[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365400#p2365400]scout_finch napisao:[/url]ja sam jednom izgubila vozacku dozvolu,a posto u to vreme nisam nosila novcanik u dozvoli mi je bilo i nesto para. posle dva dana me zove lik, radi na portirnici fabrike, kaze nasao njegov kolega moju dozvolu, pare nisu bile u njoj.
ont: vratila bih pare verovatno.
heh..a pazi ovu pricu -
ja jednom ostavio torbu sa mobilnim i usb-om i raznim nekim tu stvarima u taxiju.
i zovem ja svoj mobilni -- i javi mi se pub - taxista je ispao kul covek, doneo je torbu u stanicu --ja sam taj&taj iz te&te stanice, dodjite po svoje stvari.
i ja dodjem.
i vim zadrzavaju me nesto 'neprirodno dugo' i dodjem i kao - dajte mi deder moje stvari pa da ja nastavim lagano svojim putem.
i oni - sacekajte samo malo etc i ja tu skapiram
nesto zele.
i dolazi civil, odn inspektor - i - pogledali smo vas usb, na njemu je bio neki spot sa vama i nekim covekom u profesionalnoj vojnoj opremi & fantomci, kome vi to pretite? i ko je taj covek?
(spot jesmo napravili malo 'lozacki' - al bili smo pijani i kao - aj napravimo spot, jbg... i kao - aj iskoristimo sve te 'kostime' koje imas)
ja uuuuumro od smeha.
..
lm - odgovor - ja sam umetnik, spot je umetnicko delo, nikome ne pretimo, ko je on necu da vam kazem, oprema je od njegovog oca koji je vojno lice (sto je tacno, btw) i -
-
nemate pravo da mi narusavate privatnost pregledajuci moje podatke sa usb-a.
(kapiram ja proveris dal je u torbi droga il oruzje il sta znam - al nisam siguran da li i na to imaju
pravo)
..
pa se covek smorio, progundjao nesto & pustio me d'odem.
..
vise sam se iznenadio cinjenicom da je neko znao da pogleda podatke sa usb-a, pravo ti kazem