Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Ulepsalo mi je dan - il barem ga je napravilo za zeru manje krepi - to sto sam uspela najblizu drugaricu koju znam 25 godina, a koju sam prvi put cula da rida, uspela da preko telefona, na kraju razgovora, da barem trenutno smirim i iskreno nasmejem.
Korisnikov avatar
By deran
danas nam je one man show... :lol:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Saznao sam da jednom članu moje familije otac nije osoba za koju sam to mislio do sada. :shrug: Nisam siguran kako se osećam povodom toga... :nesiguran:
Možda je čudna povezanost ali taj slučaj me je nagnao da se odlučim za autovanje bratu, jedinom članu moje porodice kome se još nisam autovao. Odlučio saam da to učinim prvom prilikom. Možda zbog toga što ne želim da i u mojoj porodici postoje tajne i neiskrenost.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Tip zbog koga udarih u znak, smejao sam se do prodavnice i nazad do stana. :smeh: O koje savrsenstvo, ne znam da li ga je bog poslao, posle, posve stresnog razgovora da mi ulepsa dan.
Korisnikov avatar
By badu
Češka mi se. I gladna sma ceo dan. Standardan dan.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
danas sam prvi put cula kako je neko oslovlajava sa "tvoja devojka" i osecaj je bio prelep :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
pocheo mi dan u redu..... pa, onda neshto me tako rastuzilo da moram podeliti s nekim. jedan moj k'o eto prijatelj je eutanazirao svoju kucu zbog njenog mokrenja krvi i sukrvice u novije vreme. ali, sem toga, nije bila bolesna. ne mogu da shvatim da ovde u ovom gradu u Americi i u ovom delu Amerike vlasnik/ca kucnog ljubimca moze tek tako otici u Humane Society ili u veterinarski dispanzer i tek tako dati da se eutanizira kucni mu/joj ljubimac? i, nije mu ovo prvi put da je uradio tako neshto. bila je jedna maca pre vishe godina se razbolela (ali, jela je, nije bila izgubila apetit) i on ubedio veta da ju eutanizira. pa, onda plache i pravi zrtvu od sebe kako mu je bilo teshko to ali da je morao... mozete misliti kako sam ja tek plakao.... jer to nisam ochekivao.
taj pas je bio tako sladak, jedinstvena meshavina fox-terrier-a i chihuahue, neopisivo umiljata i puna ljubavi zenka. zvala se Chi izgovara se Shaj. nisam bio postavio njene slike, ali sam ju bio mislim pomenuo jednom negde na forumu kako ju izvodim u shetnje itd.
da sam znao da ce to uraditi, usvojio bih ju...... u suzama sam sad ... ..... vrlo me je nasekirao taj poznanik, opet.... toliko.
neka ovaj post bude posvecen toj dragoj kuci :nazalost:
Korisnikov avatar
By Madonna
ulepšale mama i drugarica
pokvarila glavobolja. i toliko govnara
Korisnikov avatar
By Darling
Divna čorba :love: tri dana sam kukala da mi se jede, a nisam imala kada da je napravim.
Korisnikov avatar
By zozefin st
danas me razocarali i brat i sestra...
izem ti ovakvog brata.
Korisnikov avatar
By Markiza
Ni danas mi goat edition ne silazi sa repertoara-razvalila sam se od smeha.Zato me i boli glava.Zato se ja retko i smejem. :rida: Nece to vise biti ni 'retko' nego 'nikako.'
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!