Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Naravno da ne bih vratio, narocito ne novac koji bih pronasao u plasticnoj kesi ili torbi bez ikakvih propratnih dokumenata.
Jos treba da angazujem forenzicare da utvrde ciji je novac? :nerd:
Novcanik sa nekim sitnijim parama, karticama, licnom kartom i sl bih vratio.

Btw, samo jos da kazem da mi se gade skotovi kojima neko vrati 10.000 € a oni ne nadju za shodno ni da pristojno nagrade nalazaca ili mu tutnu hiljadarku u dzep i odu :pljuje:
Korisnikov avatar
By svejedno
ali onda je i - oprez - pocela sezona gubljenja para :lol:

(ako ih imate :ozbiljan: )

..

lm - mogu ja da serem - vratio bih, ne bih vratio - al nemam pojma, iskreno.

a leglo bi mi nekih 10.000e trenutno - savrseno za neke stvari koje mi trebaju, jel.

..

ali pojma nemam ni dal bih vratio ni da li ne bih.

nacelno - vratio bih.

..

znam da se desavalo da nadjem sitniji novac - npr nekome ispadne na ulici ili nadjm novcanik sa podacima - i da ga i vratim i da ga ne vratim.

doduse, kako sam odrastao toliko su cesce bile prilike u kojima sam vracao.

..

a dugo nisam nasao nikakvav novac, lol. al sitniji novac bih sigurno vratio, to znam. sada.
(ili ako su u novcaniku samo dokumenta - vratio bih coveku - cimanje je vaditi ih)
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja sam jednom izgubila vozacku dozvolu,a posto u to vreme nisam nosila novcanik u dozvoli mi je bilo i nesto para. posle dva dana me zove lik, radi na portirnici fabrike, kaze nasao njegov kolega moju dozvolu, pare nisu bile u njoj. :D

ont: vratila bih pare verovatno.
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365400#p2365400]scout_finch napisao:[/url]ja sam jednom izgubila vozacku dozvolu,a posto u to vreme nisam nosila novcanik u dozvoli mi je bilo i nesto para. posle dva dana me zove lik, radi na portirnici fabrike, kaze nasao njegov kolega moju dozvolu, pare nisu bile u njoj. :D

ont: vratila bih pare verovatno.
heh..a pazi ovu pricu -

ja jednom ostavio torbu sa mobilnim i usb-om i raznim nekim tu stvarima u taxiju.

i zovem ja svoj mobilni -- i javi mi se pub - taxista je ispao kul covek, doneo je torbu u stanicu --ja sam taj&taj iz te&te stanice, dodjite po svoje stvari.

i ja dodjem.

i vim zadrzavaju me nesto 'neprirodno dugo' i dodjem i kao - dajte mi deder moje stvari pa da ja nastavim lagano svojim putem.

i oni - sacekajte samo malo etc i ja tu skapiram nesto zele.

i dolazi civil, odn inspektor - i - pogledali smo vas usb, na njemu je bio neki spot sa vama i nekim covekom u profesionalnoj vojnoj opremi & fantomci, kome vi to pretite? i ko je taj covek?

(spot jesmo napravili malo 'lozacki' - al bili smo pijani i kao - aj napravimo spot, jbg... i kao - aj iskoristimo sve te 'kostime' koje imas)

ja uuuuumro od smeha.

..

lm - odgovor - ja sam umetnik, spot je umetnicko delo, nikome ne pretimo, ko je on necu da vam kazem, oprema je od njegovog oca koji je vojno lice (sto je tacno, btw) i -

- nemate pravo da mi narusavate privatnost pregledajuci moje podatke sa usb-a.

(kapiram ja proveris dal je u torbi droga il oruzje il sta znam - al nisam siguran da li i na to imaju pravo)

..

pa se covek smorio, progundjao nesto & pustio me d'odem.

..

vise sam se iznenadio cinjenicom da je neko znao da pogleda podatke sa usb-a, pravo ti kazem :lol:
Novac sa dokumentima bih vratila bez dileme. Bez obzira o kom se iznosu radilo, jer sam svedok jednog takvog dogadjaja.
Sestrin ujak, koji cesto dolazi u BG zbog lecenja, jednom prilikom je izgubio svoj novcanik u kom se nalazila fina cifra od par hiljada evra (namenjeni za operaciju). Cim je primetio da nema novcanika, sta ce, pomirio se sa cinjenicom da su novci zauvek izgubljeni. Posle par sati zove covek da pita gde da dodje kako bi vratio novcanik :)
I bio je nagradjen.

Za ovaj bez poznatog vlasnika bih se zamislila.... posteno.
Korisnikov avatar
By Hys.
Veliki novac bih uvek vratila jer jbt mozda je nekome za operaciju, skolovanje, stan. Ne bih mogla nikako to da uzmem.

Sve do par iljada dindzi, na ulici, bez novcanika, zemim.

Dokumenta bih isto vratila-nikom ne zelim mucenje vadjenja istih.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni ide "Utisak nedelje" i ne mogu da se otmem utisku da će narednih dana i Tadić (a možda čak i Dinkić) da nađe neke velike pare i pošteno vrati očajnom izgubljivaču.

...kako su krenuli i zavozali se u svoje uloge koje igraju, a kreativnost marketing stručnjaka jedino može da uporedi sa moralnim dnom na kome se nalaze.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ja nist sem foks lajfa i krajma ne gledam do posle djurdjevdana.
Korisnikov avatar
By Mars
Da znaš da ti je to najpametnije.
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365079#p2365079]Mars napisao:[/url]Teoretski: ne.

Podjem od toga da neće da izgubi pare neko ko ih nema...koji ih je teško zaradio i sl.

PLUS ako su to pare namenjene za neki mito, korupciju...plaćenog ubicu...moja je OBAVEZA da ih zadržim i izazovem celu seriju srećnih okolnosti po neku treću stranu :D

A praktino: nemam pojma. Nije mi se desilo.

Verovatni bih (i zabave radi) sproveo ličnu investigaciju, video ko je izgubio pare...pa bih tek onda odlučio da li da mu ih vratim.

Što bi rekao vladika moje eparhije: Bog voli one koji tako malo skrenu sa puta :sweet:
Pa ti se druzis i sa Vladikama?! :hail2: zaljbicu se

ON topic

Meni je to super i pohvalno, primer drugima.
Potpuno je nebitan motiv za vracanje nadjene stvari kao ni razmisljanje kako je neko zaradio pare ili stekao neki predmet.
Postoji milicija i sudije.Ostatak drustva treba da radi na moralu.
PAŽNJA, PAŽNJA!!!
Zbog velikog interesovanja sezona se nastavlja.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/316075 ... -kolebanja" target="_blank

KOVAČICA - Milion dinara, spakovanih u najlonsku kesu, 4. aprila oko 13.30 našao je Miroslav Gobeljić, radnik firme „Polar sekjuriti“ u Zrenjaninu. Bez trunke dileme, on je celu sumu, samo petnaestak minuta po nalaženju, vratio vlasniku, koji je bio u šoku zbog gubitka para.

Igra još traje. Nađite nečiju nestalu lovu i Dačić Vam može ponuditi mesto u MUP-u. Još malo, pa nestalo!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!