Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By DIONIS
Zimus sam bio u Can Can-u i evo nekoliko utisaka :

Dobre strane:

Ok muzika
Usluzno osoblje
Veliki prostor
Cajkani na ulazu

Lose strane:

Kad padne casa i razbije se nema nikoga da to pocisti vec nastavljamo ko u najgoroj birtiji da igramo po staklu:machevi:
Konobari ti ne vracaju kusur ili se prave mutavi
Veliki redovi za garderobu
Neodrzavanje WC-a
Cajkana nema kad izlazis

Imam dobre namere pa ako procitaju nek se poboljsaju,narocito sto se igranja po staklu tice...

Pozdrav:tehno:
Korisnikov avatar
By CanCan
Mnogi od navedenih probelema su reseni ili ce biti reseni u najskorije vreme!
Hvala za pohvale a hvala i za kritike!
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by CanCan
Mnogi od navedenih probelema su reseni ili ce biti reseni u najskorije vreme!
Hvala za pohvale a hvala i za kritike!

i ako zelite da postanete deo "Evrope" onda s'vremena na vreme organizujte i neko "specijalno vece" ili nesto slicno sa striperima ili recimo "Gay Tea Dance" nedeljom popodne od 17h-23h a posle toga ciscenje sale i pripremanje za str-8 noc itd...
Korisnikov avatar
By Sedma
Eto nisam bila sinoc !!! bila sam u skandalu u visnjicevoj....uhhhh lepo sam se provela!!! :bouncy: :trampolina: kako je bilo? utisci.... ? :kokice: :bye: :bye:
Korisnikov avatar
By m..
Muzika super, ekipa ok, osim sto je bilo premalo, i sto se pozabijala u separee i onaj gore deo pa je dancefloor bio praznjikav. WC gori nego na benzinskoj pumpi na Ibarskoj magistrali, em nema svetla u kabinama em nema toalet papira, ako ga ne srede uskoro moracu da prestanem da kupujem pice, da bih izbegla posete wc-u, pa nek vide kako im se vise isplati.
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by m..
WC gori nego na benzinskoj pumpi na Ibarskoj magistrali, em nema svetla u kabinama em nema toalet papira, ako ga ne srede uskoro moracu da prestanem da kupujem pice, da bih izbegla posete wc-u, pa nek vide kako im se vise isplati.
sa ovim se slazem. ali... ok je.

nista lose ne mogu da kazem.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by m..
Muzika super, ekipa ok, osim sto je bilo premalo, i sto se pozabijala u separee i onaj gore deo pa je dancefloor bio praznjikav. WC gori nego na benzinskoj pumpi na Ibarskoj magistrali, em nema svetla u kabinama em nema toalet papira, ako ga ne srede uskoro moracu da prestanem da kupujem pice, da bih izbegla posete wc-u, pa nek vide kako im se vise isplati.
najgore ako (kao ja) piješ samo pivo, jer su ti ostala pi?a preskupa... možda grešim, nisam bio neko vreme, ali se se?am da su cene pi?a bile previsoke. ono kao: clubbing, pa su i klupske cene, ali izgleda ne u CC klubu. :puzzle:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ma koka kola je najjeftinija, to se jedino isplati, nekih 90 kinti.... Sto se tice sinocnje zurke, apsolutna propast, em malo ljudi, em smor muzika, em svi sede, sto govori o tome kako im se svidela muzika..... A neko je pominjao MTV hitove posle 2, a ja sam pre 2 cuo samo "Call on me" i "IT just want do" u nekim tehno varijantama.... Znaci propast ziva, dok mi neko ne obeca da ce biti malo vise komercijale, ja necu da idem.... Pa, bre, zamalo da zaspim nocas tamo....
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Pa nisu bas svi sedeli. :) LJudi su se vece pre ove zurke ispucali na nekoj drugoj zurci sto objanjava praznocu... Muzika je bila OK, mada bi bilo lepo da je bilo MTV hitova.. Nadajmos e da ce biti sledeceg puta...

Ja sam se super proveo, sve u svemu...
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by ZeMuNnN
Ma koka kola je najjeftinija, to se jedino isplati, nekih 90 kinti.... Sto se tice sinocnje zurke, apsolutna propast, em malo ljudi, em smor muzika, em svi sede, sto govori o tome kako im se svidela muzika..... A neko je pominjao MTV hitove posle 2, a ja sam pre 2 cuo samo "Call on me" i "IT just want do" u nekim tehno varijantama.... Znaci propast ziva, dok mi neko ne obeca da ce biti malo vise komercijale, ja necu da idem.... Pa, bre, zamalo da zaspim nocas tamo....
Ovo za spavanje cemo elaborirati. ;) Srecom sibao si SMSove 1,5 bez prestanka pa ti nije bilo dosadno. :iskolacen: :saint:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by DIONIS

