Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363944#p2363944]АlexxэlA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363737#p2363737]antibiotic napisao:[/url]takodje bih izbacio ili prepravio tekst na kraju koji govori o tome ko je viktor vilotijevic.
Ko tamo sve piskara ovo za Viktora zvuči savršeno. Sve je dobro dok ne piše " Vog -lična biblija, Skeri Bredšo - idol" i sl. :)
Hej ti :shmi: ajde kaži lepo - što se ova Brena tako mantra svima pred očima, kao da neku bajalicu baje, whats the trick?
Dragi Viktore,

Kao neko ko već šest godina ima blog na B92, izdao knjigu koja je prodata u više hiljada primeraka, ima kolumnu u NIN-u, pisao za Status, Vreme, Yellow Cab, Borbu, urednik najtiražnijeg gej magazina u Srbiji "Optimist", urednik GayEcho portala, ti kažem da je tekst super i da ne treba da se osvrćeš na forumske vrane i gavrane koji jedino mogu da objave svoje misli u prosto proširenim rečenicama na ovom forumu.

Mada, najviše što im smeta jeste da imaš hrabrosti da tekst objaviš pod svojim imenom i prezimenom, kao out gej persona, o čemu oni mogu samo da sanjaju!

Zato, samo napred...
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364041#p2364041]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Dragi Viktore,

Kao neko ko već šest godina ima blog na B92, izdao knjigu koja je prodata u više hiljada primeraka, ima kolumnu u NIN-u, pisao za Status, Vreme, Yellow Cab, Borbu, urednik najtiražnijeg gej magazina u Srbiji "Optimist", urednik GayEcho portala, ti kažem da je tekst super i da ne treba da se osvrćeš na forumske vrane i gavrane koji jedino mogu da objave svoje misli u prosto proširenim rečenicama na ovom forumu.

Mada, najviše što im smeta jeste da imaš hrabrosti da tekst objaviš pod svojim imenom i prezimenom, kao out gej persona, o čemu oni mogu samo da sanjaju!

Zato, samo napred...
ovako sam ja pročitao tvoj post:

"Dragi Viktore,

Apsolutno me boli kurac za tebe i tvoj tekst. Međutim, moram, ali moram, iskoristi tvoj trenutak kako bih promovisao sebe, i još jednom taksativno nabrojao gde su me sve zvali da pišem. Naravno, njih boli kita za moj mentalni nivo i dublje razumevanje problema, njima je bitno da je za njih pisao jedan peder (to baš lepo izgleda u izveštajima za dobijanje finansija u svetu). Znači, znajte da sam pisao za ....

Nego, gde sam stao? Ju, mene smešne.

Ah, da.

Forumske kučke ne treba slušati. You go girl!

Srdačno Vaš,
Vreme Hemoroida"
Korisnikov avatar
By bern
da ne budem ja kao Vreme Hemoroida, bombastičan bez koristi. viktore, pročitao sam tekst. kao amater primjećujem da ima dobrog materijala i finih zapažanja (ja sam naučio nešto novo), ali da je nefokusiran. takođe, neko je spomenuo da imaš "viška riječi", ali mislim da se prije radi o frazama i korišćenju krupnih riječi bez potpore. npr., rečenica:

"Lobi, objektivno najfiktivnija, a u medijima i po kuloarima najčešće pominjana kategorija je u istu ruku i tragikomična."

imaš li dokaze da je lobi? šta znači "objektivno najfiktivnija"? "u istu ruku" je fraza koju ne bi trebalo koristiti u ozbiljnijim tekstovima (kao i neke druge riječi u tvom članku).

nije loše, nadam se da će se stil i jezgrovitost vremenom iskristalisati. keep up the good work.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363931#p2363931]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Zašto?
"Viktor Vilotijević je student Fakulteta dramskih umetnosti, filmski kritičar, glumac po potrebi, višegodišnji bloger i reditelj u nastajanju. Vrlo neposredan, pričljiv i ljubitelj lascivnog humora, za koji nema mere niti granica. Za sebe i dalje strahuje da će ostariti, ali ne i odrasti. Opsednut ispravljanjem “krivih Drina” u sopstvenom životu, i težnji ka perfekcionizmu, koji nikako da dosegne."

