[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362401#p2362401]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Elem, kao što gore rekoh, nit je poenta u vežbanju, nit u hvalisanju, već u pronalasku motivacije koju ja, na primer, za mnogo šta nisam imao. Mislio sam da će nekome to koristiti. Well, I thought wrong
Imaš podršku od mene.
Verujem da će tvoj tekst o motivaciji mnogima biti od koristi. Pre svega ljudima koji su skloni da se pasivno učaure u tugu i samosažaljenje.
I jedan komentar na tekst: potenciraš da si predisponiran na gojaznost. Aman, Viktore, 250 grama nutele u cugu plus deset krem bananica. I breza bi se ugojila da je svaki dan mažu sa toliko nutele.
Eto, lepo je što si naišao na tog trenera koji je uspeo da iskoristi ono što je već u tebi. Da pronađe volju i snagu u tebi.
Ja sam jedno vreme uzimala antidepresive i ugojila sam se. ništa drastično, ali mi nije bilo prijatno. Onda sam nakon prestanka uzimanja antidepresiva uvela svakodnevnu šetnju od sat-dva i korigovala ishranu, ne u smislu toga šta jedem već koliko i kad jedem. I sad sam veoma zadovoljna svojom težinom.
Dakle, volja, volja i volja. I samokontrola.