Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
omasila sam temu...:smeh:

ont. we bought a zoo - ok...:D
Slika
Ovako
znao sam odprilike sta ce da se desi u ovom filmu ali kako ce da se odvija radnja nisam znao. film sam bez prekida gledao do pola a posle sam od neke muke preskako scene i pustio par poslednjih cito da vidim kraj. Skidam kapu ko uspe da odgleda film do kraja bez prekida. Glumci su odlicni, takodje i muzika koja prati film. ambijent u kojem se nalaze je vrh odradjen. o kraju da i ne govorim.
milim da je ovo jedini film koji je ovolko ostavio utisak na mene. jezivo.
necu da kazem da ga preporucujem ali od mene 10/10
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Identity 2003

7/10

Bila bi desetka da je film imao zanimljiviju i maštovitiju radnju od 20. minuta do poslednjih 15 minuta. (moglo se odraditi bolje, definitivno)

Twist je viđen nekoliko puta, u malo drugačijem obliku, ali mi se generalno dopao.
By str00ja
Slika
Grimm Love (Rohtenburg), 2006 - 7,5/10

Slika
Young People Fucking, 2007 - 6/10
Korisnikov avatar
By Blady
Gledala Paradu.. onako, nista posebno
By Swanheart
meni se ne svidja
a cekaj tek kraj i pesmu na kraju da cujes
we bought a zoo 2/10

cameron crowe, taj odvratni auteur američkog buržujskog sentimentalizma i first world problems. :barf: film je odvratan i fejk, naročito je iritantan sladunjavi soundtrack za koji je zaslužan onaj mlohavi pederko iz sigur ros. šteta odlične glumačke ekipe, koja većinom ima da glumi karikature a ne osmišljene i uvjerljive likove.
ima doduše jedna odlična scena u filmu, svađa oca i sina, u kojoj isplivaju autentične emocije. u toj sceni nema muzike, naravno.
stalno sam navijao da životinje rastrgaju sve te privilagirane bijelce sa njihovim ljigavim "problemima".
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368897#p2368897]constantine napisao:[/url]Slika
vec vidjeno, vise puta. ima par interesantnih kadrova. ali ono sto me najvise nervira jeste skakanje sa ko zna kojih visina i normalno nista mu ne bude.
A najzesce od svega sto ne moze da se izbegne a da se ne pomenu Srbi kad je rec o teroristickom filmu.

eto, a Andja nam neprijatelj broj 1
By Glasnik
Gledao Hunger games večeras u Koloseju.

Onako. Lep filmić, al ništa revolucionarno.

I dva frajera koja se motaju oko glavne glumice su :love: a to je uvek plus. :giggle:
Dobar film sam gledao - '' Čelična ledi ''.
Impresioniran sam genijalnošću glavne protagonistkinje Merile Strip i imam utisak kao da je film snimljen ne zbog Tačerove, već zbog Stripove, da bismo još jednom uživali u njenim gluvačkim bravurama.
:)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368488#p2368488]Popeye napisao:[/url]we bought a zoo 2/10

cameron crowe, taj odvratni auteur američkog buržujskog sentimentalizma i first world problems.
haha.

http://www.rottentomatoes.com/m/barbarella/" target="_blank

Kvltni treš. Hiljadu kostima napravljenih samo u svrhu proslavljanja dojki Džejn Fonde. Divnih dojki, naravno.

I Anita Pallenberg je divna. I hoću ovaj njen kostim, bikaz of rizns.

Slika
By Ulix
the lost city 3/10

kinematografsko i ideološko smeće.

manuale d'am3re 5/10

osrednje. zaboraviću ga za mesec dana pa ću ga ponovo gledati i verovatno opet isto zaključiti. jedan od takvih filmova.
  • 1
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!