikov avatar
By Myself
Bas sam se napregla da se setim i setila sam se! :tapse:
Sms na pretprosli Bozic.
Sada kada se setim, mojoj radosti nije bilo kraja.
Koliko sam ja u stvari (bila) smesna. :)

Malo mi (je) za sricu triba(lo)... :D
Korisnikov avatar
By sapa09
Jos jedan dodatak...
Dobila sam danas (zakasneli) poklon za rodjendan, lepsi od svih ovih gore nabrojanih.. :sweet:
Korisnikov avatar
By mikeli
"zip" upaljac, pre 2 god, od bivseg (koji je njemu bio draga uspomena) !!! Neki iz mog okruzenja su ga hteli dobro platiti, al poklon je poklon pa i od bivseg...
Korisnikov avatar
By Srklet
mp3 player, kojeg sam dobio 2006. i koristim još uvijek. volim praktične stvari, ne volim poklone koji su izrađeni s ljubavlju, nekakve jeftine fore i slično. volim i pažnju, lijepo napravljen izraz iste je prelijep poklon.
manje-više sam razočaran poklonima koje dobijem, al uvijek složim oduševljenu facu i tvrdim da su divni. :pinknaocari:
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2366734#p2366734]Popeye napisao:[/url]mp3 player, kojeg sam dobio 2006. i koristim još uvijek. volim praktične stvari, ne volim poklone koji su izrađeni s ljubavlju, nekakve jeftine fore i slično. volim i pažnju, lijepo napravljen izraz iste je prelijep poklon.
manje-više sam razočaran poklonima koje dobijem, al uvijek složim oduševljenu facu i tvrdim da su divni. :pinknaocari:
:lol:

Blago tebi kad možeš da složiš takvu facu. To bi mi pomoglo kad su u pitanju pokloni koje znam dobiti od mame i od određenih lEvih smetala. Nema šanse da potrefe, ni u naznakama. Strahota. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Jedan zeleni meda, sa iskrivljenim šavovima... Mislim da vredi oko 100 dinđži... ali nema cenu :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
poverenje koje mi pruza najbolja drugarica

od materijalnih stvari stvarno ne bih mogla nista posebno da izdvojim.. svaki poklon koji cuvam vise od mesec dana mi je bitan
Korisnikov avatar
By Azdaja
poslednji najdrazi...:)))

Slika

kako ih ne voleti? :D :love:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ima ih više.

Poslednji i najdraži, uz još neke, od dećka :sweet:

Slika
Korisnikov avatar
By acid drop
hahaha

jao, ja sam imala tigrove šape... :love:

poderaše se... :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!