Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Gori su...

Coldplay
8
21%
Maroon 5
14
37%
Jednako su odvratni, ne mogu se odlučiti
7
18%
Super su, ti si grozan i bezosjećajan
9
24%
evo vec se dvadeset minuta mucim sam sa sobom, ali ne mogu odluciti.

coldplay su grozni jer su navodno oh so deep i puni znacenja, stalno te na najjeftiniji nacin tjeraju da osjecas jeftine pizdarije, tekstovi pjesama su im pretenciozno govno. da ne spominjem da su karijeru izgradili na principu readiohead za retardirane i kenjkave, pa gdje kod thoma yorkea doista osjetis weltschmerz, dramu i bijes, kod chrisa martina osjetis sladunjav pokusaj svega toga.

maroon 5 su mi u biti jako slicno coldplayu, iako je ambalaza potpuno drukcija. isprazne, glupave pjesme, s pjevacem koji je nepodnosljivi pozer. bon jovi su za njih nedostizna autenticnost, jebote. muzicki su srednjostrujaski proljev, neinovativni i repetitivni, s dosadnom produkcijom i melodijama, koji se poput uholaže uvlače u uho.

i sta je sad gore - art rock mejnstrim pozeri ili soft rock mejnstrim pozeri? kako uopce osjecati ista uz slusanje njihovih pjesama a da te ne bude sramota sto popustas pred kičastom manipulacijom? :hmm:

evo i prigodna pjesma ^^
By str00ja
Ne hejtujem ih nešto konkretno, ali izrazito su mi nejasne njihove megapopularnosti i duhovni orgazmi masovnih publika njihovih. Mislim na oba benda, jelte; prilično su mi prosečni, uzevši sve u obzir.

Coldplay njanjavi mi je svakim albumom sve gori i gori (na početku sam ih blago gotivio, več drugi album mi je bio ultrasmor i prestao sam da ih pratim), a Maroon 5 pičkasti mi kao najjači i maltene jedini jak adut ima hot i zanimljivog frontmena. Više mi se sviđa Adamov glas (ili da kažem manje mi se ne sviđa), a Kris mi se nekako doima eto kao malo "ozbiljniji" autor.

Sve u svemu, muzika koju pravi Maroon 5 i njhov stil više su u skladu sa mojim temperamentom, tako da što se mene tiče blagu prednost u bivanju gorim bendom ima Coldplay, kome je ovom prilikom moj glas i otišao. :sudija: :kafa:
Korisnikov avatar
By bothways
Couldn't disagree more. Volim obe grupe, iz razlicitih razloga.
Korisnikov avatar
By bern
mrtva trka. pednost u dosadi dajem coldplayu... maroon 5 je objavio "moves like jagger" i ta pjesmica mi je super.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Da ti oprostimo to što pišeš o NATO bombardovanju Srbije, ali ovim si stvarno preterao.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368474#p2368474]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Da ti oprostimo to što pišeš o NATO bombardovanju Srbije, ali ovim si stvarno preterao.
ovo je jedna od onih rečenica koja ne može da stoji bez smajlija.

a) "Da ti oprostimo to što pišeš o NATO bombardovanju Srbije, ali ovim si stvarno preterao. :D"

b) "Da ti oprostimo to što pišeš o NATO bombardovanju Srbije, ali ovim si stvarno preterao. :roll:"
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne mogu da se odlucim..

treba mi jos jedna opcija u kojoj bih gasala za Dzejms Blanta.

mada sam ga gledala u nekoj emisiji i ispostavilo se da je momak skroz ok...samo peva kao idiot.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Uh. Ne volem. Glasaću za Maroon jer Cold Play ima onaj jedan spot sa Super-Bakom gimnastičarkom koji iz nekog razloga uvek hipnotisano gledam kada naletim na nekom kanalu. Meni i Chris i ona njegova Gwyneth izgledaju kao da ih je neko zapljusnuo kofama varikine, i ne mislim na to što su plavi (to im je čak i plus), već što su karakterno u minusu - što b'rekli wishy washy. U svakom slučaju, meeeh...
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368487#p2368487]hlaefdige napisao:[/url]ne mogu da se odlucim..

treba mi jos jedna opcija u kojoj bih gasala za Dzejms Blanta.
.
:lol: :up:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368492#p2368492]Waldorf napisao:[/url]Uh. Ne volem. Glasaću za Maroon jer Cold Play ima onaj jedan spot sa Super-Bakom gimnastičarkom koji iz nekog razloga uvek hipnotisano gledam kada naletim na nekom kanalu.
:up: mislim da je to jedina pesma koja mi je ok :lol:
By Glasnik
Glasao sam za 'Super su, ti si grozan i bezosjećajan' jer me nasmejalo. :lol:

Nisam preteran fan niti jednih niti drugih, al postoje pesmice od oba benda koje volim da pustim.

Npr. volim njegov glas i ritam u ovoj pesmi:

And she wiiiiiiiiiill be looooooved... :giggle:

Volim ovaj spot od Coldplay-a. ^^

Ne prijaju mi uvek, ali nekad mi ovaj spori ritam pesama baš legne super.
Bez da se preterano udubljujem u suštinu teksta i to da li to vole milioni ljudi ili samo nas stotinak. Nekad mi legne, pa mi legne i u tome uživam. :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e vidis...ja dajem jedno pozitivno brojanje koldpleju zbog one lude babe gimnasticarke..

a marunu jedno negativno bas zbog te dzegerove pesme...NIKO NEMA POKRETE KAO DZEGER!!!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
vi nemate srca, kako mozete da ne volite coldplay.. aman cojek je smuv'o Gwyneth Paltrow, pa samo za to bih mu dodelila nagradu :drama:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
HAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! damn hippie!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:sigh: you really broke my heart

da. da to je iz pesme Coldplay-a

ja ih volem. verovatno je ovo osveta za moj hejt fan klubova "cool" pevaljki -.-
Korisnikov avatar
By spliff
hlaefdige napisao:NIKO NEMA POKRETE KAO DZEGER!!!
:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!