Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Gori su...

Coldplay
8
21%
Maroon 5
14
37%
Jednako su odvratni, ne mogu se odlučiti
7
18%
Super su, ti si grozan i bezosjećajan
9
24%
By Ulix
Ne smeta mi ni Coldplay ni Maroon 5, samo su mi dosadni.
By Ismena
http://www.southparkstudios.com/full-ep ... hippie-die" target="_blank

mrtva trka, i jedni i drugi imaju glas kao kastrati.

mada, marun mi trenutno više ide na žulj jer čujem ovu muvz lajk džeger pesmu na svakih dvadeset metara. čini mi se da koldplej ni u onim najiritantnijim(najpopularnijim) danima nisu puštali toliko.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne podnosim Coldplay, njanjav mi je vokal... a Maroon 5 mi je vrckav, prijaju mi neke njihove pesme.
Korisnikov avatar
By svejedno
nikad cuo...mislim, jesam za bendove, al nikad cuo njihove stvari. ne gledam televiziju.

stoga ne merem glasam.
Jebes bendove koji prave muziku po principu "sta bi masa najlakse mogla da popusi". U osnovi roka je opiranje populizmu cemu su i jedni i drugi jako skloni. Ali ja i pored toga ne mogu da mrzim Coldplay. :D Mnogo se vise stidim npr. posedovanja jednog albuma Nickelback-a (ok 2 :giggle: ) i neke Bon Jovi kompilacije nego gotivljenja Coldplay -a. :waldorf:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368349#p2368349]Popeye napisao:[/url]evo vec se dvadeset minuta mucim sam sa sobom, ali ne mogu odluciti.

coldplay su grozni jer su navodno oh so deep i puni znacenja, stalno te na najjeftiniji nacin tjeraju da osjecas jeftine pizdarije, tekstovi pjesama su im pretenciozno govno. da ne spominjem da su karijeru izgradili na principu readiohead za retardirane i kenjkave, pa gdje kod thoma yorkea doista osjetis weltschmerz, dramu i bijes, kod chrisa martina osjetis sladunjav pokusaj svega toga.

maroon 5 su mi u biti jako slicno coldplayu, iako je ambalaza potpuno drukcija. isprazne, glupave pjesme, s pjevacem koji je nepodnosljivi pozer. bon jovi su za njih nedostizna autenticnost, jebote. muzicki su srednjostrujaski proljev, neinovativni i repetitivni, s dosadnom produkcijom i melodijama, koji se poput uholaže uvlače u uho.

i sta je sad gore - art rock mejnstrim pozeri ili soft rock mejnstrim pozeri? kako uopce osjecati ista uz slusanje njihovih pjesama a da te ne bude sramota sto popustas pred kičastom manipulacijom? :hmm:

evo i prigodna pjesma ^^

E al od reci do reci ko da sam ja rekla, kevemi :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
coldplay su gori
zasto?

zato sto je kod marOOna prilicno jasno sta se nudi i sta se dobija; jeftina zabava uz koju moze lepo da se vrcka guzom, dok su coldplay vise pretenciozni i "umetnicki" precenjeni. Sto kaze popaj; laka zamena za radiohead koji su mnogi ( isto tako pretenciozni kvazi-intelektualni studenti, recimo) prestali da slusaju jer vise nisu dovoljno komecijalni ili su prosto postali previse "teski" za varenje.

najgora pesma od coldplay mi je definitivno "Christmas Lights"
vratili su "coolness" X-mess-u onima koji ga tajno nikad nisu ni napustali ili ga nisu napustali pod nekim izgovorom neizbeznih komformistickih porodicnih okupljanja, cineci time uslugu celoj podgrejanoj konzervatistickoj ideologiji zapada i celoj X mess industriji, a da, zapravo, nista nije drugacije od christmass albuma dzasdtina bibera ili maraje keri.

barem se za dzastina i maraju zna da su ljigavi, to cak i oni znaju, dok su ovi podmukli kuckini sinovi; satro nam prodaju "alternativu", ali su zapravo same old shit samo "novootriveno".

ovom pesmom su postigli to da se studenti koji idu za bozic kod roditelja osecaju lagodnije u vezi cele smaracine kao da je biti konzervativan, satro the next best thing medju kvazi- intelektualcima, a zapravo je razlog to sto im je tako lepo i komotno u njihovom porodicnom mehuru kao nekad kad su bili deca...

eto, sad sam se iznervirao :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
... ili jednostavno da citiram fanove - debile sto komentarisu ispod videa:

"the only christmas song that can be listened to at all times of the year!!"

