Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pao sam sa bicikla prošle nedelje i udario glavu, ali se ne sećam kako.
Ne sećam se nekih osoba koje sam videla poslednji put '91 godine u Tešnju.Dve su umrle par godina nakon toga ,nema slika,nema ničega tako da nikada ni neću znati kako su izgledale a bile su bitne.
Period kad sam bio mali, do neke 10-te god ... Sestra moja, pamti fantasticno, i sveg se seca, pa mene pita, ja nemam pojma, kao da ja nisam ja ... Onda stvari kad sam bio pijan (to je normalno) ... Ima svega, zadnjih 2 god. sam mozak totalno iskljucio od ovog ludog vremena ,,,
Pa sad... Ima ih za koje bih volEo da ih se ne sjećam, ali, eto -- sjećam ih se. :lol:

Kod mene i moje sestre je obratna situacija u odnosu na mikelija: ona ima pamćenje zlatne ribice (okay, malo pretErujem), ja kao slon. I ne smatram da je to nešto dobro, bolja je selektivna amnezija.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Imam strahovito dobro pamćenje povodom nekih stvari. Ali strahovito.
Povodom drugih, kao da nisam bio tamo.

Nije sad da nešto biram šta ću pamtiti, a šta ne.
Korisnikov avatar
By Galateja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=412673#p412673]Kupper napisao:[/url]
Ja se secam uzasno mnogo stvari, toliko je nebitnih medju njima....Imam utisak da pamtim sve od svoje 4-5 godine. I to me i nervira i opterecuje. Ta secanja, pre pamcenja, su mi cesto pravila velike probleme kasnije, posebno u pubertetu. Detaljno se secam nekih rasprava, gomile djubreta koje mi se, nekako, kasnije vratilo na najgori nacin. Milion puta sam pozeleo da sam some sort of 'Memento'.
I kod mene je vrlo slično. :hypno:

Ali zato se ne sećam očeve sahrane na kojoj sam bila prisutna, godine 2005. :hypno:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne secam se mnogo stvari, memorija mi je uzasna.
Zašto nema opcije ignore pojednig korisnika? :drama: Ovo tek tako pišem potpuno randomly. <3

OT: Sjećam se svakakvih pizdarija i memorija mi je čudna i sjećam se srednje škole prvog razreda kada sam nekome posudio neku sitnu lovu, isto tako se sjećam kako sam na faksu posudio USB stick jednoj prijateljici, kasnije sam to proglasio rađe da sam poklonio jer eto nikada mi to nije vratila. <3
Nekih pizdarija se uopće ne sjećam. Nekome po pet puta prepričavam jedno te istu stvar i non stop ih pitam jel su skinuli i slušali neki album. Nekima ime ne pamtim uopće, dok se sjećam nekih anegdtoa koje su mi prepričavali. Štajaznam. Weird shit.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!