Jesi ovo sam o sebi pisao?
Zvuci mi kao da bloger Viktor zeli samo da se zajebeva i da nema konkretnih ambicija oko svoje karijere. Uneo bih maaalo vise ozbiljnosti u opisu.
Ovo nece zvucati previse dobro za godinu, dve, deset, kada, jel'te, budes postao cenjeni profesionalac u onom cime se budes bavio.
No, to zavisi sa kakvim stilom zelis da udjes u svet 'poznatih'...
Okupile se frustrirane i istrošene babe koje u životu ništa postigle nisu i pljuckaju na mlade, zgodne i talentovane ljude koji rade i stvaraju i svojim otrovom pokušavaju da ubiju volju za bilo kakvim kreativnim radom, jer što je manje takvog rade veća je šansa da se neće primetiti njihova istrošenost i frustriranost...

Ah, da... više informacija about me and my fabulousness na http://www.azdejkovic.com" target="_blank
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364067#p2364067]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Okupile se frustrirane i istrošene babe koje u životu ništa postigle nisu i pljuckaju na mlade, zgodne i talentovane ljude koji rade i stvaraju i svojim otrovom pokušavaju da ubiju volju za bilo kakvim kreativnim radom, jer što je manje takvog rade veća je šansa da se neće primetiti njihova istrošenost i frustriranost...
tvoj jedini "uspjeh" je posljedica genetike i nesrećnih okolnosti: prvo jer si rođen kao peder, drugo što si kao peder rođen u državi koja voli spektakle.

i viktor je, za razliku od tebe, spreman da čuje mišljenje. ne prisvajaj ga. i ne prisvajaj njegovu temu da se reklamiraš.

and bitch, you're not "fab". you're just something "ulous". like, attention-whoreulous. get it?
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Bern, ti ne bi ni položio test opšte kulture, jer nepoznavanje moje biografije je zaista alarmantno.

Dušo, ich rođen u Nemačkoj. Zapamti to jer može da ti bude pitanje na testu! Ne bih voleo da ga zbog mene ne položiš.

Ne znam da li je u pitanju tvoja ksenofobija, ali da si makar malo komunicirao sa strancima ili posetio neku stranu zemlju shvatio bi da i svi ostali vole dobar spektakl isto kao i Srbi.

I da se razumemo, ja se reklamiram samo u medijima sa tiražima od nekoliko stotina hiljada... ovo je samo humanitarni rad sa ugroženim ciljnim grupama projekata nevladinih organizacija... Znate, kad Angelina obiđe nego afričko selo, tako i ja vas malo obilazim.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364086#p2364086]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Bern, ti ne bi ni položio test opšte kulture, jer nepoznavanje moje biografije je zaista alarmantno.

Dušo, ich rođen u Nemačkoj. Zapamti to jer može da ti bude pitanje na testu! Ne bih voleo da ga zbog mene ne položiš.

Ne znam da li je u pitanju tvoja ksenofobija, ali da si makar malo komunicirao sa strancima ili posetio neku stranu zemlju shvatio bi da i svi ostali vole dobar spektakl isto kao i Srbi.

I da se razumemo, ja se reklamiram samo u medijima sa tiražima od nekoliko stotina hiljada... ovo je samo humanitarni rad sa ugroženim ciljnim grupama projekata nevladinih organizacija... Znate, kad Angelina obiđe nego afričko selo, tako i ja vas malo obilazim.

Ima jedna epizoda The X Files...i u njoj jedna scena...u kojoj agent Mulder i agent Scully gledaju u neku plastičnu kesicu sa nekim prahom...tek pristiglu iz laboratorije...sa rezultatom biohemijske kvalitativne analize, otprilike: organskog porekla: pa checkirano NO...neorganskog porekla: takođe NO. Pa agent Mulder kaže "Scully...da li shvataš šta ovo znači? Ova materija ovde - ne postoji"

Pedzica...

:sweet:
Korisnikov avatar
By bas bleu
sterotip i opsta mesta. and all over the shop. doduse, viktor ne pise nista gore od ostalih blogera sto opet ne znaci da pise (dovoljno) dobro.

nego, da li tu postoji neki lektor? "tako da, za one koji nemaju za iphone, obično sebi nabave pedera" ili "bojaznošću" bi npr definitivno imali korist od nesto lekture.

i, nevezano za viktorov blog, sta uopste znaci trach up?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
naci se na partiji tracarenja?

