Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
"Parada" Srdjana Dragojevica
upravo sam ga pogledao, ima poruku, na momente mi je bio smesan, bakansko-banalne i seljacke bljutavne fore su deo ovdasnje svakodnevice, Dragojevicko-karikiran, meni se ipak dopao, cak mi se i grlo steglo na kraju
komendija sa pevanjem i pucanjem, nije veliki film, ali vredan gledanja

p.s. Blady hvala za link
By Ulix
carnage 4/10 (i to velikodušno)

žali bože tolikog talenta u filmu kada imaju onako odvratno izveštačen dijalog. :katemoss:
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Žao mi je što je "završio" kao tv film. Geoffrey Rush je sjajan, iako sam ga ja primarno gledao zbog Theronove. 7/10
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

Hoću li se ikada opametiti.

Nabacano sve živo - od antičkih motiva preko Loganovog Bega pa do big brother totalitarizma i rijaliti šo referenci (pa sve to protrešeno i prosuto). Scenario: tiha jeza ("Dragi gledaoci, za one koji ne znaju - ovo su genetski modifikovane ose i jako su opasne")...onda misliš "U, super pravila igre - baš da vidim kako će ovo da reše a da ne bude kliše"...i onda BB voice kaže "Menjamo pravila, nije više onako"...dakle zlo.

Kamera i zvuk jako dobri, ali em ništa novo em dzabe i to.

Šire gledano, dobro je što će da ga ladnu sa vampirima (još da prodje Burtonova vizija Abrahama Linkolna: are you a patriot...or are you a vampire - zakikota se cela sala na taj trejler) i deca komotno mogu da počnu da si vade oči strelama (trenutak rađanje jedne franšize i svega što uz nju ide - kao i uvek potresan momenat).

E jedino je ova mala glavna apsolutno fantastična, potpuno prirodna i neverovatno inteligentno glumi (taj deo mi je jasan zašto se tu digla prašina) i biće zanimljivo videti je u nekom normalnom filmu.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2366157#p2366157]Mars napisao:[/url] (trenutak rađanje jedne franšize i svega što uz nju ide - kao i uvek potresan momenat).
good point.
E jedino je ova mala glavna apsolutno fantastična, potpuno prirodna i neverovatno inteligentno glumi (taj deo mi je jasan zašto se tu digla prašina) i biće zanimljivo videti je u nekom normalnom filmu.
to bi bio 'winter's bone'. ;)
Korisnikov avatar
By Mars
Poceo da gledam pa mi nije islo...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Slika
Ili kako su preveli "Turn Me On, Dammit!"
Svideo mi se. :D
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2366770#p2366770]Popeye napisao:[/url]el mar 6,5/10

osvježenje nakon holivudskog smeća. nešto kao the devil's backbone meets law of desire. ^^
funny u should mention that, mene je 'el mar' podsetio na almodovarovog 'matadora'. mada ga je u principu malo teže uglaviti sa ostalim savremenim špancima, jerbo dosta iskače što se tiče pristupa, pa je uvek ostajao ne nekakvoj margini. ako ti je legla njegova estet'ka, overi 'tras el cristal', taj mu je bolji.

:snob:
Korisnikov avatar
By Mars
Lepa jaknica, al ovaj šal nikako ne ide na nju.
Farmerice potpuni promašaj.
Korisnikov avatar
By Misfit
zato sam ih i postavio. ništa bez sperme i znoja. :mag:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja probao da nađem o kom se filmu radi, pošto se sa slike ne vidi...iii ukucam ANNA ANISSIMOVA - i izbaci mi da je dotična "ruska Paris Hilton"

:hmm:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Taken

8/10

Film bi bio odličan da je bilo više drame, a mnogo manje "all-american hero" momenata koji su mi uništavali film s vremena na vreme. Mrzim taj američki idiotizam i potrebu za time.
By Ulix
^ Taj film je toliko loš da je zabavan! :lol:
Korisnikov avatar
By constantine
e a najava je bila pre godinu dana da se smrznes. misim porcitao sam ja vec par losih komentara na netu ali ovoliko sranje nisam ocekivao. par scena glume me je potsetilo na spanske serije
  • 1
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!