Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By str00ja
ja sam prilčno bahato stvorenje, ali ne na taj način da blokiram putanje i kretanja drugih ljudi, bahatost može da bude i friendly osobina :wundy:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ne razumem kad ne skine ranac sa leđa, nego se zaglavljuje onako sa njim među ljudima. Posebno kad je ranac veliki, a gužva isto velika...i kada bi onako baš NORMALNO bilo da ga skine, da bi njemu samom bilo nekako lakše.

Ali ne, taj strateški potez nekako nije opcija, kad su neki ljudi u pitanju.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364489#p2364489]*deni* napisao:[/url]A vi se nikad niste tako bahato ponašali u javnosti, među gomilom ljudi ?
pa ne. ne volim gužve i naguravanja, pa se trudim ne stvarati ih niti im doprinositi. x puta sam znao sačekati sljedeći tramvaj ako se u ovom koji je došao ljudi stiskaju kao sardine u konzervi.

recimo, na koncertima isto uvijek odmah odem pišat, kupit piće i whatnot, te onda zauzmem lokaciju i uživam u svirci, a ne da se stalno negdje proguravam, hodam okolo - dok svi skaču - s pet plastičnih čaša piva i slične pizdarije koje se uvijek određenom broju ljudi čine kao odlična ideja.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364489#p2364489]*deni* napisao:[/url]A vi se nikad niste tako bahato ponašali u javnosti, među gomilom ljudi ?
Svaka vam čast, ako niste.

naravno da jesam.

..

ali - u moju odbranu - sve sto sam ja radio pre 23ce se...ne racuna, lol.

bio sam debil.

..

pored toga, i sada sam debil kad sam npr. mrtav pijan, da budem skroz iskren.

i u tim slucajevima - veci problem je onome ko meni zakrci put nego meni licno.

..

al to nije......dobra stvar. no je debilna.

i trudim se da je menjam. i uspevam cak.
(necu reci 'uspeo sam' jer je to ..hm...teska rec...12 steps i to ,)

jer, jel, nisam debil vise.

..

ali ljudi koji rade stvari koje ja radih nekada - su debili.

vrlo jednostavno.
Korisnikov avatar
By Mars
PRAVDA za ljude koji stoje na prolazima i ulazima! :protest:

Možda jednostavno VOLE da stoje tako.
pa, meni su prva asocijacija oni tipovi i ribe koji dokazuju svoju dominantnost, potentnost i virilnost tako što zauzimaju najprometniju poziciju, i pritom funkcionišu kao neka vrsta naplatne rampe čije prisustvo mora da bude primećeno i priznato. takvih frajera i frajerki sa vrata i prolaza je bilo tušta i tma tokom srednje i faksa. ima i npr. jedan kibicer u mom autobusu koji svaki put uđe na srednja vrata i čim se zatvore, on se nasloni na njih i okrene ka ostalim putnicima, merkajući, uglavnom jedne noge podignute na viši stepenik. ali ne žalim se pošto je jebozovan.

što se tiče mene, dešavale su mi se one awkward situacije u barovima kada se pretvorim u inertnu masu, i gde god da stanem smetam. ili ulazim u nečiji plesni prostor, ili sam na putanji nečijem bilijarskom štapu. u takvim situacijama je najlakše jednostavno izaći.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364490#p2364490]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364489#p2364489]*deni* napisao:[/url]A vi se nikad niste tako bahato ponašali u javnosti, među gomilom ljudi ?
Svaka vam čast, ako niste.
ti se to nađe uvrijeđen? :lol:
Pa ne, ali mi smeta kad vidim da se na Forumu prečesto s ustima punih negodovanja i osuda raspravlja o raznim ne baš pohvalnim ljudskim navikama i ponašanjima, pa bi neko naivan lako mogao da pomisli kako ovde obitavaju isključivo osobe koje krase najuzvišenije vrline uzornih građana.
:ozbiljan:
Jasno je meni da se stvarnost šminka, a sopstvene mane, govna i rugote zataškavaju, ali što je mnogo - mnogo je... :njuska:
Čudi me kako vas nekad nije stid od sebe samih.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364538#p2364538]4NY K3Y napisao:[/url]
pa, da

mozda im je to jedini nacin da ih neko dodirne...

human touch
E to.

Ima Duško Radović u Beograde, dobro jutro nešto kao: mnogi od nas, da ne idu kod lekara, ne bi imali ko da ih pipne.

EDIT: "Neka su nam lekari živi i zdravi! Da nije njih, mnogi od nas ne bi imali pred kim da se skinu, niti bi imao ko da nas pipne."

http://www.inter-caffe.com/lista-398-2.html" target="_blank
Korisnikov avatar
By stefan19
Ijao Popajche, sad cu da ti dam savet, jer ako ne mozes da ih pobedis, pridruzi im se :D
Sta ja obozavam da radim kad se nadjem u pretrpanom metrou je sledece:
Dok voz ulazi u stanicu, ja pomno gledam koji vagon je najnatrpaniji i gde su se nagurale ozenjene tatice na vrata. Onda udjem u taj vagon i stnem tcno u sredinu da se njechim i truckam sa njima. Onda odshmekam onog koji mi se dopadne i diskretno spustim ruku iza njegovog dupeta, pa kako se voz ljulja, on se nabada na moju ruku. Ako vidim da mu se dopadne, onda igra postje jos zanimljivija. Uh, ziveli blokeri vrata ;)
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364421#p2364421]hlaefdige napisao:[/url]dadadadadadada!!

ili ljudi koji se sretnu na ulici i zapricaju se tako bez namere da se sklone ni korak u stranu sa tog prolaza...cuvam posebno mesto za mrznju u svom srcu za ljude koji se bahato krecu i ne krecu
E, da. Jao, ti likovi su mi uzas, kao i oni koji se zapricaju na semaforu u kolima....pa moras da cekas vecnost i da trubis dok se ne sete da nisu sami na putu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nosio bih kišobran večito samo zbog takvih ljudi, da ih udaram po potrebi da se pomere, da ne trošim dah na ljudsku glupost!
ne može se to iskorijeniti, no večeras sam svjedočio novoj kvaliteti ovog socijalnog fenomena. naime, na trgu bana jelačića je bio nekakav treš humanitarni koncert koji je okupio bezumno rvacko meso iz zg periferije. meni se pripišalo pa krenuh u javni wc koji je u blizini, kad pred njime totalna gužva! ne, nije bio red nego su primitivci čekali svoje pišajuće frendove i frendice tako što su se masovno nasadili na ulaz u jebeni javni wc. tko uopće želi stajati i čekati nekoga baš na tom mjestu?!
i just don't get it :drama:
Korisnikov avatar
By Madonna
kako ja nisam ovde pisao?!?!?!? KAKO?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ili jesam pa sam preleteo

mrzim
prezirem
ubiću nekad nekog
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!