Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

jedan od vječnih misterija ljudske egzistencije, o kojem sam dosta ramisljao ali se zadovoljavajuceg odgovora domislio nisam, svakako je onaj koji se tice specificne podskupine ljudske rase.
rijec je o ljudima koji stoje na vratima i prolazima! :giljotina:

znate o kojim i kakvima je rijec: to su oni koji ce u tramvaju zauzimati prostor ispred vrata iako stanicama ne izlaze. to su oni koji ce na kucnim partyjima kao najbolje mjesto za razgovor naci vrata izmedju dvije prostorije, po mogucnosti bas ona kroz koja ljudi najvise cirkuliraju. itd.

what gives? jel to jos jedna manifestacija banalnosti zla? kako najbolje reagirati na te jeftine provokatore? sto je to u tim ljudima toliko trulo, zločesto i glupavo da ih potiče na takvo antisocijalno ponašanje?

:vruce:
By Kragi
Za kucni party ti je nadbolje da reagiras tako sto otvoris neki prozor pa ga ubije promaja a za gsp ne znam sta da ti kazem. :neznam:
By str00ja
Ja u prevozu kad vidim tako ljude posađene uz vrata, ako mi smetaju da izađem, spustim glas za oktavu i nadrkano ali mirno kažem već neku kratku gsp floskulu za pomeranje ljudi u stilu molidbenog zahteva.
U ostalim slučajevima nisam primetio da mi smetaju, uglavnom mi se pomere I guess.
A koji su to još primeri? Ne misliš valjda na jadne bakice i ostale sporohodajuće fosile koji gmižu ispred tebe, a prolaz je isuviše uzak da ih mimoiđeš? Meni takvih žao, uglavnom sačekam ili zaobiđem ako je moguće.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kad smo kod prozora.. meni su oduvek bile i doveka ce biti jezive one bake koje stoje na prozorima zgrada i kuca i posmatraju prolaznike :uplasen:

edit :lol: a ti prozori su izgleda samo u mojoj glavi posto je rec o vratima i prolazima :retard:

.. ali bake su mi i dalje jezive :uplasen:
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364360#p2364360]str00ja napisao:[/url]spustim glas za oktavu i nadrkano ali mirno kažem već neku kratku gsp floskulu za pomeranje ljudi u stilu molidbenog zahteva.
:lol:

a koja bi to bila?

iskreno me interesuje.

..

ja kazem (isto floskulu, jbg, al ne diram oktave, lol):

- silazis?

ako je odgovor 'da', kul, sacekam, sidjemo zajedno.
ak je 'ne' - 'mogu onda ja?'

..

nego, @popaj, ja zaista nisam primetio te ljude van gradskog prevoza. mozda negde, nekad, neka zurka i to...ali...ma ne secam se ni toga.
sretao sam ih na faksu, uvijek bi se naslo najmanje dvoje da se nakelje na ulazna vrata dvorane, pa ih ti moras zaobilaziti i micati prije predavanja da bi usao. sretao sam ih na poslu, uvijek se nadje onih koji ce se guziti na vratima izmedju kancelarija, hodnika. sretao sam ih u supermarketima, buticima, disko klubovima, kafićima, knjižarama - čim je negdje neko usko grlo, njega odmah okupiraju neki retardi da stvore jos vecu guzvu.

naravno, ja ne mogu a da nesto ne kazem. ^^ sve cekam kad ce me netko od njih mlatnuti. :vruce:
By str00ja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364366#p2364366]svejedno napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364360#p2364360]str00ja napisao:[/url]spustim glas za oktavu i nadrkano ali mirno kažem već neku kratku gsp floskulu za pomeranje ljudi u stilu molidbenog zahteva.

a koja bi to bila?

