Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369446#p2369446]constantine napisao:[/url]
veeelika glupost, a?
Ahaaa... na nivou studentskog vilma, ali studenata amatera.. mada sam i među takvima gledao bolje...
još me i razočaralo što nije ostao onako ružan.. bio mi je mnogo lepši.. a?.. kako god.. mmm da, pa to je jedan od onih "kako-god" filmova - pustiš pred spavanje, pa ti i nije žao ako na pola zaspiš... ^^ waste of time, other way..
Korisnikov avatar
By TauCeti
Transformersi.

Dva sata mog života koje niko ne može da mi vrati...
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Gledljivo, ali šta znam... Julianne Moore i Ed Harris su odlični, no šta je autor hteo reći? Imam sličan osećaj kao nakon što sam pogledao "The Iron Lady". Da li je Sarah Palin predstavljena kao obična žena, heroj, uništitelj McCainove kampanje, glupača, gubitnik? Sve?

5/10 (ali samo zbog glumačke postave)
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Malo Bertolucci, malo Lynch, prikazano iz neke "hladne" britanske vizure, film ima dosta zanimljivih priča koje otvara, ali čini mi se bezuspešno uobličava tj. zatvara. Meni je Carey Mulligan mnogo zanimljivije odigrala svoju ulogu od Michaela Fassbendera koji pobra sve žive i nežive nagrade i reči hvale. Dobar je, ali izgleda da je i njegov kurac koji je sevao duž celog filma odigrao zapaženu ulogu. Šta znam, sve u svemu, nije loš, ali nije ni toliko dobar. Malo sise, malo kurčevi i pičke, malo sirovog seksa, a meni ostaše u sećanju dve scene - kada Carey peva "New York, New York" i brat-sestra dijalog na kauču.

6/10
Korisnikov avatar
By istok
^
Meni se film dopao. Volim "spore" filmove.
Fassbender je super izneo ulogu, a imao je sta da pokaze u frontal nude scenes :D
Carey lik je uzasno iritantan, i ako im je to bila namera onda je odlicno odglumila. I da, te 2 scene i jesu jedine pamtljive u celom filmu.
Ja bih mu kao potpuni laik dao 8/10.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Bergman
DIVLJE JAGODE

Ne znam, navikla sam da mu filmovi budu suptilniji
Korisnikov avatar
By Waldorf
New Year's Eve...
Daleko mi je manje iritantan nego onja Valentines Day od pre godinu dana. Limunadisanje limunade radi. Tra-la-la..
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ok .. pocela sam da gledam Fausta iz 1926 i tako je jebeno jezivo odradjeno da sam nakon 10 minuta morala da pijem secer i vodu :uplasen:

ali ne odustajem :lol: gledacu ga ovih dana, ali u drustvu nekoga, sama definitivno ne :uplasen:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
THE HELP je odlican!

Juce se gledalo 'the rules of attraction'', kako bi se anmerno zakoracilo u besmisao

-50/ 10
ali je ipak uspeo da sjebe dve poprilicno ravnodusne osobe.
Korisnikov avatar
By V25
Jedan od gorih Burtonovih filmova. Cheap sentiment.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ja sam uzivala, jer se poigrava strukturom bajke na jedan ipak neuobicajen nacin.
a Bartona zapravo nikad nisam volela, i pitam se da li je moguce da je ovoliko precenjen.
Korisnikov avatar
By V25
Da, jako je precenjen. Jedino što je napravio a da je zaista odličan film je "Corpse Bride". Sve ostalo možeš podeliti u kategorije: olidno, zabavno i loše.
  • 1
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!