Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by fazzaSecam se ja bbs politike, to je bilo kad su se moji neki navukli, tad sam ja jos uvek hejtovala kompove, narocito pc, jer mi se cinilo (i ispostavilo kao fakat) da je moj macintosh lc 2 iz cirka '90. bolji od 486-ice, ako nista imao je stereo ulaz.
A je l' neko zna za BBS-ove (pretecha Interneta). http://en.wikipedia.org/wiki/Bulletin_board_system
Eh, to je bio zhivot... Kachili smo se modemima od 2400 kbps, ko je imao 14,400 kbps taj je bio baja, a tek 28,800... Sve to se deshavalo 93/94/95 godine kad sam bio klinac. Naravno, BBS-ovi su postojali mnogo pre toga... Malo ko zna da je Sezampro Internet provajder pocheo sa radom kao jedan od jachih BBS sistema u Srbiji, i radio je na domacem software-u. Bio sam njihov pretplatnik tada, mada moram priznati da im je software bio prilichno komplikovan. Pored Sezampro BBS-a, koji je verovatno bio i najjachi, najpoznatiji je bio BBS Politika, odnosno BBS chasopisa Svet kompjutera pa jedno vreme i BBS Radio Koshave. Za vishe detalja pogledajte link s pochetka posta.
Originally posted by m..Ja PC i dan danas ne podnosim, najvishe zbog Microsoft-ovih glupih operativnih sistema. Macintosh, Amiga, Atari...sve je tada bilo bolje od PC-a. Od koga je Microsoft pokupio ideju o multitaskingu nego od Macintosha i Amige. Dodushe, pokupili su i mnoge druge ideje koje nisu znali nikada pametno da iskoriste.Originally posted by fazzaSecam se ja bbs politike, to je bilo kad su se moji neki navukli, tad sam ja jos uvek hejtovala kompove, narocito pc, jer mi se cinilo (i ispostavilo kao fakat) da je moj macintosh lc 2 iz cirka '90. bolji od 486-ice, ako nista imao je stereo ulaz.
A je l' neko zna za BBS-ove (pretecha Interneta). http://en.wikipedia.org/wiki/Bulletin_board_system
Eh, to je bio zhivot... Kachili smo se modemima od 2400 kbps, ko je imao 14,400 kbps taj je bio baja, a tek 28,800... Sve to se deshavalo 93/94/95 godine kad sam bio klinac. Naravno, BBS-ovi su postojali mnogo pre toga... Malo ko zna da je Sezampro Internet provajder pocheo sa radom kao jedan od jachih BBS sistema u Srbiji, i radio je na domacem software-u. Bio sam njihov pretplatnik tada, mada moram priznati da im je software bio prilichno komplikovan. Pored Sezampro BBS-a, koji je verovatno bio i najjachi, najpoznatiji je bio BBS Politika, odnosno BBS chasopisa Svet kompjutera pa jedno vreme i BBS Radio Koshave. Za vishe detalja pogledajte link s pochetka posta.
Dok mi nisu kupili pentium, nisam se baktala, mada sam isla u rex i druge net kafice da saljem i primam mail.
Originally posted by Paranoid AndrogynoidDaaaaaaaaaa...
jao!
da!
pa smo ih seckali u win. komanderu (tad jos nije postojao total com. jel ) pa onda deo po deo na disketicu.. pa se menjamo u skolici
..a onda posle skolice idemo kuci da ih sastavimo i slusamo jednu pesmu po nedelju dana i srecni smo sto ih jedini imamo
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!