Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Jedan od retkih filmova u kome protagonisti koji zive BDSM ne zavrsavaju u instituciji ili ubijeni, ili nisu predstavljeni kao "bolesnici" vec kao ljudi koji zive zivot malo drugacije, nalazeci slobodu kroz svoje zelje.
Gledali?
Ako niste, its a must :)
http://www.imdb.com/title/tt0274812/

Jedno vreme mi je i avatar bio poster sa filma :giggle:

Na imdb-u postoji citava BDSM zajednica koja se okupila kroz fanbase ovog filma.

"Secretary is the first of its kind - a very dark love story. First of its kind in that it deals with themes never seen before seen in mainstream Hollywood cinema - S&M, sexual dominance and submission."

Film razbija mnogobrojne predrasude, izmedju ostalog da je BDSM-u mesto u hororima, da to ne moze da funcionise...

Ima mnogo dobrih dijaloga i scena, a meni je najjaci kraj i jedan dijalog izmedju nje i njega:

on-We cannot do this...

ona-Why not?

to mi negde sumira ceo neki trip....
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
yap, gledala. zanimljiv je i mestimično popaljiv, samo je, as mračnost goes, meni u par navrata malo premračan. ono njeno višednevno sedenje za stolom je, recimo, sadomazohizam koji ne doživljavam seksualno intrigantnim. više, onako, baš iživljavačkim.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Lepa Krepa
yap, gledala. zanimljiv je i mestimično popaljiv, samo je, as mračnost goes, meni u par navrata malo premračan. ono njeno višednevno sedenje za stolom je, recimo, sadomazohizam koji ne doživljavam seksualno intrigantnim. više, onako, baš iživljavačkim.
Pa to nije ni trebalo da bude seksualno intrigantno.

To je uradila iz sasvim drugih pobuda, iako jeste krajnji cilj bio emotivno/seksualna veza sa Njim.

Poenta toga sto je ona radila (nije je nije naterao, sama je odlucila) je u onome sto joj otac procita iz biblije, dok ona sedi za onim stolom:

"You are the child of god's holy gift of life. You come from me. But you are not me. Your soul and your body are your own, and yours to do with as you wish. "

I u tom momentu joj se lice ozari-jer to je to, njena odluka, njeno telo, njen nacin.

Meni je prelepa scena kada je on kupa, i macka, i kada mu ona postavlja pitanja, i on odgovori na jedno :love:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
sad kad sam video uloge, setio sam se koji je to film. meni je bio isuviše mučan, nisam ga mogao odgledati do kraja. možda je tome doprinelo i gledanje na TV-u.
Korisnikov avatar
By Hys.
Steta sto nisi, kraj je odlican :)
Korisnikov avatar
By nev
meni se film mnogo svideo... atmosfera, kako je opisan odnos izmedju njih dvoje, scene... sve :)
nazalost tesko se prisecam nekih delova, moracu ponovo da ga gledam. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
[Lee refuses to remove her hands from the desk]
Peter: Are you doing something sexual?
Lee: Does this look sexual to you?

U vezi scene koju je Lepa pominjala...

I ja planiram da ga pogledam opet nev, nisam dugo :)
Korisnikov avatar
By Calypso
Meni je film takoooo dobar :bale: a i muzika je savrsena, posebno Leonard Cohen :love:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Maggie Gyllenhaal? Ako postoji netko ljigaviji Kirsten Dunst onda je to Maggie. Never liked her, a ovaj film mi je još manje drag s obzirom da je ona u njemu. Nije me film nešto dojmio. :/
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
a ja bas mislim da je micasta. da, micasta.

kriptofazon filma je ona njegova nekAdasnja zena... kaaaaaaaaaakva domina..!
Korisnikov avatar
By belch
meni je ona tu odlično odglumila.. u ostalim njenim filmovima mi se ne sviđa, ali u sekretarici nemam zamerke, zaista briljira.
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam gledao film, ali vidim da igra James Spader i slažem se da je očajan.
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam, a pošto vidim da je i komedija, shvatam ga neozbiljnim.
Korisnikov avatar
By Mars
jao - ako kupimo jednu chanel bag dal ce da nam se skine s kurca..
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2366809#p2366809]Mars napisao:[/url]jao - ako kupimo jednu chanel bag dal ce da nam se skine s kurca..

lol

..

a ja bas razmisljam kako spreciti ove spamere...mislim, osim sto ne merem vdim koje teme su najnovije, ne pogadja me nesto kao....al ide na kurac.

jel postoji opcija da se udalji jedan IP sa sajta? da ne mere da otvara nove profile etc - ne da mu gasis nove profile svaki put?

edit - a da, ot: zanimljiv filmic. drzao mi paznju.
By space_oddity
Meni ovaj film deluje vrlo zanimljivo. :)
Potrudiću se da ga nabavim u skorije vreme.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ ma jok, eno 50 shades :lol:

koji sam ja transfer blama imala citajuci knjigu i gledajuci film na velike preskoke.
Korisnikov avatar
By Hys.
ne lol

citala knjigu i film na preskok. Film bukvalno za 20 minuta. Prevelik blam. Dobro je jebe u jednoj sceni i to je sve.
By Garbo
Film je ocajan.
U ovoj kategoriji jos uvek moj favorit je "The Piano Teacher" u reziji Michael-a Haneke-a sa izvanrednom Isabelle Huppert, adaptacija romana "The Piano Teacher" Elfriede Jelinek.
http://www.imdb.com/title/tt0254686/" target="_blank
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!