Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by hlaefdige
da li ste prihvatili cinjenicu da niste posebni na taj nacin da vasa jedinstvenost pada u oci cim vas neko sretne?
da li ste shvatili da nemate natprirodne moci, neverovatne predosecaje i slicno?
da li vam je jasno da vas zivotinje ne vole zato sto ste cistog srca?
da li ste naucili nesto o svojoj sujeti?
da ste konacno prihvatili da ste obicno ljudsko bice?
Originally posted by Angelina777Ne znam kako je kod drugih, ali kod mene je baš tako.
Ovo je tema otprilike da li ste prošli pubertet, iskreno, ne znam
Većina gay ljudi je u nekom zakasnelom pubertetu..
Originally posted by hlaefdigeOvo je najgluplja recenica koju si napisala na forumu.
Originally posted by SunceA zasto je ovo glupa, pa jos i najgluplja recenica?
Originally posted by hlaefdigeOvo je najgluplja recenica koju si napisala na forumu.
Originally posted by hlaefdigeLjudi to shvate tek kada im je ili život ugrožen, ili su u blizini smrti
Originally posted by hlaefdigeA meni je recimo ovo jedna od najgenijalnijih recenica ikada izrecenih na forumu.
...sve moje posebnosti su u domenu statisticke greske...
Originally posted by hlaefdige-Nisam ni pokusavao da prihvatim. Smatram da smo svi mi jedinstveni, ali svako na svoj način. E sad, pitanje je samo koliko dopuštamo sebi da budemo jedinstveni, tacnije koliko dopuštamo biti "mi".
da li ste prihvatili cinjenicu da niste posebni na taj nacin da vasa jedinstvenost pada u oci cim vas neko sretne?
Originally posted by hlaefdige-Natprirodne moci nemam, ali predosecaje imam.
da li ste shvatili da nemate natprirodne moci, neverovatne predosecaje i slicno?
Originally posted by hlaefdige-Zivotinje me vole onoliko koliko i ja njih...
Originally posted by hlaefdige-Jesam. I to dosta...
Originally posted by hlaefdige-Nit' sam pokusavao da prihvatim, nit' zelim...
Originally posted by smaugSta znaci "obicno ljudsko bice"?
Originally posted by svejednoSvi su posebni, pa i ti. Nego volis da smaras!
Originally posted by hlaefdigeA meni je recimo ovo jedna od najgenijalnijih recenica ikada izrecenih na forumu.
Originally posted by SunceAko ostavimo po strani sta Bog misli i kaze i odemo na pocetak ove teme i procitamo uvodni post odgovori na tvoja pitanja ce biti ocigledni.
Originally posted by smaugSta znaci "obicno ljudsko bice"?
"da li ste konacno prihvatili" - stvarno ne razumem. To kao da je Bog, pa kaze: vi ste obicna stvorenja.
Originally posted by SunceAh, tako sam i mislila...
Posebnost nema veze sa vidovitoscu i sl. stvarima. A ti drveni advokatu, oladi.
Originally posted by SuncePa da, svako ima po neku 'statisticku gresku'...ja ih imam mnogo ,)
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by svejednoVidim i znam.
Originally posted by SuncePa da, svako ima po neku 'statisticku gresku'...ja ih imam mnogo ,)
A i volim da smaram, trueism ,)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2048577#p2048577]Anhedonie napisao:[/url]Zasto bih ubedjivao sebe da sam obican smrtnik kad to nisam?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2019248#p2019248]Blady napisao:[/url]Originally posted by Black LadyPrvo, jako volim ovu temu kao i doticnu Hlavdiju
Originally posted by Black LadySada sam tek videla svoj citat... i dalje mislim o tome...
Mislim da nisam... mozda me bas to drzi u zivotu...
Ka putu sam da prebolim samu sebe...
Zelela sam da procitam neke postove
ONT- I dalje, sve blize...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2041624#p2041624]Blady napisao:[/url]Mislim da jako jako blizu...Evolucija mojih postova
Vise sam prebolela sebe, nego sto nisam
Originally posted by Black LadyTezim ka necemu.
Mislim da nisam... mozda me bas to drzi u zivotu...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1117397#p1117397]hlaefdige napisao:[/url]da li ste prihvatili cinjenicu da niste posebni na taj nacin da vasa jedinstvenost pada u oci cim vas neko sretne?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!