Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Trenutno pratim:
-The Walking Dead, drugu sezonu
-Supernatural, sedmu sezonu

Skoro odgledao:
-American Horror Story
-Afterlife
-Teen Woolf
-Terra Nova

Cekam:
-da se zavrsi Spartacus, pa da pogledam u cugu
-novu sezonu True Blood
Korisnikov avatar
By boo_radley
Ja gledam 'stare' serije, Sopranove i Six feet under. A planiram ponovo da odgledam Rome i Deadwood.
Korisnikov avatar
By Misfit
ne znam kako, ne znam zašto, ali dogurao sam do druge sezone 'happy endings'. na preporuku druga that it gets better. tja... previše autoironijskog douchebag humora u nedostatku nadahnuća.

btw, treba mi neka dobra drama, ako neko ima nekih predloga. :kopanos:
Korisnikov avatar
By Srklet
joj, ja to ne mogu. toliko su hipsteri i ironični i "ironični" i naravno ""ironični"", a u osnovi su samo rip off 'prijatelja'.
Korisnikov avatar
By Misfit
što se tiče 'happy endings', i bolje što nisi. ok, sad barem znam da tom ortaku više ne mogu da verujem. :rida: :drama:

uglavnom nemam problema da gledam nešto sa tematikom koja me lično baš i ne zanima, ako je dobro urađeno, sa dobrim likovima i postavkom, ali... football? sa high school ragbistima i njihovim trenerima? to će zahtevati ozbiljan leap of faith za mene, ali pošto preporuka dolazi od tebe, možda i skočim. :D

vidiš, 'justified', na to sam potpuno zaboravio, a uglavnom sam čuo jako pozitivne stvari o seriji. skinuo sam prvu epizodu 'SoA' i ostavio za kasnije zbog loše kopije koja me je obeshrabrila.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362825#p2362825]Misfit napisao:[/url]

uglavnom nemam problema da gledam nešto sa tematikom koja me lično baš i ne zanima, ako je dobro urađeno, sa dobrim likovima i postavkom, ali... football? sa high school ragbistima i njihovim trenerima? to će zahtevati ozbiljan leap of faith za mene, ali pošto preporuka dolazi od tebe, možda i skočim. :D
sve tako sam i ja mislio. i onda kad sam se uhvatio kako cmizdrim na kraju jedne od epizoda, bilo mi je jasno da je rijec o genijalnoj seriji. ^^

s time da moram napomenuti kako je druga sezona sjebana, al se serija onda sredi u trecoj i postane odlicna sve do kraja.

Clear eyes, full hearts can't lose!
Korisnikov avatar
By Misfit
^ :cheer: to me čeka na hardu kada ugrabim priliku. cunt wait! btw, skinuo sam one sportaše, pa se javljam kasnije sa utiscima. :D
Korisnikov avatar
By LittleRed
nestrpljivo cekam da se nastavi fringe, napravili su pauzu kada je postalo najzanimljivije.
awake deluje zanimljivo, zanima me u kom ce se smeru dalje razvijati.
Korisnikov avatar
By Chutzpah
Volim L word. Ne samo zato sto je gej, vec zato sto obuhvata sve zivo. Nisam neki serijafil.. Pre par godina sam strasno gotivila One tree hill i The O.C.. Nip/tuck isto, mnogo dobra radnja, likovi, prica. Kad bolje razmislim, mogla bih da je skinem..

Inace poskidam sve sa torrenta, posto ne gledam tv
Korisnikov avatar
By Srklet
dvojbe zaposlenog čovjeka: gledati finale 4. sezone 'southland' ili ići spavati? :hamlet:
Korisnikov avatar
By Srklet
dobar kraj sezone. nadam se da nije i kraj serije.

"After a couple of years on the job every cop has to make a decision about what kind of cop they’re going to be. The time has come for Officer Ben Sherman to decide."

zadnji sammyjev pogled prema benu je bio srceparajuci.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Sopranose gledam trenutno. Po prvi put.
Šta znam, nije mi toliko odlična serija poput "six feet under" sa kojom je porede. Jeste dobra i klasična HBO drama, ali nešto tu fali...

Počeo i South Park. Nisu loši, ali sam očekivao makar malo bolje. Animacija počinje užasno da mi smeta, valjda zato što sam navikao na Archera.

@Misfit: Sopranos, Six feet under, Shameless(US), Homeland...?
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365001#p2365001]Partybreaker napisao:[/url]@Misfit: Sopranos, Six feet under, Shameless(US), Homeland...?
"Sopranose" i "SFU" gledao odavno, obe su vrhunske serije. "US Shameless" mi je ubedljivo najbolja što se tiče serija koje trenutno pratim - otkad se "Breaking Bad" završio, snabdeva me sa najviše zadovoljštine. Jedino "Homeland" nisam overio. Nego, mene najviše zanima šta se sve nalazi iza ove tri tačke? :D
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Tačke - never mind.

Odlična je Homeland. Claire Dannes sam prvi put video, rasturila je svojom glumom i posebno likom Carrie Mathison.
Damian je OK, nije me nešto posebno fascinirao, sem u poslednjoj epizodi.
No, back to the show, vrhunska drama sa triler i conspiracy elementima.
Plot je odličan, sa naizgled lošim šansama za razvitak radnje, međutim sve je savršeno odrađeno u stilu HBO drama. Produkcijski tim je odličan i nemam većih zamerki na seriju. Zapravo nemam nikakvih.

Šta???? Gotov Archer?? aaaaaaaa
Šteta. Taman mi ostale poslednje dve epizode, nisam imao vremena da pogledam. Ubeđen sam bio da će biti još 3 epizode.
Korisnikov avatar
By Misfit
ok, poslednje 3 epizode (us) shameless-a su the bomb!! :hyper: cunt wait for the season finale. :hyper:
Korisnikov avatar
By V25
Kanim se da pogledam "Boss", dok čekam "True Blood" i "Homeland". I, pomalo skeptično drugu sezonu "American Horror Story". Ostalo je manje-više sranje. A da "Dynasty" je guilty pleasure, a "Desperate Housewives gledam samo zato što je ostalo još 4 epizode do kraja serije, inače je već 4 godine sranje.
Korisnikov avatar
By nsc
:love: odgledao prvu epizodu druge sezone Bordzija :leviathan:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365864#p2365864]Misfit napisao:[/url]ok, poslednje 3 epizode (us) shameless-a su the bomb!! :hyper: cunt wait for the season finale. :hyper:

Cela serija je the bomb.

Šta znam, sve je super, samo mi je ona scena Kareninog porođaja (aka izlaženje bebe iz vagine) toliko bespotrebna, odvratna i šta ja znam...

Sheils je opet ispala kraljica! U gotta luv her.

Ali samo se plašim da ne ode iz serije.... Ona scena u kojoj je mikserom lovila lopove (Franka i Monicu pre par epizoda) je bila :awesome:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!