"Hey even Its not Christmas! I feel Christmas ALLDAY!! :)))
( I LOVE GOD ) ."

"this band makes me happy"

"Free replays for everybody!! 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00 0:00"

...

:jankovicka:
Korisnikov avatar
By deran
a ja želim da pozdravim korisnika banana-u,koji je momentalno na vezi... :lol:
Korisnikov avatar
By Katengl
Slusao sam nesto Coldplay-a u periodima zaljubljenosti u srednjoj (mislim da to govori sve :D), sad pustim poneku pesmu cisto iz nostalgije dvaput godisnje. A nikad ih nisam dozivljavao kao alternativu ili dubokoumne, zapravo su prilicno ograniceni. Imaju par pesama koje zvuce interesantno i to je to.

A Maroon 5 – kako vreme prolazi sve gori i gori i gori i gori. Jedino sto mi se svidja od njih je Sunday Morning, ali i to su uspeli da sjebu onim sinkopama u bridge-u (ne znam koji im je kurac s tim, svaka pesma koju sam cuo im ima to).
coldplay su grozni jer su navodno oh so deep i puni znacenja, stalno te na najjeftiniji nacin tjeraju da osjecas jeftine pizdarije, tekstovi pjesama su im pretenciozno govno. da ne spominjem da su karijeru izgradili na principu readiohead za retardirane i kenjkave, pa gdje kod thoma yorkea doista osjetis weltschmerz, dramu i bijes, kod chrisa martina osjetis sladunjav pokusaj svega toga.
Coldplay poredis sa radiohead?? Jesi li ti zdrav???
Prvo Radiohead je stariji od coldplay,drugoi oni ne spadaju u mejnstrim muziku ma kako god tebi to izgledalo ne spadaju,poslusaj sve njihove albume pa ces i sam uvideti.A ni ne slusam ni coldplay ni maroon five,te ne mogu da tvrdim sta mi je gore,jer na svetu imas doooosta muzickih bendova koje mozes odaberes da slusas zato sto ti se svidjaju.Ja ne slusam muziku koja se meni ne svidja. A sto se tice teme,reci mi koliko si ti kompententan za muziku? Jel ti imas neki poznati mejnstrim bend koji je bolji od coldplay ili od maroon 5? Ako imas da li bi podelio neku vasu poznatu pesmu sa mnom? Zeleo bih da cujem
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576314#p2576314]Srklet napisao:[/url]http://www.vecernji.hr/scena/adam-levin ... nak-617798

Adam Levine prozvao Gagu: Recikliranje te ne čini umjetnicom

e neka joj je reko! :krezavi:
Bila je ta vijest na daily mailu. Vidio sam jedan komentar kako je netko napisao da kako si on to dopušta, nije sad da on može to komentirati kao imalo bi smisla da recimo Coldplay nju kritizira. :lol: Pa se sada sjetih ove teme.
Katengl napisao:Imaju par pesama koje zvuce interesantno i to je to.
Čak par? :lol: Meni je Yellow ok. i to bi bilo to. :D

Uglavnom prvi post potpis >
str00ja napisao:Ne hejtujem ih nešto konkretno, ali izrazito su mi nejasne njihove megapopularnosti i duhovni orgazmi masovnih publika njihovih. Mislim na oba benda, jelte; prilično su mi prosečni, uzevši sve u obzir.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ne mogu da verujem da je neko u isti koš stavio coldplay i maroon :nono:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!