Ovo je ta?no,bilo mi je neprijatno(jer iz navike uvek u glavi sra?unam ra?un)kada sam morao da podsetim konobara da mi je vratio kusur ?ak za 40din manje.Možda se oni prave mutavi ali ja nisam.
By Бреее!!!
Originally posted by gox
...Možda se oni prave mutavi ali ja nisam.
Bas tako !!! :D
A, gluperde ... mozda bi i dobile dobar baksis, da su kulturni i fini ... da pokusaju da vrate kusur, ali kada vidim da se prave ludi, ja onda budem bezobrazan pa cekam i poslednju paru kusura ! :P

ne volim kada neko pokusava da te sisa k'o ovcu ! :( :mad: :bic:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By djo
jaaa, to je baš bedno. i wc je unspeakable. ostalo je sve ok. bio sino?, malo ljudi ali nije bilo lošo.
i dajte ve? više dj mkdsl-a :right:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by gox
Originally posted by DIONIS

Ovo je ta?no,bilo mi je neprijatno(jer iz navike uvek u glavi sra?unam ra?un)kada sam morao da podsetim konobara da mi je vratio kusur ?ak za 40din manje.Možda se oni prave mutavi ali ja nisam.
tacno!

otprilike stoje jedno 5 sekundi, sracunaju koliko ,moraju da vrate i izgbe se zauvek...

ccccc.....

a sinoc je bilo jako malo ljudi. a nije bilo ni obezbedjenja. :sw:
Korisnikov avatar
By djo
bili su murkani
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by bojandjo
bili su murkani
I milicionari i privatno obijezbedjenje. Valjda? ;)
Korisnikov avatar
By djo
pa da,
oni što mrko gledaju i pipaju na ulazu su obezbeðenje, pa onda panduracija u klubu, takoðe mrkih pogleda...
Korisnikov avatar
By Zemunac
jaaa, to je baš bedno. i wc je unspeakable.

Bas tako, a ja sam ko za baksuza morao nocas 5-6 puta da idem u wc :piski: :tornado:
Korisnikov avatar
By djo
znam, i ja..... šta sve tamo ?ovek mož' da vidi :tornado:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Fala Bogu, pa je bilo prazno, pa nikog u wc-u :D
Korisnikov avatar
By djo
a ja kad god sam otišao gužva, naro?ito ispred wc-a to me posebno nervira
Korisnikov avatar
By Zemunac
Tad uspevam da se suzdrzim, i da ne idem u wc, pogotovo zbog posmatraca/ica.... :D To mi stvara nervozu i ne mogu da pisham.... :)
Korisnikov avatar
By BlueUnion
a ja kad god sam otišao gužva, naro?ito ispred wc-a to me posebno nervira
Ispao si baksuz izgleda. :( :jbg:
Korisnikov avatar
By djo
ma boli me q. više mi smetaju spletkaroši ispred, koji pretresaju sudbine sveta i uopšte ne ?ekaju na wc nego 'rašomonci'
Korisnikov avatar
By Nbegi
Hehe, pa u petak je bilo malo ljudi jer su možda gledali "spektakl" Evropjesma-Evropesma 2005. :muzika:

:jbg:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by m..
najgore ako (kao ja) piješ samo pivo, jer su ti ostala pi?a preskupa... možda grešim, nisam bio neko vreme, ali se se?am da su cene pi?a bile previsoke. ono kao: clubbing, pa su i klupske cene, ali izgleda ne u CC klubu. :puzzle:
Pa, popila sam gin-tonic, lashko i 2 weiferta ili mb-a, ne secam se.
Sledeci put prvo idem da vidim stanje wc-a pa nek se raduju kad zarade 300 kinti manje (dovoljno za 2 sijalice i par rolni toalet papira - to je ionako sve sto trazim).... Kapiras, ne trazim neki ko zna kakav luksuz, samo minimalan nivo komfora za pocetak, a ne da pipam po mraku gde je wc solja!
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by m..
Ja sam bio nekoliko puta u ženskom WCu u Canu i moram re?i da je bolji od muškog :ubise:

Što se ti?e muških WCa, predlažem da se malo prošire i naprave glory holes :whatever: :foto:
..bilo bi zanimljivo gledati i pitati se kada netko izlazi iz WCa, da li je samo :piski: ili :bj: .. ;) ..:surfer:
Korisnikov avatar
By Mars
Tuga. WCi su nasa sramota.
Jedna od...

:soping::
By fazza
Takodje imam primedbu na chistocu u klubu, a prvenstveno u
WC-u u koji sva sreca nikada ne idem sem ako mi se sloshi pa
moram da se umijem, a onda zateknem u lavabou ne znam ni
ja shta sve ne!!!

Izdrzljiv sam shto se pishkenja tiche, svaka chast mojoj beshici,
pa eto ne moram da svoje prirodne lepote pokazujem radoznalima.
Korisnikov avatar
By m..
Uh, blago tebi, ja nemrem igrati sa punom beshikom, mogu samo da gledam zuto i da se znojim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!