Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
^ Jbga deni, nemam gde da proverim...
Kako mi je ona objasnila, prvo je drzao Puder, pa kada su mu valjda sina ubili.. ili tako nesto, preuzeo je Misha..
Ja se secam dok je Misha drzao, to je bilo '97. '98. i tada se przio techno.
To znam sigurno, e sad.. da li je Lajavi pre toga, nemam pojma.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa dobro, mila, nije to mnogo ni važno sad...
Ja sam prilično siguran da je držao Kontrast krajem 90-ih, jer sam u to vreme radio sa njegovom suprugom u istoj firmi, pa je priča oko tog biznisa bila aktuelna u brojnim kuloarskim kružocima.
:trach:
Korisnikov avatar
By Blady
Ma da..
Ako ti tako kazes, mozda je i tako.. Ja se secam Mishe, e sada..
Znas i sam, da je tu svako sa svakim povezan ;)

U svakom slucaju poslednji vlasnici su cini mi se bili neki crnogorci :hmm:
Korisnikov avatar
By Misfit
lajavi, (crna) misa i puder :sweet:

edit: aha, sad tek vidim. miša. :senilko:
By Sixto
Nije mi jasno to tugovanje za ljudima koje ne poznajes jer je zaboga zvucna smrt propracena medijski, a svaki dan pune novine citulja ljudi koje je neko ubio na spavanju ili drkno kolima...
Korisnikov avatar
By *deni*
A šta ćeš, gazda Sixto... Ljudi se okupili oko ove upečatljive tragedije, pa plaču - svako zbog neke svoje muke u principu. Jedan plače što mu banka pleni kuću, drugi što mu se žena švaleriše, treći što mu se ćerka drogira... Ali neka...
Neka narod olakša dušu, tek ga čekaju muke i stradanja....
:pop:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne vidi mi se cela slika, a kad bi je smanjila ne se nista procitalo..

ako kliknete na nju, videcete sa strane sto je jedan decko prokomentarisao

"У Новом Саду погинуло ШЕСТ младих особа, Београд ћути...А када је погинуо ЈЕДАН странац (Брис Татон) цео Београд се дигао и палио свеће!
ГДЕ ВАМ ЈЕ ОБРАЗ?!"

ne ponovilo se.. ne znam sta drugo da kazem.. R.I.P
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368696#p2368696]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]

"У Новом Саду погинуло ШЕСТ младих особа, Београд ћути...А када је погинуо ЈЕДАН странац (Брис Татон) цео Београд се дигао и палио свеће!
ГДЕ ВАМ ЈЕ ОБРАЗ?!"
A šta treba da radi ? Da istrči na ulice pa da urliče kao Ljiljana Stjepanović u ulozi Radojke u sramnoj seriji '' Selo gori, a baba se češlja '' ?
Stvarno mi je pun kurac domaće malograđanštine !
:pljuje:
Korisnikov avatar
By Herald
Mozda bi i Renato postao asistent da je sudbina dala vise vremena. Milenin otac je direktor departmana za hemiju. Bio je (ziv je).
Korisnikov avatar
By Herald
Najbolja drugarica preminule devojke, pevačica Ana Bebić koja je kobne večeri na sreću izbegla požar, tokom cele sahrane jedva je stajala na nogama, naslonjena na svog dečka Filipa Miletića.Kada je prišla da poljubi krst, Bebićeva se samo srušila, a nakon pregleda lekara, odvezena je kolima Hitne pomoći.

link
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368772#p2368772]*deni* napisao:[/url]
A šta treba da radi ? Da istrči na ulice pa da urliče kao Ljiljana Stjepanović u ulozi Radojke u sramnoj seriji '' Selo gori, a baba se češlja '' ?
ostavi covece zenu na miru :lol:

Ont:
SUMA SUMMARUM, neko je imao novca da plati go go igracicu, ali ne i da popravi instalacije, a i drzava je brze bolje nasla nacin da obilaskom i proverom rada lokala (sto uopste nije losa ideja) zaradi kako i koliko moze.
I sve se ovo izdesavalo za samo 3 dana, oca nam jebem (mangupskog).
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368696#p2368696]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]ne vidi mi se cela slika, a kad bi je smanjila ne se nista procitalo..
ako kliknete na nju, videcete sa strane sto je jedan decko prokomentarisao
ГДЕ ВАМ ЈЕ ОБРАЗ?!"
ne ponovilo se.. ne znam sta drugo da kazem.. R.I.P
ne moze se porediti nesreca sa zlocinom iz mrznje (tu je bio OBRAZ)
R.I.P.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368872#p2368872]Orlando the Lady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368772#p2368772]*deni* napisao:[/url]
ostavi covece zenu na miru :lol:

Ont:
SUMA SUMMARUM, neko je imao novca da plati go go igracicu, ali ne i da popravi instalacije, a i drzava je brze bolje nasla nacin da obilaskom i proverom rada lokala (sto uopste nije losa ideja) zaradi kako i koliko moze.
I sve se ovo izdesavalo za samo 3 dana, oca nam jebem (mangupskog).

ovo pod uslovom da je znao da su instalacije u losem stanju

realno, da li mi znamo tacno u kom su stanju kablovi u zidovima u stanovima u kojima zivimo?
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Одвојио сам пола сата и направио овај видео као последњи поздрав трагично настрадалима...

Ово је могло да се деси свакоме од нас...

:(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!