iskreno me interesuje.
šta znam, uglavnom ih odvalim spontano, ali kontam da najčešće kažem "može samo malo" i "samo da prođem ja". Ako sam baš raspoložen, dodam i "izvinite" ili "izvinjavam se", ali uglavnom ne xD
Korisnikov avatar
By Sunce
Da evociram uspomene: jednom davno je bila zurka u Ineksovoj zgradu, na zadnjem spratu. Mi smo svi manje - vise uzivali u hodniku koji je vodio do wc-a. :lol: Sta li to znaci, kakvi li smo?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364372#p2364372]Popeye napisao:[/url]čim je negdje neko usko grlo, njega odmah okupiraju neki retardi da stvore jos vecu guzvu.
ahaaa....sad shvatio.

mislim da ljudi to rade da bi imali osecaj 'privatnosti' - tipa 5 ljudi se na sred diskoteke oseca 'izlozenije' neg u prolazu do izlaza etc.

ljudski tripovi, sta ti zem.

a u prevozu - mislim da se plase ljudi poput sebe, lol, odn da nece uspeti da sidju ako se sklone od vrata ,)

@str00ja

hvala .) i spustis glas za oktavu? :lol:

(ta oktava me nasmejala inace, pre svega..i 'molidbeni zahtev' .)
By str00ja
pa da, polazim od sebe, jer znam koliko se više štrecnem i poslušam kad snižen a istaknut tonalitet govora i dublji glas traže nešto od mene, nego neki kežual ton i normalno nežan i miran glas
a ovo pošto nije baš zahtev, a nije baš ni molba
:D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nikad ne znaš kad će zemljotres da grune. Valja se rasporediti po ragastovima.

Nego, mene više mori taj neki sudar fobija i izgubljena bitka promaje. Znači, jeb'o češće, ako nije žešće... :(

Drugo (ili treće) - odnos ormaruša i dovrataka. Ima li kakvih podataka o tome?
Korisnikov avatar
By nsc
ja obozavam ljude koji stoje na vratima u prevozu
ako ih primetim dok vozilo dolazi, obavezno ih nagazim pri ulasku
kad izlazim trudim se da ih izguram
ali ako ne primetim da su pupcanom vrpcom vezani kod vrata, ljubazno pitam :"Silazite?"
Korisnikov avatar
By Tungi
svejedno napisao:

- silazis?

Jedna tako bakici na njeno 'Silaziš?' uzvratila sa 'Baba, s kurca se silazi, iz autobusa se izlazi', od tad više preferiram 'Izlaziš?' :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja bih voleo da Bečlije dobiju na sedam dana javni prevoz kao u Beogradu, pa da vide da jebeno ne može pedesetoro ljudi da se nabije na vrata, a da zvrlji ostatak vagona totalno prazan... :avalon:
Korisnikov avatar
By svejedno
@tungi

..

a jbg, nasi autobusi uglavnom imaju i one 'stepenice', lol.

ali da - iz autobusa se izlazi .)

..

cudo jedno, ta semantika.
Korisnikov avatar
By Mars
Agonija od koje mi se dezintegriše dzigerica počinje zapravo i pre šipke.

Ulazi voz u stanicu, a on, ona (žuta, sparušena, pognute glave, seva besno očima okolo - normalan izraz) neće da sačeka da kad se vrata otvore ljudi prvo izađu pa da on uđe, ne, poput ledolomca on ide PRAVO linijom koju je zacrtao u glavi. Neminovno se SUDARA sa ljudima koji izlaze pri čemu mu onaj bolesno odvratni izraz žutog lica postaje još LJUĆI, još žući i još BEŠNJI, glava još pognutija, vilica još STEGNUTIJA od tog besa: zašto se to njemu ljudi NE SKLONE kad on ulazi.

Ako sam od onih koji izlaze - razvalim ga tako ramenom nonšalantno da se zatetura, onako žut i odvratan. Često se desi da krajičkom oka vidim takvu i istovremenu akciju nekog mog drugog saputnika pri izlazu, sa druge strane idiota, i ti trenuci ispunjavaju posebnim zadovoljstvom.

