Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hellas
Kad pukne cev te nemam vodu i onda moram da smrdim unaokolo sa prljavom kosom.
Inace: glupost, laz i nepravdu.

Ziveo Kalimero!
Korisnikov avatar
By Galateja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2350827#p2350827]Galateja napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2349514#p2349514]Galateja napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348772#p2348772]Galateja napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344856#p2344856]Galateja napisao:[/url]Evo šta mi je prvo palo na um, u cugu:

- zajedničke profile supružnika na fejsu - onaj fazon Petar i Petra Petrović sve sa zajedničkom profilnom fotkom :drama:
- trenerke
- roze i pink boju
- opšta mesta
- niske udarce
- površnost
- bebeći jezik u odraslih ljudi aka fenomen swatkih dewojchica
- imperativ 'Opušteno!'
+

- sneg!!!
- kada mi glas ode previsoko :blush:
- reč kriterijum kada se govori o ljubavi; Svašta! Kao da je ljubav proizvod u Maksiju koji poskupi i pojeftini :bljak:
+

- izraz leptirići u stomaku; to mi je toliko površno, ljigavo i patetično da kad čujem ili pročitam imam potrebu da bljujem vatru :bljak:
+

- neskromnost i samohvalisanje
+

- mleko i mlečne proizvode koji imaju mali procenat mlečne masti ili ne daj Bože 0. Koji je to idiotluk! Ako neko hoće da drži dijetu nek se liši nečeg 'težeg', a ne da škamoči na mleku i mlečnim proizvodima. I samo da kažem da su mleko i jogurt sa 0% mlečne masti kao voda obojena u belo. :drama:
Korisnikov avatar
By sapa09
Ne vezujem se za predmete nesto posebno, ali izrazito ne podnosim kada mi neko uzme/ukrade neki od retkih predmeta za koje sam vezana. :mad:
Korisnikov avatar
By boo_radley
San Vitale i njegove usrane mozaike u prezviterijumu. I iluminaciju rukopisa. I dinastije Otona i Makedonaca i sve što ima veze sa Vizantijom.
Korisnikov avatar
By mikeli
Mislim da bi ovoj temi pristajala pesma Balasevica "Ne volem" ,,,,

Ja retko kad popodne spavam, jel ustanem oko podneva (manje vise) !
a probudim se, kako kad ,,,
Turske serije, srecom pa ih u kuci niko ne gleda !
Topla voda, pa upali se bojler na vreme !
A kad nema cigareta, nema, popijem kafu bez cigare (al to mi se ne desava) !

Sizim i ludim, zbog okoline, svi se nesto proseravaju a ne znaju dje su suplji, a ostalog, ne mogu da se setim, sizenje mi udje pod kozu, pa sam se privikao da je to normalno !!!
Moja baba od 86 god nema pojma sta je to nervoza (izgleda sam ja na nju)...
i jos, rek'o bih, ili se prilagodi ili BUM ...
Korisnikov avatar
By Alyssa
Ne podnosim:

1. kad krene mama da me diže iz kreveta svojim dranjem,
2. kad me bilo ko prekine u sred jela i traži mi da mu nešto uradim, pokažem...
3. kad me mama pita: "Šta to kuckaš?",
4. kada baba gunđa,
5. kada brat ispadne papučetina zbog ljubomorne devojke,
6. časove osnova ekonomije i statistike,
7. kada me ćale digne sa "posebne" fotelje da bi on seo, a pored ima još dve,

Sigurno sam nešto zaboravila, ali, hvala Bogu, pa imam vremena na gomili za update... :D
Korisnikov avatar
By horus.
vremenom sve manje stvari srcano ne podnosim... ojiisan ga natta imasu... :deda:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Sad ne podnosim sto sve novine pisu o Ceci.
Alo, oslobodili su okorelog lopova i kriminalca i tekstovima je dizete u zvezde! Da li ste vi, novinari, normalni?
Ovde se devedesete nisu zavrsile kako treba, a vi od bagre pravite sveticu.
Jebala vas Ceca i njene krvave pare kojim vam placa clanke u novinama!
Niste nista bolji od nje, gadovi prodani!
I kakva bre nacionalna zvezda i srpska majka?
Moja majka nije kriminalac!
Mislite li vi na mlade koji citaju te novine?
Nije ni cudo sto nam je drzava u haosu, kad nam ovakve postavljate kao uzore.
Korisnikov avatar
By stefan19
Ne podnosim kad neko srche i podriguje. A to upravo radi maleni redneck gedza na predavanju iza mene. Sad cu da se okrenem i da mu popushim da se smiri
Korisnikov avatar
By Mars
Jel da da je to strašno?

Podriguju kao da je to najmilozvučniji i najlepši zvuk u svemiru. A onda kad KINU - uredno kažu: "Excuse ME".

(ovo ME obavezno za oktavu više)
Korisnikov avatar
By stefan19
:smeh:
Daaaaa. Ne podnosim gasove i zvuke ni iz koje rupe. turn off
Korisnikov avatar
By Mars
Al to je posebno zanimljivo...kako ih na primer to podrigivanje tera da se šepure okolo kao pauni...da ih što više ljudi čuje...a kada kinu - oni se postide.
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364604#p2364604]Mars napisao:[/url]Al to je posebno zanimljivo...kako ih na primer to podrigivanje tera da se šepure okolo kao pauni...da ih što više ljudi čuje...a kada kinu - oni se postide.
Haha, imam takvog kolegu. Kako bi neutralisao podrig, poguri glavu u prsa kao gugutka neka. I umesto da to uradi tiho sa prigushivachem, on rastegne zvuchni podrig da ti se zgadi zivot. Sve bih ja to na cash elementarne kulture :p
Korisnikov avatar
By sapa09
Kada zelim da se vidim sa nekim tako jako, ali svaki put kada se dogovorimo sa neke strane iskrsnu neki problemi/obaveze zbog kojih ne mozemo da se vidimo.. :sigh:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Kad moj ćale peva.
Kad je moja sestra na dijeti, sve nam izjede, jebote nije mi jasna. :lol:
Kad neko konstantno postavlja isto pitanje na koje očigledno ne želim da dam odgovor.
Korisnikov avatar
By Delete
Kad ljudi sa kojima pesacim stoji ispred pesackog i propusta sva vozila koja nailaze i koja ce naici.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Biber u zrnu koji moja baba besomučno stavlja u svako jelo...
I veliku kockastu teglu punu šarenog bibera.
By Glasnik
...kada ispred Pravnog fakulteta raspravljam s drugaricom o gej pravima u Srbiji, a Miša Vacić se niotkuda stvori pored mene. :roll:

Trebalo bi da se najavi kad planira tako da prepada gejeve po gradu. :wundy:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Turiste, koji nisu sposobni da dožive bilo šta svojim čulima, već jedino posredstvom tehnologije.
Korisnikov avatar
By smaug
Imam utisak da cu da ne podnesem ovu sportsku decurliju u zelenim trenerkama koja leti gde i ja i urla sve u sesnaest.
Ok, valjda je ovo napredak.
Nisu gospodje u godinama koje bi da popricaju i da mi se svako malo oslone na rame 'jaaaokakojetozanimljivotoodaklestevi'.
Ili dede koje mi potpuno nepoznati ljudi uvale da pazim do 'krajnje destinacije'.
Secam se kad mi je to receno prvi put. Umrla sam od straha, mislila sam da cu morati da ga cuvam dok ne rikne.
Srecom je to 'ipak samo' bio Frankfurt.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!