Necu biti grozna: Viktore, verujem da ti ovo mozes mnogo bolje. :yes: Ako vam je potrebqan lektor, ne oklevaj da me preporucis! :D
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa rec trach bas i ne postoji u engleskom :shrug:
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364086#p2364086]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Bern, ti ne bi ni položio test opšte kulture, jer nepoznavanje moje biografije je zaista alarmantno.
[da, krajnje alarmantno, ali nadasve fascinantno, i moram reći, pre svega, takođe, i da je predivno i krajnje originalno. i nekako mi se slaže sa neponovljivim večernjim toaletom i ovom predivnom scenorafijom koju vidi naš gay auditorijum.]

šta je peđa, kao da si završio školu humora "grand show & saša popović".

naravno, tvoje banalnosti neću komentarisati. your're in deep shit already.

ali, da spinujem priču i od tvog prisustva izvučem neku korist i bačim svjetlosti na ovdašnji digitalni peder-pejzaž.

you see, zanimljivo je kako si uletio na viktorovu temu i izdeklamovao svoja dostignuća. jesi primijetio ostale da to rade? onda, na moju nimalo suptilnu promjedbu da si megaloman uzvratio si najpovršnijim pederskim stereotipima.

basically, to si se stavio u istu ravan sa viktorom, odnosno, njega stavio ispod sebe (njega tek čekaju NIN i B92). u istu ravan u smislu da ga braniš od istih onih za koje ti vjeruješ da te napadaju ("olinjale babe", bješe li?). odnosno, braniš ga od svih onih "ljubomornih" pedera i lezbejki, koji su, gle čuda, jedina tvoja publika.

tvoji faktori postojanja su, stoga, grupa medija koja će te gurati gdje treba (pardon my pun), fiktivna LGTB publika (ovaj forum, iako poveći, definitivno nije tvoja publika) i grupa steretotipa kojma se hraniš i koje iskorištavaš, iako vrištiš da se protiv njih boriš.

ti si, u principu, jedan LGTB parazit.

eto nove teme za viktora, ako smijem predložiti.
Umešao sam se u ovu temu, jer je Viktor jedan od retkih pedera u Srbiji koje poštujem, jer je autovan i to ne krije i kao takav gradi karijeru. Što znači da je već u startu sam sebi pucao u nogu i onda dođu olinjale i frustrirane babe da po njemu kenjaju. Ja mislim da je Viktor hrabar, veoma talentovan i koliko god mogu da mu pomognem stojim mu na raspolaganju.

Jedina stvar koju treba da nauči jeste da treba da ga boli kurac šta nebitni ljudi misle o njemu i njegovom radu, što je na tragu stereotipa koje je bern potegao. Od stereotipa ne treba bežati, već ih prihvatiti, slaviti i u njima uživati, a kome se to ne sviđa neka se jebe :D
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364145#p2364145]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Umešao sam se u ovu temu, jer je Viktor jedan od retkih pedera u Srbiji koje poštujem, jer je autovan i to ne krije i kao takav gradi karijeru. Što znači da je već u startu sam sebi pucao u nogu i onda dođu olinjale i frustrirane babe da po njemu kenjaju. Ja mislim da je Viktor hrabar, veoma talentovan i koliko god mogu da mu pomognem stojim mu na raspolaganju.

Jedina stvar koju treba da nauči jeste da treba da ga boli kurac šta nebitni ljudi misle o njemu i njegovom radu, što je na tragu stereotipa koje je bern potegao. Od stereotipa ne treba bežati, već ih prihvatiti, slaviti i u njima uživati, a kome se to ne sviđa neka se jebe :D
Niko u ovoj temi nije bio maliciozan i koliko sam primetio niko ga nije omalovažavao. Tekst nije naročito dobar i to je obrazloženo. Ne mogu da govorim u ime drugih ljudi, ali da ne mislim da on ima talenta, ne bih se trudio ni da mu ukazujem šta može da se popravi. I kapiram da je Viktor to shvatio i da se nije našao mnogo uvređenim komentarima na temi. Zapravo, loše kritike umeju da budu korisnije od pozitivnih. Iz njih bar nešto naučiš, ako to naravno želiš. Ali da bi to želeo i da bi mogao moraš valjda bar na kratko da sahraniš sopstvenu sujetu i vidiš šta ti ljudi govore.

