Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by *deni*

A šta mislite, da li se Novak ćapi nekad za muško dupe i kitu ? Možda iz puke dekadencije džet seta kojem pripada.
Šta vi mislite ?
Čisto sumnjam.
Korisnikov avatar
By Torry
od onakvog Novaka, do sada zrelog, motivisanog, smirenog, igracki fantasticnog, mogu samo da kazem da ga vise cenim

i za ovo danas jedno veliko BRAVO
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Popeye

"Ne znam kako zahvaliti Novaku za sve što je učinio za Srbiju i naš narod, dugo smo patili i bili pod velikim pritiskom, ali ovo je pobjeda za sve naše ljude u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji. Dok sam gledao ovaj najveći uspjeh našeg sporta svih vremena, umalo sam umro. Ja bih odmah dao Novaku da bude predsjednik, takvome bih rado ustupio mjesto."
Boris Tadić

e ovo...pa ko mu daje pravo da baljezga....:sekirica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Svojevremeno je Žika Obretković, legenda beogradskog asfalta, u Šoder listi imitirao tada mega popularnog tenisera Bobu Živojinovića.

''
Nole reketom zaustavlja teroriste u filmu "Plaćenici 2"

Najbolji teniser sveta Novak Đoković proveo je jedan dan na snimanju nastavka holivudskog filmskog hita "Plaćenici 2", ali ne kao gost-posmatrač, već kao glumac.

Nole je dobio zadatak da u jednoj sceni reketom pokaže teroristima ko je gazda "na terenu".

Sudeći prema prvim reakcijama ljudi na snimanju, uključujući i režisera Silvestera Stalonea, posao je sjajno obavio.

Ova scena filma snimana je u Bugarskoj, a Novak je imao priliku da se druži sa glavnim glumcima - Žan Klod Van Damom, Brusom Vilisom i Arnoldom Švarcenegerom.
Korisnikov avatar
By Mars
Kakav urednicki propust: oni su imali priliku da se druze S NjIM.
Korisnikov avatar
By stefan19
Nije. Ja bas gotivim Noleta. I mislim da je gay friendly u privatnom zivotu, samo to ne sme da kaze. On je decko inteligentan, naputovan, a uglavnom su takvi otvorenog uma.
Nole, Nole, Noleeee...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!