Slika

Ako sam unutra, nema pomoći, nerviram se.

E sad, njima šipka nije preterano interesantna jer je imperativ SESTI. Takođe će najkraćim putem, bez obzira na prepreke između, da jurne ka prvom slobodnom mestu. Onda sedne i nastavi da gleda besno oko sebe.

U supermarketu isto. Jeste prilično veliki, ali uvek je prepun kako ljudi tako i njih, a onda će da nekim bizarnim algoritmom u glavi da uvek nađu najneuralgičniju TAČKU u njemu tog trenutka, najzakrčeniji prolaz i da kolica na njoj postave tako da naprave NAJVEĆI PROBLEM ljudima okolo...da ih stegne onim koščatim odvratnim žutim rukama kao da je šipka Titanika...da se zalepi onim odvratnim krivim rahitičnim nogama u prljavim belim čarapama za zemlju - i da se ne pomera, takođe ljut što ga neko u prolazu zakači ili uputi pogled.

Objašnjenje vidim u onom autentičnom idiotizmu koji ih odlikuje. I što to samo spolja onako LIČI na čoveka (dve ruke, dve noge...) ali ništa dalje od toga.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja sam uvek na prolazu, ne zato što to želim veća zato što gde god da stanem tu se naprasno napravi prolaz. Na žurkama, jel.. Imam teoriju da je to zato što sa niska pa me ne vide dok nismo licem u grud, a onda ih mrzi da menjaju rutu. :petpeeve:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
dadadadadadada!!

ili ljudi koji se sretnu na ulici i zapricaju se tako bez namere da se sklone ni korak u stranu sa tog prolaza...cuvam posebno mesto za mrznju u svom srcu za ljude koji se bahato krecu i ne krecu
Korisnikov avatar
By boo_radley
I mene to nervira.
Ali me nervira i kada je ogromna gužva pa je svaki značajniji pokret gotovo nemoguć a ljudi koji bi da prođu budu preterano drski. Pogotovo ako su obesely fat i besno kažu ''samo malo''. :ozbiljan:

Nešto se mislim ja i kad stojim na vratima nikome ne smetam, previše sam mala. :sigh:
Korisnikov avatar
By bern
te ljude obično ne primjećujem, za razliku od onih koji uskaču u redove. to me stvarno nervira.

ove "hodnikuše" i "čekuše" obično zamolim da se maknu ("hvala što ne blokirate hodnik" :lol:) bez ikakve nervoze.

a posebna kategorija ovih osoba su oni koji odjednom postanu "zaduženi" da regulišu situaciju koja nastane. :)) e ONI me nerviraju.
Tema. :leviathan: :lol:
Popeye napisao:to su oni koji ce u tramvaju zauzimati prostor ispred vrata iako stanicama ne izlaze.
Pa ima smisla, ako je prevelika gužva u tramvaju nemam volje ulaziti u tu gužvu unutar tramvaja već mi je lakše biti pred ulazom jer onda kada dođe vrijeme da izađem van tko će prolaziti i gaziti sve te silne ljude i samo da dođeš do vrata? :drama:
By str00ja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364410#p2364410]Tungi napisao:[/url]
svejedno napisao:

- silazis?

Jedna tako bakici na njeno 'Silaziš?' uzvratila sa 'Baba, s kurca se silazi, iz autobusa se izlazi', od tad više preferiram 'Izlaziš?' :lol:

e zaboravih dodat da u prevozu apsolutno najviše ne podnosim kad stojim i držim se za šipku ispred sebe, a iza mene ima gomila prostora, i onda ljudi kojima kao stojim na putu guraju mi se u anfas i traže da se pomerim JA unazad kako bi prošli ispred mene, tj. između mene i šipke, misim eej alo imaš kilometar iza mene, u čemu je fazon?! :cupakosu:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!