Drugo je pitanje u koji je živac TEBE ova tema pogodila i koji si ti tvoj sadržaj u nju učitao. I zapravo je interesantno kako iz nekih tvojih postova gore provejava to da je Viktor van domena kritike zato što je autovan. Ti ga braniš zato što je on autovan, a ne zato što je napisao dobar tekst. Žao mi je, ali to nije dovoljno. To sa druge strane objašnjava tvoju hostilnost pred svakom kritikom, pa i onom dobronamernom.
Problem je, i to je generalni problem cele populacije, šta god da se uradi odmah se to zakopa, po tome se posere i popiša... i to komentarima koji su uvek isti: "treba ti lektor, tekst je nepismen" (a to se svakom tekstu može reći, čak i onom koji je lektorisan), "opšta mesta" (oh, šta li to nisu opšta mesta godine 2012.), već viđeno, nije originalno, ništa ne valja...

Zbog negativnog i otrovnog seruckanja LGBT populacija u Srbiji i nema čime da se pohvali, jer oni koji su nešto radili su obeshrabreni zbog tog otrova, a oni koji bi i hteli nešto nemaju hrabrosti jer vide šta se dešava. Zato mnogi beže od LGBT teme i populacije, jer neće da gube vreme i živce.

Moje reagovanje jeste ohrabrenje Viktoru i njemu sličnima da ih zabole qrac šta vi mislite o njihovim tekstovima sve dok postoje urednici koji to hoće da objavljuju...
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364086#p2364086]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Bern, ti ne bi ni položio test opšte kulture, jer nepoznavanje moje biografije je zaista alarmantno.

Hahahahaha are u for real? :lol:

Mora da ti je žurka u glavi :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364165#p2364165]Ulix napisao:[/url]Ti ga braniš zato što je on autovan, a ne zato što je napisao dobar tekst.
ne bih rekao ni da ga brani zbog toga. zapravo, nisam uopce siguran da ga uopce brani. :nerd:
no to ne znaci da v.v. nema sto nauciti od azdejkovica: dovoljno je zapitati se 'what would peđa do?' i onda učiniti baš suprotno.

v.v.-u mnogo vise od urednika koji ce mu tekst objavit treba urednik koji ce taj tekst urediti, dakle uciniti ono sto je glavni posao urednika.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364149#p2364149]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364145#p2364145]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Od stereotipa ne treba bežati, već ih prihvatiti, slaviti i u njima uživati, a kome se to ne sviđa neka se jebe :D
hvala ti što si tako fino sročio tvoju "poetiku" LGTB aktivizma, tj. tvog medijskog onanisanja u ime seksualne jednakosti.

pravi si uzor budućim naraštajima i gay blogerima.
hvala bogu, neće biti jedini. ^^

al da, nevjerojatno je da netko tko se barem kamuflira u aktivistu prica takve pizdarije, koje u sustini porucuju pederima da budu onakvi kakvima su ih homofobi zamislili. da to prihvate i slave?! :zid:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364264#p2364264]Popeye napisao:[/url]

al da, nevjerojatno je da netko tko se barem kamuflira u aktivistu prica takve pizdarije, koje u sustini porucuju pederima da budu onakvi kakvima su ih homofobi zamislili. da to prihvate i slave?! :zid:
Kada je Džordž Kluni odbio da demantuje glasine da je gej, jer bi time uvredio gej populaciju svi su se oduševili kako je divan. Zašto onda ne primenimo isti princip kad su u pitanju "stereotipi kako nas homofobi zamišljaju", jer zamislite veliki broj LGBT osoba je baš takav i time što vrištimo na sav glas "nismo mi takvi, nismo mi takvi", vređamo i ponižavamo veliki deo LGBT zajednice!!!
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364270#p2364270]AbortiraniTerorista napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364264#p2364264]Popeye napisao:[/url]

Kada je Džordž Kluni odbio da demantuje glasine da je gej, jer bi time uvredio gej populaciju svi su se oduševili kako je divan. Zašto onda ne primenimo isti princip kad su u pitanju "stereotipi kako nas homofobi zamišljaju", jer zamislite veliki broj LGBT osoba je baš takav i time što vrištimo na sav glas "nismo mi takvi, nismo mi takvi", vređamo i ponižavamo veliki deo LGBT zajednice!!!
Zato što Dzordz Kluni nije upoznao tebe.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364270#p2364270]AbortiraniTerorista napisao:[/url]

pa tako i treba. a tebe prvog.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Znači treba da vređamo one koji su feminizirani, promiskuitetni, koji hoće da paradiraju, koji su protiv Srpske Pravoslavne Crkve... što su stereotipi kako nas homofobi vide.

Pa, ja onda ne vidim nikakvu principijelnu razliku između tebe i homofoba...

I zašto bi se mi uopšte nekome pravdali, naročito ako su ti neki homofobi?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!