Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Slika

Evo je.
Bez krsta, bez svetaca... ja sam mlada sa svedenim ukusom.
Korisnikov avatar
By acid drop
Pre neki dan sam pravila palačinke sa pečurkama. Delisijoso.
Korisnikov avatar
By mirth
:klap: za torticu

Ja cu danas da asistiram pri kuvanju :smug: testenine i sosa, but still :smug:
Korisnikov avatar
By Herald
Danas sam pravila kupovinu u kao nekad. Burek sa krompirom, kroasan sa virslom, jogurt.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja moram da vam se "pohvalim" da sam po prvi put kompletnu večeru bacio u smeće.

Grozan je osećaj!
Korisnikov avatar
By Mars
Danas sam pravila...uzela sam konzervu tunjevine...pa sam to stavila u mikser...pa sam dodala krupno naseckano tvrdo kuvano jaje, i dva kisela krastavčića, i četvrtinu male glavice crnog luka i malo limunovog soka (stavila bih i kašičicu majoneza ali nisam imala)..pa sam to sve lepo izmiksirala.

Pa sam prepekla kriške hleba u tosteru pa sam namazala tanko puter preko njih pa tu ribu iz miksera preko...pa sam to jela.
Korisnikov avatar
By Dominion
prosle nedelje sam imao inspiraciju - pangas fileti uvaljani u mesavinu senfa i pavlake, pa uvaljani u mrvljeni corn flakes pa frljnuti u rernu :mljac:

onda carska pita (krastavci i sunka)

a veceras mi se nesto jede koh od griza. prevelika sam lenstina pa se ubedjujem vec 3 sata da odem do kuhinje i latim se posla :(
Korisnikov avatar
By Srklet
danas:
Slika

prvo malo prokuhao, minuta-dvije u kipucoj vodi, a onda zalio s tri jajeta, malko mlijeka i brasna, te ispekao u rerni. brzo, ukusno. ^^

sutra blitva i riba. :roni:
Korisnikov avatar
By Mars
FORUM definitivno nije razlog mog nebavljenja kućnim poslovima, jer evo svih ovih dana koliko nije radio - ja ništa nisam kuvala...
Korisnikov avatar
By Marvin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361617#p2361617]Hys. napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360372#p2360372]Marvin napisao:[/url]Ja moram da vam se "pohvalim" da sam po prvi put kompletnu večeru bacio u smeće.

Grozan je osećaj!

Ajme!Pa sta bi, probao novi recept pa se nije skockalo kako treba?
Ma aj da nisam pravio milion puta... nego sam umislio da ću ja to da izvučem i bez pola sastojaka, eto - snagom volje :zid:

Njoke su bile u pitanju... ispalo je neka jeziva voda sa plutajućim pireom
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!