[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364086#p2364086]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Bern, ti ne bi ni položio test opšte kulture, jer nepoznavanje moje biografije je zaista alarmantno.
[da, krajnje alarmantno, ali nadasve fascinantno, i moram reći, pre svega, takođe, i da je predivno i krajnje originalno. i nekako mi se slaže sa neponovljivim večernjim toaletom i ovom predivnom scenorafijom koju vidi naš gay auditorijum.]
šta je peđa, kao da si završio školu humora "grand show & saša popović".
naravno, tvoje banalnosti neću komentarisati. your're in deep shit already.
ali, da spinujem priču i od tvog prisustva izvučem neku korist i bačim svjetlosti na ovdašnji digitalni peder-pejzaž.
you see, zanimljivo je kako si uletio na viktorovu temu i izdeklamovao svoja dostignuća. jesi primijetio ostale da to rade? onda, na moju nimalo suptilnu promjedbu da si megaloman uzvratio si najpovršnijim pederskim stereotipima.
basically, to si se stavio u istu ravan sa viktorom, odnosno, njega stavio ispod sebe (njega tek čekaju NIN i B92). u istu ravan u smislu da ga braniš od istih onih za koje ti vjeruješ da te napadaju ("olinjale babe", bješe li?). odnosno, braniš ga od svih onih "ljubomornih" pedera i lezbejki, koji su, gle čuda, jedina tvoja publika.
tvoji faktori postojanja su, stoga, grupa medija koja će te gurati gdje treba (pardon my pun), fiktivna LGTB publika (ovaj forum, iako poveći, definitivno nije tvoja publika) i grupa steretotipa kojma se hraniš i koje iskorištavaš, iako vrištiš da se protiv njih boriš.
ti si, u principu, jedan LGTB parazit.
eto nove teme za viktora, ako smijem predložiti.